For ca. 2 år siden fik jeg lavet bryn ved Trine super flot resultat, men nu trængt de til en opfriskning dette klarede Trine igen til UG. Vil klart anbefale Klinik Hadberg 👍
レビュアーのコメントを見てみましょう
Meget lyt. Håndværker i huset, så slappede ikke af under hele behandlingen. Kunne godt ha´ brugt at de havde kontaktet mig inden, så jeg kunne ha´ valgt til eller fra. Ingen undersøgelse af hud/hu... もっと見る
Jeg har nu været i klinikken en hel del gange efterhånden og det kan jeg klart anbefale til andre. 🥳 Igennem mit microneedling kurforløb hos Trine, har jeg fået minimeret mine grove porer og fået en... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi sikrer professionelle og skræddersyet behandlinger af høj kvalitet indenfor: Tandblegning ✓ Eyelash extensions ✓ Browlift ✓ Lash Lift ✓ Permanent makeup ✓ Voks ✓ Microneedling ✓ BB Glow ✓ Din fortrukne skønhedsklinik i hjertet af Haderslev.
Nørregade 34A, 6100, Haderslev, デンマーク
- trine@klinikhadberg.dk
- klinikhadberg.dk
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Rigtig god oplevelse
Vil klart anbefale Klinik Hadberg
👍
Jeg blev klippet af Naltana og var…
Jeg blev klippet af Naltana og var tilfreds. Alt blev gjort godt og en god pris.
Salonservicen er også god. 😊
Jeg kom til Naltana for at blive…
Jeg kom til Naltana for at blive klippet for første gang, jeg var meget tilfreds med arbejdet, og jeg kommer helt sikkert igen. God stemning i salonen, meget venlige piger, de forkælede mig med kaffe og det var meget sødt af dem. Jeg anbefaler det til alle, der endnu ikke har været på klinikken.
Min yndlings frisør er Naltana
Jeg kan godt lide, hvordan Naltana klipper og farver mit hår, og det er svært, fordi hun farver mig blond.😊 Hun er dygtig, opmærksom og en ansvarlig person.
Derudover behandler hun også min søn, og han er glad for at besøge Naltana, fordi hun er sød.😊 Min søns frisure ser flot ud, og jeg er altid tilfreds med den.
Så vores lille familie kan nemlig anbefale Naltana som en god og dygtig behandler.😊
Min familie er tilfreds med Naltanas tjenester.
Jeg har brugt Naltanas tjenester i flere år nu. Hun klipper mine børns hår. og vi er altid tilfredse med resultatet. og i betragtning af hvor svært det er at arbejde med børn, betragter jeg hende som en sand mester i sit håndværk.
Jeg har allerede fået en klipning i…
Jeg har allerede fået en klipning i salonen hos frisør Naltana flere gange og er meget tilfreds. Jeg er nu fast kunde og anbefaler det til andre. Prisen er meget god. 👍🏻
Naltana er dygtig og sød
Naltana er dygtig og sød. Hun har lavet lashlift og browlift på mig. Kommer tilbage og kan kun anbefale 😊👍
Jeg vil gerne dele mine indtryk efter…
Jeg vil gerne dele mine indtryk efter at have besøgt Hadberg-klinikken.
Vi fik en dameklipning og en børneklipning.
Vi blev betjent af mester Naltana. Hun er meget sød og venlig🙂.
Alt gik godt, hun lytter til kundens ønsker og ved, hvordan man finder en tilgang til børn. Hun er en fantastisk frisør, der kender sit job perfekt👍.
Vi er meget tilfredse med resultatet.
Vi vil helt sikkert komme tilbage igen😉
Skader efter Lash Lift
Jeg bookede lash lift hos Naltana ved Klinik Hadberg i start april.
Kom ind til ren kaos. Naltana var forsinket og informerede ikke om hvor længe jeg skulle vente ekstra, men brugte gerne en del tid på at servicere (lave kaffe mv) til kunder der havde misforstået deres bookning og dermed ikke havde en tid.
Efter 20 min forsinkelse kom jeg ind til Naltana der var stresset og ikke rigtig til stede. Fortalte hende at det var første gang jeg prøvede lash lift og dermed var spændt på det.
Efter næsten 2 timer hos hende og kaos omkring hendes lille datter der sad og ventede uroligt blev jeg færdig. Selve behandling gjorde flere gange ondt, men tænkte at det måske skulle være sådan. Hovedbundsmassagen, som der stod i beskrivelsen af behandlingen var ikke eksisterende, da hun skulle tage sig af datteren (naturligvis).
Da jeg kørte hjem følte det helt forkert. Det gjorde så ondt. Vipperne var bukket helt op af øjenlågene, så når jeg blinkede stak vipperne ind i øjenlåget. Selve bukket var så langt nede, at noget af øjenlåget blev bukket med ud og jeg kunne dermed ikke lukket øjene helt i.
Jeg skrev til klinik Hadberg samme aften og fik retur jeg skulle kontakte Naltana direkte, da hun er selvstændig lejet ind hos Hadberg. Total ansvarsfralæggelse. Når man "stiller sin hjemmeside til rådighed til bookning", så må man også stå inde for behandlingen i ens klinik.
Jeg tog derfor kontakt til Naltana, der kunne udbede skaden to dage efter. Næste morgen vågnede jeg med så mange smerter i øjnene og tog kontakt til Naltana og bad om hjælp samme dag, da jeg ikke kunne holde smerten ud. skrev et par gange i løbet af dagen uden reaktion fra hende. Rakte derfor ud til en anden behandler, som tog mig ind med det samme og hjalp med ud af smertehelvedet. Jeg havde på det døgn udviklet syreskader på øjenlågene og de var voldsomt hævet. Men heldigvis blev de bukket ud igen og jeg kunne endelig lukke øjnene helt i igen. Sikke en befrielse.
Naltana vendte først retur meget sent samme dag, men kunne dermed melde hende at jeg blevet hjulpet af en anden.
På igen tidspunkt er jeg blevet tilbud kompensation for behandlingen. Betalte endda fuld pris for en behandling hvor jeg ikke fik alle ydelser (massagen).
Jeg vil til en hver tid fraråde behandling hos Klinik Hadberg (grundet manglende ansvarlighed for behandling i egen klinik) og hos Naltana (grundet virkelig dårlig behandler). Både Trine og Naltana fik tilsendt billeder af øjnene samme aften som de var lavet, så de var uden tvivl blevet gjort opmærksom på skadens omfang.
Rigtig god og fantastisk behandling.
Jeg valgte at købe et 5 klipskort til microneedling behandling og allerede efter første behandling kunne man tydeligt se forskel, mine aknear var blevet mindre og min hud føltes fastere. Trine er utrolig imødekommende, sød og fantastisk til sit arbejde, så man føler sig virkelig tryg og i gode hænder. Så alt i alt er jeg godt tilfreds og jeg kommer helt klart igen til andre behandlinger😊
G min hud føltes faster
Meget fantastik behandlinger 😊
Har fået en fantastisk service og…
Har fået en fantastisk service og lækker tilfredsstillende resultat af full face make up. Kan kun give de varmeste anbefalinger videre og glæder mig allerede til min næste behandling 😀🥰
Fantastisk stykke arbejde hos Klinik…
Fantastisk stykke arbejde hos Klinik Hadberg - Vejen til skønhed
Overvejer du at få lavet bryn, så vil jeg 100 % anbefale Klinik Hadberg.
Udover de er utrolig professionelle, så er de også de sødeste piger ❤️
De lytter, og i samarbejde med kunden, gør de et kæmpe stort stykke arbejde, for at nå i mål, uanset hvad opgaven byder på.
Der kommer jeg meget gerne igen ❤️❤️
Flotteste bryn og dygtigste Trine
Trine er meget professionel og omhyggelig med at tegne de perfekte bryn. Jeg ønskede bryn der ser naturlige ud og det fik jeg. Jeg er så glad og tilfreds. Skulle have gjort det for flere år siden😊
Fantastisk lækker klinik
Fantastisk lækker klinik. De er så søde og imødekommende. Man føgler sig godt taget imod. Kundeservicen er bare i top.
Har fået lavet de smukkeste og…
Har fået lavet de smukkeste og naturlige bryn ved Trine! 😍 fuldt ud tilfreds med resultatet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kommer helt sikkert igen når jeg skal have lavet noget igen 🤩
5 stjerner ⭐️ permanent makeup 🤩
Jeg har fået lavet permanent makeup (læber) ved Trine. ❤️ På alle måder en god oplevelse! Jeg har fået et virkelig flot resultat, god vejledning og jeg har følt mig tryg hele vejen. 🥰 Klinik Hadberg får 5 stjerner af mig og kan klart anbefales!!
Skønne piger, dejlig varm behandling
Jeg har fået lavet vipper ved Line, og hvor er hun bare skøn, og super dygtig til sit arbejde❤️ Jeg har været ovenud tilfreds med at komme hos dem, og er bestemt ikke sidste gang.
Helt klart en anbefaling værd!
Permenet makeup ved skønne Trine.
Har fået lavet bryn ved skønne Trine.
Trine er mega dygtig og omhyggeligt, og jeg elsker det fantastiske stykke arbejde hun har lavet, resultate er helt perfekt og præcis som jeg ønskede det.😍
Det er ikke sidste gang at jeg får lavet behandlinger der ❤️
Skuffende kundeoplevelse
Jeg havde bestilt tid til at få lavet negle og selvforkælelse, men gik ærgerlig og skuffet derfra.
Selve behandlingen foregik ude i “venteområdet” mens negleteknikkerens hund gøede som
en gal hele tiden. Der var ingen afslapning eller ro at finde.
Jeg går derfra med pæne negle, MEN….
Mine neglebånd bløder, og der går betændelse i flere efter en ret hård behandling af dem. Og min hud på fingrene er rød, og brænder i dagene efter. Og på 5. dagen ryger der en negl af. Det vil de kompensere ved at lave neglen om, MEN det kan først gøres en måned efter, da negleteknikkeren kun er i huset en gang om måneden.
Så de havde åbenbart tænkt sig, at jeg skulle mangle en negl i 3 uger?! Det tænker jeg ikke, at de selv havde været tilfredse med. Og mine penge kunne jeg ganske enkelt ikke få retur.
Så jeg gik derfra på en stressende oplevelse, med betændelse i fingrene og efterfølgende et ikke pænt udseende grundet en manglende negl.
Som betalende kunde er det mangel på god service i mine øjne.
Og hvis/når deres negleteknikker kun er i huset en dag om måneden, så bør kunderne adviseres om det. For man kan risikere, at der går en måned førend, at det kan rettes op.
Så grundet den service vil jeg anbefale andre at gå langt udenom dem.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。