Netjes geleverd, mooie knuffels van zowel huggy wuggy als rainbowfriends. Alleen hier en daar wat kapotte naden, dat maakt het dat de laatste ster ontbreekt. Qua prijs/kwaliteit verder prima. Beter da... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Verkeerde product ontvangen, via chat, mail en telefoon geprobeerd contact op te nemen. Helaas geen reactie, slechte ervaring. Erg jammer want andere product was prima. 2e review: via bol.com is... もっと見る
Gewoon een leuke knuffel, met een schattig gezichtje. Alleen het uitpakken was al een feestje. (De knuffels worden gecomprimeerd zodat ze door de brievenbus passen. Dat leverde cute foto's op) Er... もっと見る
6 dagen wachten op pakketje en was voor verjaardag aangegeven. Zou de volgende werkdag er zijn
企業情報
当該企業による記述
Klikkopers is een in Nederland gevestigde bedrijf uit Weert (Limburg). Wij importeren al onze artikelen en slaan deze op in ons lokale magazijn. Niet alleen is de kwaliteit dan gewaarborgd bij ons maar ook heeft u als klant zijnde minder wachttijd op uw producten, wij streven ernaar om binnen 24 uur uw artikel te leveren. Wij zijn een jong en snelgroeiend e-commerce bedrijf met de focus op kwalitatieve en duurzame producten. Ons selectieproces bestaat uit het zorgvuldig testen van onze artikelen voordat deze in de verkoop gaan. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit en kiezen alleen voor producten die we zelf ook willen kopen. Bij ons staat uitstekende service boven alles. Wij zijn een team met jarenlange ervaring in de Retail sector en brengen onze kennis nu ook online. We staan achter een eerlijke prijs en hebben daarom geen verborgen kosten achteraf. Onze voornaamste focus bestaat uit onderzoek doen naar de laatste trends op het gebied van gadgets en speelgoed. Doordat er steeds meer zichtbare verschuiving is van fysieke verkoop naar online, hebben wij besloten om deze stap te ondernemen. We wensen u een leuke tijd op onze webshop.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede en duidelijke website
Goede en duidelijke website. Goed artikelen te vinden en te bestellen. Prijs/kwaliteitverhouding ook helemaal prima.
Leuke shop .…
Goede dag .ik had nog nooit van jullie gehoord (sorry) .maar mijn kleinzoon had de knuffel op zijn tablet gevonden en vroeg of ik het voor hem wilde kopen .bestellen ging makkelijk,niet te duur en snelle levering,dus we waren heel tevreden.b.v.d.
Ik heb nog niets ontvangen en de…
Ik heb nog niets ontvangen en de belofte was dat het de volgende dag bezorgd zou worden.
Op de juiste tijd geleverd bedankt
Tevreden klant
Ik werd goed op de hoogte wanneer mijn pakket verstuurd zou worden. Mijn bestelling kreeg ik keurig op tijd en het product was zorgvuldig ingepakt.
Geen geld retour gekregen en geen contact te krijgen met het bedrijf.
Wij hadden de grootste maat knuffel kat besteld en een kleine maat ontvangen, contact gezocht en in eerst instantie geen reacties. Uiteindelijk kreeg ik een retourlabel. De knuffel teruggestuurd en toen kreeg ik een automatisch bericht dat de bestelling was ontvangen en het bedrag binnen 14 dagen teruggestort zou worden. Inmiddels zijn we 6 weken verder, (8 weken als je de bestelling zelf meetelt). ondertussen nog e-mails gestuurd waar het bedrag blijft, geen enkele respons en ook het bedrag niet op rekening retour gekregen.
Verkeerde product ontvangen
2e review: via bol.com is contact gelukt. Product kunnen terugsturen en uiteindelijk wel netjes opgelost.
Ik heb een veel kleinere huggy wuggy…
Ik heb een veel kleinere huggy wuggy ontvangen dan besteld.
Goede Service
Snelle service en goeie updates
Zeer vriendelijke service toen ik belde…
Zeer vriendelijke service toen ik belde met een vraag.
Snelle levering, artikel zoals verwacht. Informatie rondom bestelling was ook goed en duidelijk.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。