Fantastisk kundeservice. Fik leveret tom pakke… skrev til knytte hytten og blev ringet op samme dag og fik erstatningsforsendelse tilsendt efter er par dage. Meget tilfreds. Fint produkt. Vil benytte... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte noget garn hos knyttehytten og modtog det tre dage efter. Da jeg bestilte overså jeg 20% Black Friday rabat. Jeg skrev til dem og regnede faktisk ikke med at få rabatten, men intet prob... もっと見る
企業が回答しました
Super fantastisk sted at handle! Knytte Hytten har et super godt udvalg i garn og tilbehør og en fantastisk kundeservice. Der bliver svaret på forespørgsler indenfor ganske kort tid og du har dine... もっと見る
企業が回答しました
Intet mindre end perfekt!!! 👌 Kanon kundeservice havde svar på mit spørgsmål indenfor en time. Pakken blev sendt samme dag (fredag) og jeg stod med den søndag, fin indpakket og med en håndskrevet... もっと見る
企業が回答しました
Vi er en garnforretning der sælger knyttegarn og diverse tilbehør til alle macrame projekter.
5270, Odense N, デンマーク
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk service - dejlig overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Top dollar.

Knytte Hytten からの回答
Varen kom hurtigt. Var pakket så fint ind med en lille hilsen også. Virkelig god service og kvaliteten er også i top

Knytte Hytten からの回答
Tak for en venlig og hurtig expedition og kærlige hilsen :)
Kh.Vivian

Knytte Hytten からの回答
Nem og overskuelig hjemmeside. Jeg modtog min pakke inden for få dage efter min ordre. Kvaliteten af den bestilte vare er helt i top. Sammen med mine varer var der en håndskrevet besked fra sælger om en glædelig jul. Flot service der fortjener 5 stjerner fra mig.

Kan varmt anbefales. 👍
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside, varerne blev hurtig afsendt og smukt pakket med et personligt 'tak for handel' kort vedlagt.

Knytte Hytten からの回答
Jeg bestilte noget garn hos knyttehytten og modtog det tre dage efter.
Da jeg bestilte overså jeg 20% Black Friday rabat. Jeg skrev til dem og regnede faktisk ikke med at få rabatten, men intet problem.
Det var første gang jeg handlede med knyttehytten, men bestemt ikke sidste gang.

Knytte Hytten からの回答
Altid hurtig ekspedition, har som regel varerne allerede dagen efter. Og altid med en sød hilsen vedlagt. Kvaliteten af varer er altid perfekt.

Knytte Hytten からの回答
Nemt og hurtigt 😊🙏🏻 Vild med mit macrame garn!! Og her får du 100m til den bedste pris, ihvertfald hvad jeg har kunne finde mig frem til.

Knytte Hytten からの回答
Lækker pakke at få leveret. Hurtig pakket og sendt.
Skrev mail til firmaet med spørgsmål og hurtig svar samme dag.
Glæder mig til at bestille igen.

Knytte Hytten からの回答
Elsker personlige hilsner i mine pakker. Hurtig betjening og levering så mange stjerner herfra 😊

Knytte Hytten からの回答
Superfin og hurtig service. Altid en håndskrevet besked med og en opmærksomhed på om man har handlet der før.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。