FÞrste gang fik jeg en behandling med frax med meget svag kraft. Derefter fik jeg en behandling som var sÃ¥ for agressiv, at 9 mÃ¥neder efter har jeg stadig vÊskesamling under Þjnene pga kraftig laser p... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu vÊret hos Trine hos Klinik Nord et par gange, og jeg kommer uden tvivl igen.ð€ Jeg har fÃ¥et lavet liquid facelift, og det er tydeligt, at Trine virkelig mestrer sit hÃ¥ndvÊrk. Resul... ãã£ãšèŠã
Min stÞrste anbefaling til Klinik Nord! Trine er simpelthen den bedste og dygtigste behandlinger. Altid sÃ¥ sÞd, lyttende, professionel, gavmild og grundig. Jeg er kommet i klinikken igennem mange Ã¥r t... ãã£ãšèŠã
Jeg er kommet hos Trine gennem mange Ã¥r, bÃ¥de til botox & filler behandlinger. Trine er meget professionel, forstÃ¥ende og lyttende iforhold til ens Þnsker. Hendes ekspertise inden for omrÃ¥det skinner... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Virkelig dejligt sted med sÞdt og rartâŠ
Virkelig dejligt sted med sÞdt og rart personale. Blev behandlet af Signe som guidede mig godt gennem hele processen. Kan varmt anbefales!
Jeg er kommet hos Trine
Jeg er kommet hos Trine, siden hun startede og har altid vÊret super glad for hendes vejledning og forstÃ¥else, for netop mine Þnsker. Jeg er nu pÊnt inde i 50âerne og vil gerne bÊre min alder, men bare ikke se trÊt og slidt ud. Det formÃ¥r hun til fulde at hjÊlpe mig med Ã¥r, efter Ã¥r, efter Ã¥r.
Og så er stemningen altid dejlig let frisk og imÞdekommende hos alle i klinikken
SÃ¥ hermed mine bedste anbefalinger
KÊmpe anbefaling til bÃ¥de Klinik-NordâŠ
KÊmpe anbefaling til både Klinik-Nord og til Trine, som jeg havde verdens bedste oplevelse med. Hun var super professionel og det tog hende kun et Þjeblik at se, prÊcis hvad min hud havde brug for. Jeg fik en IPL behandling da jeg havde mange solskader i hovedet og havde også et blåt ar ved nÊsen, som jeg har haft siden jeg var barn. Trine fik fjernet arret og samtidig så er min hud blevet så ensfarvet og flot. Fik også en liquid facelift og tiden blev lige spolet +10 år tilbage og min selvtillid har virkelig fået et kÊmpe hak op, pga det gode resultat. Når jeg skal have det lavet igen, så er jeg ikke i tvivl om, at det er Trine jeg vÊlger.
Tilfredsstillende resultater og trygge behandlinger hos Klinik Nord
Hos Klinik Nord får du en tryg, professionel og tilfredsstillende behandling. Jeg har både fået laser hårfjerning og filler i mine lÊber - og jeg har aldrig vÊret mere lykkelig for mine resultater. Jeg giver de varmeste anbefalinger til Klinik Nord når du skal have din nÊste skÞnhedsbehandling, Trine og hendes team giver dig hÞj service og tryghed fÞr, under og efter behandling!
En stor anbefaling herfra tilâŠ
En stor anbefaling herfra til Klinik-Nord og ikke mindst Trine.
ImÞdekommende, kompentent og bare rigtig dygtig behandling får jeg her.
Der bliver lyttet og forstået, og der bliver også ydet gode råd og vejledning.
Mine bedste anbefalinger herfra.
Jeg kan varmt anbefale Klinik Nord ogâŠ
Jeg kan varmt anbefale Klinik Nord og Trine Simone .
Min botox og filler ligger altid perfekt og naturligt .
Det er oveni det rart at komme i klinikken hvor der er en god og tryg stemning .
Mine varmeste anbefalinger .
Trine er og bliver bare den bedsteâŠ
Trine er og bliver bare den bedste behandler, altid sÞd og imÞdekommen. Sammen med Trine opnÃ¥r man altid et flot smukt og tilfredsstillende resultat. Trine er altid god til at forklare hvordan man opnÃ¥r det resultat kunden Þnsker. Kan varmt anbefales. ð
Jeg har vÊret hos flere forskelligeâŠ
Jeg har vÊret hos flere forskellige behandlere, fÞr jeg fandt Trine.
Hun er så dygtig og giver altid en behandling som giver et rigtig flot resultat.
Bliver så glad hver gang jeg har vÊret der.
Helt fantastisk behandling for smÃ¥âŠ
Helt fantastisk behandling for små penge. Jeg havde nogle dybe furer som Trine med ihÊrdig og prÊcis indsats fik gjort kål på. Og altid med godt humÞr og et glimt i Þjet. Altid god behandling hvor der bliver lyttet til ens specifikke Þnsker. Altid muligheder istedet for begrÊnsninger
Top professionel og vanvittig dygtig
Top professionel og vanvittig dygtig.
Verdens stÞrste anbefaling herfra. Jeg er kommet ved Trine, de sidste 2 år og er aldrig gået skuffet derfra.
Man kan mÊrke at hun brÊnder for sit arbejde og det smitter helt klart af på hendes resultater.
Jeg har altid fÞlt mig i trygge hÊnder og er altid gÃ¥et derfra, med et kÊmpe smil pÃ¥ lÊberne â€ïž
Kliniknord gets 5 starts ð
I have been to several places before coming to Klimiknord.
Trine is the sweetest person inside and out.
She listen to my needs and never pushes anything. Always professional and caring.
she has the best hands and very her job is just excellent.
everytime im going to see her I see all her patient smiling and happy. Feels like a little family
I feel very safe with everything she does. ðððð
KLINIK NORD ER IKKE 5 MEN 10 STJERNER
FANTASTISK klinik kan virkelig anbefalede dette sted.
Husker min fÞrste gang og var mega nervÞs og i tvivl om hvad jeg gik ind til ,det vendte hurtigt da jeg havde talt med deres lÊge og mit fÞrste besÞg hos Trine.
Trine er meget profesionel ,hun vejleder og forklare alt hvad hun gÞr imens hun gÞr det. Trine er mega god i den forstand hun er Êrlig og siger om hun synes det er for meget eller for lidt og hun gÞr det sÃ¥ prisen er bedst for dig. SÃ¥ skal du et sted med gode rÃ¥d ,tryghed og hyggelig stemning sÃ¥ start ved Klinik Nord Trine âŠ
Er altid utrolig glad for mit resultat
Er altid utrolig glad for mit resultat, Trine er super dygtigt og man går altid glad og tilfreds ud derfra.
Det bedste sted og få lavet botox og fillers.
Trine er SÃ dygtig og professionel
Trine er Sà dygtig og professionel . Virkelig flot resultat af mine lÊber , og vender tilbage igen og igen .
Bedste behandler og bedste resultat.
Bedste behandler og bedste resultat.
Jeg har fået lavet lÊber og filler under Þjnene.
Trine er 100% den eneste behandler jeg kommer til at gå ved, hun er pisse dygtig og jeg har fået et resultat der er langt bedre end hvad jeg har oplevet andre steder (og har tidligere vÊret steder der er meget dyre end klinik Nord)
Hun krÊser for det gode resultat og jeg kan varmt anbefale at sÊtte sine fÞdder i klinik Nord ððœ
TAK Trine for et pisse flot resultat
Har fået det flotteste resultat
Har fået det flotteste resultat og jeg er så glad for det. Ville altid komme tilbage!!
Trine er den bedste behandler man kanâŠ
Trine er den bedste behandler man kan Þnske sig! Jeg har vÊret i flere forskellige klinikker, hvor jeg har fÃ¥et lavet noget rigtig dÃ¥rligt arbejde! Her har Trine lavet mit mareridt om til en drÞm! Hun lytter virkelig til hvad hendes kunder siger og gÞr det bedste hun kan for at opfylde det, og er det ikke muligt, sÃ¥ fÃ¥r man af vide hvad der rent faktisk er muligt! Hun er top professionel og det er altid ej fornÞjelse at komme i klinikken â€
God oplevelse krÊsede om et perfektâŠ
God oplevelse krÊsede om et perfekt resultat.
Har fÃ¥et lavet de smukkeste lÊber hosâŠ
Har fÃ¥et lavet de smukkeste lÊber hos Trine og er yderst tilfreds med resultatet. Jeg har aldrig troede at jeg kan fÃ¥r sÃ¥dan en smuk form, men intet er umuligt for Trine. Desuden er det dejligt nemt at komme til klinikken og der er 1 times gratis parkering, du kan nÃ¥r at fÃ¥ en god behandling med den yderste bedste resultat ð¯ jeg kan varmt anbefale Trine