Fantastisk kundeservice! Jeg var en klovn og glemte at afhente min pakke. Jeg skrev til kundeservice for at høre, om de kunne gensende pakken, så jeg ikke skulle starte forfra med bestilling, betali... もっと見る
企業が回答しました
Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. Skønt med SÅ hurtig levering, især når vintertøj næsten altid... もっと見る
企業が回答しました
Hej Anne og Katrine Jeg har som bedstemor købt tøj hos jer fra mit barnebarn var 1,5 år og helt til 10 år. Først var det thermotøj og herefter alt lige fra jeres fine vinterjakker til badetøj og a... もっと見る
企業が回答しました
Dansk designet udetøj til børn med høj funktionalitet og nordiske rødder. Med en klar filosofi om at børn skal have lov til at være børn, og troen på at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt på, klæder vi børn varmt, tørt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af søstrene, mødrene og iværksætterne Anne & Katrine Lindgren.
Jupitervej 15, 9300, Sæby, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

byLINDGREN® からの回答
Altid flot tøj, om det er termotøj eller regntøj. Virkelig god kvalitet og flotte i farverne. De er slidstærke og holder faconen.

byLINDGREN® からの回答
Super lækkert overtøj! Jeg har købt både regntøj og termotøj til min datter. Ikke en eneste gang er hun blevet våd i regntøjet. Dog gik en søm op i bukserne, men det fik vi løst gennem fantastisk kundeservice! Kan kun anbefales!

Hej Anne og Katrine
Jeg har som bedstemor købt tøj hos jer fra mit barnebarn var 1,5 år og helt til 10 år. Først var det thermotøj og herefter alt lige fra jeres fine vinterjakker til badetøj og alt der imellem. Den ældste pige er tryg ved alt det kendt i jeres tøj - sløjferne, farverne og de mange detaljer og den yngst pige glæder sig hver sæson til at arve tøj efter sin søster. At arve er en smal sag, da kvaliteten er altid er meget høj, farver og facon er stadig helt i top
Kun ærgerlig at tøjet kun går til str 12-14 år
Venlig hilsen Benedikte

Fantastisk kundeservice!
Jeg var en klovn og glemte at afhente min pakke. Jeg skrev til kundeservice for at høre, om de kunne gensende pakken, så jeg ikke skulle starte forfra med bestilling, betaling osv. Fik svar samme dag fra den sødeste medarbejder, som lovede de ville gensende pakken i løbet af 1-2 dage. Så dejligt!

byLINDGREN® からの回答
Super hurtig håndtering og udlevering!! Tøjstil er også super god.

byLINDGREN® からの回答
Rigtig hurtige til at sælge og sende
Rigtig langsomme til at svare og ved retur
Har skrevet på jeres formular på jeres hjemmeside
To gange endda - så tredje gang nytter nok ikke

byLINDGREN® からの回答
Rigtig smukt design og lækre materialer af både regntøj, termotøj og vinterjakker. Hurtig levering 🙂

byLINDGREN® からの回答
Dejlig overgangsjakken, men selv for en med lange arme er ærmerne utroligt lange og må desværre bukkes op.

byLINDGREN® からの回答
Super lækkert tøj i god kvalitet, med fine detaljer, sidst jeg købte var jakke lidt for lille, så jeg returnerede den og i løbet af 3 dage, var pengene på min konto

byLINDGREN® からの回答
Bedste online handel nogensinde!
Købte 3 tøj produkter. I pakken lå der et gavekort på 500 kr! Uden forpligter eller krav om mer køb. Den vildeste online service jeg nogensinde har oplevet! Tusind tak for gaven. Min datter fik en smuk lækker jakke og jeg et fint shopping net. Helt gratis! Wauw!

byLINDGREN® からの回答
Hurtig levering, god kvalitet, blødt materiale og så er det bare smukt 🤩

byLINDGREN® からの回答
Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde købt en flyverdragt til deres lagersalg i Sæby, hvor lynlåsen desværre var gået i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svarede hurtigt tilbage og jeg fik tilsendt en ny flyverdragt, trods jeg ikke længere havde kvitteringen, men blot kunne bekræfte køb via et billede af bankoverførslen. Tusind tak - nu bliver min datter rigtig glad☺️

byLINDGREN® からの回答
Selvom webshoppen havde lukket blev jeg hjulpet og fik MEGA GOD SERVICE !

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。