Knud E - Frederikshavn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jeg giver kun 4 stjerner selvom jeg var sÃ¥ heldig at den skjorte, jeg Þnskede mig og som var udsolgt alle andre steder, var der lige en tilbage af pÃ¥ jeres webshop 🀩 mega fedt ! Men undrede mig over... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Er tit inde pÃ¥ hjemmesiden KnudE for at "checke", da der altid er nogle gode tilbud pÃ¥ diverse mÊrkevarer, kÊmpe udvalg og gode priser, - samt en fantastisk service, bÃ¥de ved handlen og leveringen, -... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk butik, suverÊn kundeservice og det skÞnneste tÞj. TÞjet er i god kvalitet og de flotteste farver. Priserne er ogsÃ¥ fantastiske. Men det mest fantastiske ved denne butik er, hvordan de hÃ¥nd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte en fed jakke og den kom dagen efter. DesvÊrre var den for stor, og jeg sendte retur med nemt udprintet label. Straks efter fik jeg den rigtige stÞrrelse. Meget venlige da jeg kontaktede forre... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Knud E Frederikshavn har vi et stort udvalg af pigetÞj fra anerkendte brands! Hos os er kunden i hÞjsÊdet, og vi bestrÊber os altid på at kunne klÊde dig flot på i lÊkre kvaliteter med den bedste pasform. Vores forretning ligger i gågaden i Frederikshavn, og her har den ligget siden 1960. Vi har derfor 60 års erfaring i at finde de fedeste trends og tendenser, som vi nÞje håndplukker til vores fysiske butik såvel som vores webshop.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Jeg havde bestilt to par bukser og fik

Jeg havde bestilt to par bukser og fik leveret et par, men havde betalt for to par. Ringede til kundeservice og der var rigtig god service der. Har så lige modtaget på mail at de kun havde taget penge for det ene par, og ja det stod der også på fakturaen der var med, men i har altså trukket for to par på mit mobilepay og der er godt nok ikke styr på det 😟

2023幎8月30日
5぀星のうち4の評䟡

Fandt min fine kjole her

FÞrste gang jeg handler her. KÞbte en kjole som var svÊr at finde på nettet - til en god pris. Man bliver hurtig forvent med, at tÞjet er pakket pÊnt ind i silkepapir eller original pose. Den var denne her ikke. Den havde tydelig vÊret prÞvet, da lynlåsen ikke var lynet, og jeg kunne dufte, at den havde vÊret prÞvet i butikken. Kjolen fejlede intet og jeg er tilfreds, men mangler lige de sidste detaljer som nÊvn for at få 5 stjerner.

2023幎8月21日
5぀星のうち5の評䟡

Top kvalitets butik med hurtig levering

Fantastisk butik, suverÊn kundeservice og det skÞnneste tÞj. TÞjet er i god kvalitet og de flotteste farver. Priserne er også fantastiske. Men det mest fantastiske ved denne butik er, hvordan de håndterer kundeservice og hurtig levering (havde mine vare dagen efter). Om muligt skulle de have 10 stjerner!!
Stor fan!

2023幎6月1日
5぀星のうち3の評䟡

God og effektiv kundeservice

Det er fÞrste gang jeg handler hos Knud-e og jeg nÃ¥ede virkelig at opleve deres kundeservice. Jeg bestilte to ting og fik en bekrÊftigelse herpÃ¥ men da det blev afsendt var det kun en ting der blev afsendt desvÊrre uden besked om hvorfor der mÃ¥tte jeg selv tage fat i dem. Da jeg sÃ¥ fik den ene ting var det en helt forkert ting 😂sÃ¥ igen fat i kundeservice. Men fin service ift at de vil sende den rigtige ting og refundere mine udgifter for tilbagesendelse. Men en hurtig og effektiv kundeservice.

2022幎11月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス