レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Zeer onbetrouwbare webshop. Bestelling klopte niet en de kwaliteit van de knuffels was zeer slecht. Na meerdere verzoeken voor het sturen van het retouradres geen reactie gekregen en er wordt geen con... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Op rolletjes; Op Zondag besteld en op Dinsdag in huis. Producten zoals beschreven. Prima! Enige puntje van kritiek is dat het pakketje zonder overleg naar een DHL pakketautomaat gebracht is. Op zic... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Nadat ik enkele items voor mijn zoontje zijn pasen had besteld vroeg ik me een week later af of ze al dan niet op tijd zouden arriveren. Dus op die moment besloot ik om een email te zenden naar hun k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

knuffel voor mijn kleinzoon besteld,werd snel geleverd. Eerst bestelde ik in China nu dus in Weert met dit voordeel als er iets mis is met de bestelling is het voor mij tien minuten met de auto om h... もっと見る

企業情報

1. 子供向けのおもちゃ屋

当該企業による記述

Klikkopers is een in Nederland gevestigde bedrijf uit Weert (Limburg). Wij importeren al onze artikelen en slaan deze op in ons lokale magazijn. Niet alleen is de kwaliteit dan gewaarborgd bij ons maar ook heeft u als klant zijnde minder wachttijd op uw producten, wij streven ernaar om binnen 24 uur uw artikel te leveren. Wij zijn een jong en snelgroeiend e-commerce bedrijf met de focus op kwalitatieve en duurzame producten. Ons selectieproces bestaat uit het zorgvuldig testen van onze artikelen voordat deze in de verkoop gaan. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en kiezen alleen voor producten die we zelf ook willen kopen. Bij ons staat uitstekende service boven alles. Wij zijn een team met jarenlange ervaring in de Retail sector en brengen onze kennis nu ook online. We staan achter een eerlijke prijs en hebben daarom geen verborgen kosten achteraf. Onze voornaamste focus bestaat uit onderzoek doen naar de laatste trends op het gebied van gadgets en speelgoed. Doordat er steeds meer zichtbare verschuiving is van fysieke verkoop naar online, hebben wij besloten om deze stap te ondernemen. We wensen u een leuke tijd op onze webshop.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bestelling gedaan niet geleverd

Bestelling gedaan. Was volgens de site op voorraad. Niets ontvangen. Geen reactie op mail en telefoon. Voicemail ingesproken en niet teruggebeld. Gelukkig gekozen voor Klarna zodat bedrag niet is afgeschreven.
Klarna heeft betaling geannuleerd.

2025年12月5日
自発的なレビュー
5つ星のうち2の評価

Retourneren een drama

De levering was prima. Bestelling de volgende dag in huis. Bedoeld voor mijn kleinzoon, maar ouders veranderden van mening en hebben liever nog geen items van Poppy Playtime voor hun 7 jarige zoon. Ik ben nu al zeker 10 dagen bezig kontakt te zoeken om het item te retourneren. Telefoon wordt niet opgenomen. Heb gemaild en ge-whatsapped. Echter tot op heden geen enkele reactie gehad. Schandalig!

2025年10月7日
5つ星のうち1の評価

Ik had twee knuffels besteld

Ik had twee knuffels besteld. Ik kreeg er maar 1 geleverd. Dit bleek ook nog de verkeerde maat te zijn. Daarna was het product uitverkocht dus toen heb ik nog een andere knuffel besteld. Want ik heb twee dochters en er was er eentje erg teleurgesteld. Deze knuffel is binnen en in gebruik maar helaas scheurt deze nu al bij de oren. Twee keer meer dan €44,- afgerekend en de kwaliteit is waardeloos.

2025年7月7日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

De bestelling werd niet compleet…

De bestelling werd niet compleet geleverd. Na mailen en bellen (ging over naar voicemail) nog steeds geen antwoord. De namaak pluche is even duur als de echte serie van Rainbow Friends (o.a. te koop bij Toychamp) met een veel mindere kwaliteit.
Kind is er blij mee en dat is wat telt, maar als moeder vind ik het jammer dat zeker zo duur is.
Diepe teleurstelling dat er geen reactie komt op de incomplete levering.

2025年6月17日

Trustpilot エクスペリエンス