レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fine produkter, men meget dårlig kundeservice og ekstrem lang leverings tid, uden at få en bekrÊftelses mail. Så pakken kom bag på mig, vidste ikke jeg havde bestilt den da jeg intet hÞrte

Har endelig modtaget min bestilling som var helt tilfredsstillende. Men det undre mig at man forsat benytter en transportÞr der bruger sÃ¥ lang tid pÃ¥ at levere. Pakker fra Shein og Temu kommer hurtige... もっず芋る

䌁業が回答したした

14 marts skrev jeg en meget misfornÞjet meddelelse Jeg mÃ¥ trÊkke mit sure opstÞd tilbage, da kitting room ikke kan gÞr for at post nord havde afleveret mine pakker i den forkerte postkasse Da den... もっず芋る

䌁業が回答したした

Billige priser, men ALT for lang leveringstid. Jeg endte med at annullere min ordre grundet den lange leveringstid (som jeg ikke blev oplyst om undervejs, selvom den blev yderligere flere uger forsin... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Fine produkter

2026幎7月16日

Tror jeg handler med knittingroom

KÞber en opskrift ved knittingroom og betaler med betalingskort. Har opgivet at få den, men efter 3-4 uger kommer den med posten, krÞllet men dog hel. TÊnker, at alt så er i orden.
Ca 3 uger efter får jeg med posten inkassovarsel fra avarda, nu med ekstra 100kr i rykkergebyr. Kontakter straks knittingroom, men de fralÊgger sig alt ansvar og skriver at jeg har valgt at handle med avarda. Det har jeg IKKE. Jeg har handlet med knittingroom. PrÞver at få kontakt med avarda, men de gÞr kun brug af autosvar. Har selvfÞlgelig straks betalt de 39kr, da jeg bliver opmÊrksom på, at belÞbet ikke er trukket ved afsendelse af opskrift.
Handler ALDRIG mere ved knittingroom.

2026幎1月14日

Never ending wait

I ordered some yarn on the 3rd of March, and got no updates until today (12.03), just saying my order will be delayed even more. No compensation, no new estimate of when it'll be shipped- nothing.
I've always ordered yarn online and other shops are very professional, when something like that does happen, they at least refund or compensate for the trouble.
I will not be ordering again and if you are in a hurry, definitely don't order from this website.

2026幎3月12日

Ingen anbefaling herfra!

Jeg bestilte fredag i håbet om at have i mit kÞb mandag. Men nej, det havde jeg ikke. I stedet bliver jeg tirsdag kontaktet om at 3 af mine vare er udsolgt og fÞrst er på lager senere i december. Så får jeg at vide at de er udgået hos dem og at min pakke bliver afsendt. Onsdag får jeg besked om at pakken Har forladt lageret.... Hmmm, skulle den ikke vÊre afsendt dagen fÞr.... Når men det hele endte med at jeg fÞrst kunne hente min pakke i pakkeshoppen om lÞrdagen, altså 8 dage efter min bestilling. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og vil fraråde andre at handle dette sted.

2025幎10月31日