レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Burde vært mulig å gi negativ score. Kontaktinfo er en mail som ikke eksisterer, det gjør heller ikke oppgitt telefonnummer. Beregnet leveringstid var oppgitt til 5-8 dager, de brukte 3 uker. Ikke så... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Har brstillt 1 jakke og i utsjekking ble jakke tilbudt billigere aå jeg trykket på ? Så det er bestilt 2 jakker og betalt for 2 ? ? Hsr sendt email . Enda ikke fått svar , men vil anmeldelde... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Svindel. Later som de er fra Oslo, de hadde til og med bilder opp av et lagerhus med tydelig norsk text på veggen. Og en lang BS bak historie om hvordan eier startet som klesdesigner også videre. Basi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dette er svindel. De legger ut originale produktbilder på sin nettside og sender deg en dårlig kopi. Har kontaktet forbrukerrådet Europa som har flere saker på de. Kommer også å politianmelde. Le... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 51件

レビューを書く

SVINDEL

Kåpe som jeg bestilte samsvarer ikke med det jeg fikk i posten. Ifølge markedsføringsloven er det brudd på paragraf 7 & 8. Jeg anså klarna som trygg betalingsmåte, men etter dette er det lite sannsynlig at jeg kommer til å anbefale eller bruke det selv.

2024年1月10日
5つ星のうち1の評価

Svindel fra ende til annen

Svindel fra ende til annen. Bestilte vinterjakke, som det tok 8 uker å få levert. Kvaliteten på jakka var elendig og ubrukelig som vinterjakke, eller som jakke generelt.
Ville returnere og fikk beskjed om at denne måtte sendes til Kina. Returkostnad 690kr.
Helt forferdelig kundeservice!! Nettsiden sier ingenting om returer til Kina eller antyder noe som helst om at dette er kinaprodukter!!
Styr unna denne nettbutikken!!

2024年1月1日

svindel

svindel. beskrivelsen var at strikkejakke var i kashmirull 100% men den var helsyntet.

2024年1月10日

Fyyyyy for SVINDEL

Fyyyyy for SVINDEL
Bestilte en kjole som var fin og fikk ei fille som kan brukes som skureklut.
De bruker klarna noe som jeg ser på som trygghet. Klarna har fått bilder og beskjed om svindelen idag.
Hvis jeg skal returnere så må jeg sende varen til Kina. Dette koster like mye som varen. Håper vi får stoppet svindlerfirmaet og det raskt.

5つ星のうち1の評価

Lureri!! Ser at jeg har blitt lurt på samme måte…

Ser at jeg har blitt lurt på samme måte som resten av folket! Genseren i Kashmir var definitivt ikke det…. Akryl! Så, har nå sendt e-post og bedt om returkode e.l så jeg får sendt tilbake. Blir spennende å se om de har tenkt å følge opp. Styr unna!! Jeg skal gi Klarna beskjed også!

Oppdatering; jeg fortsetter å diskutere med dem på Mail. De bytter på å tilby med 20% og 30% avslag i pris. Jeg fortsetter å gjøre dem oppmerksom på at de har brutt loven, og at jeg har rett til å heve kjøpet. Kommer ikke til å betale verken for genseren eller for returen. Klarna har fått beskjed av meg om at dette er et firma som bryter loven. Avventer svar.

2024年1月8日

Svindelbutikk

Svindelbutikk! Svindel!!
Hold dere langt unna!!

Fine produktbilder og omtaler på Klærigos nettside, men alt er bare løgn og svindel!!!

Jeg kjøpte et teppe som Klærigo beskrev var av ull. Da jeg lenge om sent mottok det viste det seg å være 100% syntet. Tilsvarende syntet-teppe kunne jeg ha kjøpt for samme pris i alle innredningsbutikker i Norge. Da hadde jeg i alle fall visst hva jeg kjøpte!

Jeg trodde dette var et norsk etablert firma, men forstod etterpå at Klærigo bare er et mellomledd med Asia. Varen jeg hadde bestilt kom rett fra Asia til meg.

Aldri mer handel her!

2024年1月5日

HOLD DERE LANGT UNNA!!!

Jeg bestilte en ullkåpe. Dette var ingen ullkåpe og langt ifra elegant. Den var også for kort i armene så jeg ønsket å returnere den. Man tror man kjøper av en Norsk/svensk firma men returen koster ca 400 kr og man må kjøpe en egen returettikett på posten eller på nett selv, fordi varen skal returneres til kina. Dette er ren svindel. Jeg kjøpte en vare for 650 kr og ender opp med å betale ca 500 kr i retur. Dette kan jo ikke være lov. HOLD DERE LANGT UNNA!!!!! Jeg kommer til å gi Klarna beskjed om at det er negativt for deres kunder å samarbeide med dette firmaet.

5つ星のうち1の評価

Tro meg det er bare SVINDEL butikk

Tro meg det er bare SVINDEL butikk;
Selv som man tror at handler på norsk butikk;
Bestillte en ullkåpe 70% men
Fikk varen etter lang leveringstid og det stod polyester på kåpen samme for en genser ; det var utrolig dårlig kvalitet og bare slapp polyester stoff!
Det var dumt at jeg hadde ikke lest anmeldelser om klærigo butikk før jeg begynte å bestille!
Jeg sende e-pos til kunde service og skrev det er ikke riktig info om varene på hjemmesiden og vil returnere de;
Uten at de påpeker om det;
Bare skrev du står for betaling for returfrakt mellom 150-400 SEK,
Og skal bli sendt til adresse til KINA!
Fyyyyyyyy
Klarna borde ikke være på sånne butikk!
SYND!!!

Elendige joggesko

Bestilte noen joggesko som sto skulle være ortopediske og masse annet. Det var helt elendig kvalitet, ikke gummi under skoene en gang, men ren plastikk og de ser ut som noen billige sko til 50 kr og de koster 699!
Rent lureri, styr unna denne siden.
Sendte også en etterspørsel på hvorfor leveransetide var så lang når jeg betalte ekstra for rask frakt. Fikk da et svart som garantert et skrevet rett i googl translate, der jeg ikke en gang fikk svar på det jeg spurte om!!

2024年1月2日
5つ星のうち1の評価

Bestilte en kåpe av «ull»

Bestilte en kåpe av «ull». Fikk en kopi i en billig kinavare i 100% polyester. De vil at jeg skal returnere den og selv betale frakt på opptil 400 kr. Kommer ikke på tale. Sender dette videre til forbrukerrådet om de ikke fikser dette selv. Styr unna, SVINDEL!

2024年1月1日
5つ星のうち1の評価

What a joke of a company

What a joke of a company. Horrible quality, not at all as was pictured. I laughed out loud when I opened the package out of total shock. Impossible to return- product was sent from China, this is the message I received from them making it seem that a return is too expensive and difficult to even both with:
tilbyr vanligvis ikke gratis retur, så returkostnaden er noe du må betale selv. Kostnaden kan variere avhengig av antall varer du ønsker å returnere, men vanligvis koster det mellom 150-400 SEK.

Vi leverer ikke returetiketter, men du kan kjøpe en på nettet eller på nærmeste postkontor.

Send returen til: Lane 1177, Jianlan Road, Meixu Street, Yinzhou District, Ningbo, 315100, Zheijiang, Kina.

For at vi skal kunne godkjenne returen, må vi ha mottatt et sporingsnummer innen 7 dager etter at vi har mottatt disse returinstruksjonene

2023年12月24日
5つ星のうち1の評価

Svindel!!!! Ikke kjøp noe her.

Kjøpte fra et norsk firma...trodde jeg. Kjøpte skinnsko med saueullforing....trodde jeg. Fikk plastikk og imitert skinn, altfor små. Beskjed om retur til Kina må jeg betale selv, og kjøpe returskjema...det koster like mye som varen... i disse grønne tider skulle produksjon av plastikkimitasoner være straffbaer å produsere, for å sendes m fly!!
STYR UNNA!!

2023年12月22日

Styr unna!!

Styr unna, dette er ennå en av de nettsidene hvor klærne ser bra ut men det du faktisk får er billigere enn FirstPrice.. dette er svindel og varene er ikke verdt mer enn 50 øre

2023年12月28日
5つ星のうち1の評価

Svindler klæriego og klarna samtidig!

Uretferdig!.
Fyfaen så irriterende, kjøpte jakke for 1000kr tenkte den var god kvalitet, men var ikke, alt for lett og dårlig kvalitet
Den skulle være S og den ser ut som L
Og armene er for korte, alt har deffekt
Jeg er ganske sjokert av hvordan de kan svindle mennesker
Det er urettferig og jeg skal ta det fortssatt med politiet!

De ber om nesten 500kr for frakt i retur
Fyfaen hvem ber om så my på frakt?!!

Frekke!

2023年12月22日