Knytte Hytten レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice. Fik leveret tom pakke… skrev til knytte hytten og blev ringet op samme dag og fik erstatningsforsendelse tilsendt efter er par dage. Meget tilfreds. Fint produkt. Vil benytte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte noget garn hos knyttehytten og modtog det tre dage efter. Da jeg bestilte overså jeg 20% Black Friday rabat. Jeg skrev til dem og regnede faktisk ikke med at få rabatten, men intet prob... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super fantastisk sted at handle! Knytte Hytten har et super godt udvalg i garn og tilbehør og en fantastisk kundeservice. Der bliver svaret på forespørgsler indenfor ganske kort tid og du har dine... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Intet mindre end perfekt!!! 👌 Kanon kundeservice havde svar på mit spørgsmål indenfor en time. Pakken blev sendt samme dag (fredag) og jeg stod med den søndag, fin indpakket og med en håndskrevet... もっと見る

企業情報

1. 糸店
  2. ホビーショップ

当該企業による記述

Vi er en garnforretning der sælger knyttegarn og diverse tilbehør til alle macrame projekter.

連絡先

MEGET SKUFFET

MEGET SKUFFET
Fik ikke det jeg bestilte. Bestilte snor til macrame 4mm
men fik leveret 9mm som jeg ikke kan bruge. Pengene
smidt lige ud af vinduet.
Bad luck
Lene Munthe

2024年2月2日
自発的なレビュー

Hej Lene,

Jeg er meget ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg har dog lige tjekket på din ordre, og kan se at du faktisk har bestilt og fået sendt 2 stk 9mm 3-ply rope fra Bobbiny.

Jeg må dog sige, at jeg er en smule forvirret angående hvordan misfoståelsen skete. Simpelthen fordi Bobbiny ikke producerer 4mm snore, og da vi kun fører Bobbiny garn, har vi aldrig haft 4mm garn på vores sortiment.

Du kan med fordel returnere din ordre, hvis det du bestilte, ikke lever op til forventningerne. Det kan du gøre ved at finde returformularen på vores hjemmeside.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.
Med venlig hilsen,
Alexandra

Bobbiny

Hurtig levering og varen stemte k farven til min forventning

2023年3月13日

Knytte Hytten からの回答

Vi er glade at farven stemte overens med din forventning, det kan nogen gange være svært at bedømme farven på garn på en skærm

Hurtig levering

Hurtig levering, dog kunne jeg, efter at have set returadressen, godt ønske at man kunne afhente varen. Spild af porto når man næsten er naboer. 😉
Jer skal helt sikkert have mere snor fra jer. 👍🏼

2023年2月24日

Hej Gitte
Tusind tak for den meget fine anmeldelse
Vi er en relativt ny forretning, så vi har desværre ikke en butik hvor det er muligt, endnu. Men det er drømmen

Fantastisk service

Super god service.
Mine ting var lidt forsinket. Men fik en hyggelig håndskrevet note, hvis de beklagede forsinkelsen og en lille ekstra gave, som tak for forståelsen.

2023年2月19日

Hej Tine
Tusind tak for forståelsen i en ekstraordinær situation, den lille personlige note er noget vi holder fast i hører sig til når man køber garn, det skal være hyggeligt ! Glad for at du synes det samme :)

Hurtig levering

Nem bestilling. Hurtig levering.

2022年12月4日
自発的なレビュー

Hej Randi
Vi er glade for at du synes vores hjemmeside er nem at bestille fra, Tak for de fine ord :)

Top point

Der var hurtig levering og pakket med en lille privat hilsen der gjorde det hyggeligt at modtage de lækre varer. Jeg vil helt sikkert handle der igen

2022年12月27日

Knytte Hytten からの回答

Garn er hyggeligt, så vi synes det skal være hyggeligt at få det hjem også, glad for at det faldt i god jord :)

Lækre varer

Jeg ledte efter Macrame garn og fandt et stort udvalg af farver, til en fin pris. Håber dog at lageret snart bliver fyldt op med de udsolgte farver 👏🏻

Hurtig afsendelse og fin forpakning.

2022年12月18日

Hej Miriam
Er glad for at du fandt hvad du ledte efter og at det kom sikkert frem :D

Og ja, vi har haft lidt besvær ved at få garn hjem på grund af julen
Vi får dog snart garn hjem igen

レビューの対象になっている企業の方へ

プロフィールを登録して、Trustpilot の無料ビジネス ツールにアクセスし、お客様とのつながりを広げてください。