Virkelig fin oplevelse at handle her. LÊkkert produkt og meget fin og personlig indpakning og hilsen, som jeg fandt efter levering. Kundeservice på trods af afstand, det er god stil. Tak.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt flere gange hos makram.dk, de leverer kvalitets produkter. Afsendelsen skete ekstremt hurtigt, bestilte torsdag og kunnehente dem i dag lÞrdag - sÃ¥ julegaverne kan blive fÊrdige. De har gode... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stine er altid virkelig god til at fÃ¥ tingene til at ske virkelig hurtig. HjÊlpsom og kompetent indenfor sit felt som webshop owner og makram-lady. Jeg shopper hos Stine, fordi hun hjÊlper mig pÃ¥ vej,... ãã£ãšèŠã
dejlig hurtig forsendelse, fint udvalg og rimelig kvalitet og pris. dog synes jeg desvÊrre ikke, at billederne pÃ¥ hjemmesiden gengiver farverne super godt - ret skal vÊre ret, der bliver sÃ¥ at sige ad... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DIY og upcycling af ting og mÞbler med knytteteknikken macramé. På makram.dk finder du 100% genbrugsgarn, naturmaterialer til dine projekter, DIY-kits samt billetter til mine MAKRAM-workshops.
RyhavegÃ¥rdsvej 40, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã

Makram ããã®åç
dejlig hurtig forsendelse, fint udvalg og rimelig kvalitet og pris. dog synes jeg desvÊrre ikke, at billederne på hjemmesiden gengiver farverne super godt - ret skal vÊre ret, der bliver så at sige advaret om, at "farven kan variere en smule fra billedet", men det er efterhånden mit indtryk, at det betyder, at snoren er (også en del) blegere i virkeligheden og ikke bare en lidt anden nuance.

Makram ããã®åç
Dejlig og lÊrerig undervisning, i hyggelige omgivelser
Super dejlig service. Der var personlige beskeder i pakken og man blev Þnsket god fornÞjelse med ens projekt. Leveringen var også hurtig
Yderst tilfreds!
Fik min pakke, nydeligt pakket ind og med en sÞd seddel. Det fordrer bare endnu mere skaberglÊde.
Lille lokal virksomhed med rigtig goâ service og skÞnne ideer. Har brugt flere af DIY ideerne og produkter
Hyggelige omgivelser,ðž LÊrerigt og masser af brugbare informationer til fremtidige projekter.
Anbefaler klart Stines skÞnne univers.
Dejlig butik og man kan få hjÊlp, hvis man Þnsker det. Kan se der også er kursuser, hvilken der ikke findes så mange af i DK. Har dog ikke selv vÊret på et endnu.
Fine ting de har.
Makram kan virkelig varmt anbefales Der er altid super service, og hurtig levering.
Makram levere altid hurtigt og sender altid en sÞd lille hilsen med. Varer er i rigtig kvalitet! Har bestilt ved Stine som har Makram 8-10 gange indtil videre :)
God kvalitet af reb, tshirt garn mm. Hurtig afsendelse, og altid med en sÞd hilsen fra Makram. Kan varm anbefale denne webshop.