Köper regelbundet frÃ¥n Kobaj, och har gjort i flera Ã¥r. Fungerar mycket bra, och dom fÃ¥ gÃ¥nger det varit nÃ¥got mindre problem, som att nÃ¥gon flaska gÃ¥tt sönder under transporten, sÃ¥ har det kompe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlat frÃ¥n Kobaj,mÃ¥nga gÃ¥nger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfÀlle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du kÞber ind direkte hos vinbonden i fÊllesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gÞres hele verden til en let tilgÊngelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjÊlper vi vinbÞnder med at sÊlge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importÞrer og det efterfÞlgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus kÞbe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sÞrger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkÞbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@kobaj.com
- kobaj.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
6 flasker vin bestilt 10/5 og modtaget 20/5âŠ
6 flasker vin bestilt 10/5. KOBAJ trÊkker pengene samme dag. Da jeg ikke har modtaget vinen fredag den 15/5 skriver jeg en mail til KOBAJ (De kan ikke kontaktes pr. telefonâŠ.) Jeg modtager endelig vinen den 20/5. Jeg handler ikke med KOBAJ mere
Altid mange gode tilbud
Altid mange gode tilbud. Hurtig levering.
Kan bestemt anbefales
LÊkker vin, nemt at bestille, hurtig levering og fint man kan fÞlge Xpressens vej, så man har en ide om, hvornår der leveres.
Let at bestille varer og levering tilâŠ
Let at bestille varer og levering til tiden.

Köper regelbundet från Kobaj
Köper regelbundet från Kobaj, och har gjort i flera år.
Fungerar mycket bra, och dom få gånger det varit något mindre problem, som att någon flaska gått sönder under transporten, så har det kompenserats snabbt.
BÀttre priser Àn på systembolaget, och man slipper bÀra hem dom.
Alla viner jag köpt har varit bra, bra valuta för pengarna, bra urval med allt från prisvÀrda bordsviner till super premium viner.
Rekommenderas starkt!

KOBAJ.com ããã®åç
Ikke noget at skrive hjem omâŠ
12/3 modtog jeg en såkaldt Mysterybox med 6 fl. for 599,- kr. Omtalen hos Kobaj var at det var et supergodt tilbud til meget lavere priser end dagsprisen. Et opslag på Kobajs hjemmeside viste dog at deres egne priser sammenlagt ialt gav 644,- kr.
Det er i min verden det rene bondefangeri!

KOBAJ.com ããã®åç
Bra erbjudanden och mycket hjÀlpsamâŠ
Bra erbjudanden och mycket hjÀlpsam service.

Altid levering som aftalt
Altid levering som aftalt! Vine til enhver smag og pris. Hyggeligt koncept og god service.

KOBAJ.com ããã®åç
Mange spÊndende tilbud på kvalitetsvin
Mange spÊndende tilbud på kvalitetsvin. Nem levering hjem til privaten.

KOBAJ.com ããã®åç
Jag gjorde en bestÀllning av champagneâŠ
Jag gjorde en bestÀllning av champagne och skulle anvÀnda en rabattkod som inte fungerade - bestÀllde Àndå och skrev email nÀsta dag till kundservice som då genast rÀttade till problemet och drog av rabatten i efterhand

KOBAJ.com ããã®åç
Meget smagfulde vine rÞd som bobler.
Meget smagfulde vine rÞd som bobler.
Prisen matcher kvaliteten.
For man leveret med Burde, så ved man også hvornår vinen ankommer.
Jeg tror at jeg har handlet her 10 gange. Og altid en god oplevelse.

BÀsta vinleverantören!
Kobaj erbjuder och levererar fina viner från bra vingårdar! Snabbare leveranser nu mot tidigare men urvalet lite sÀmre! Kan sakna några vingårdar men jag Àr Àndå mycket nöjd med utbudet!

KOBAJ.com ããã®åç
KÞbt gennem Kobaj i flere år
KÞbt gennem Kobaj i flere år. Både hentet selv og fået leveret og er meget tilfreds med vejledning, vine og priser. Enkelt lille fejtagelse - sÊlger der insisterede på at min bestilling på chardonnay vine på deres adresse, VAR Bourgogne chardonnay, hvilket ikke var tilfÊldet. Men ellers rigtig god vejledning på deres lagersalgsdage.

TrÊkker penge på konto
TrÊkker penge på konto, lÊnge fÞr de afsender vinen
Når man skriver til dem svare de at nu er den afsendt for så 3 dage senere at få at vide nu sender de den
11 dage om levering

Fick leveransen precis nÀr jag ville
Fick leveransen precis nÀr jag ville

Kobaj, en vinleverantörsfavorit
Har handlat från Kobaj,många gånger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfÀlle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer fortsÀtta mina inköp från Kobaj,som dessutom erbjuder ett brett och bra sortiment

KOBAJ.com ããã®åç
Den Þnskede champagne leveret til dÞrenâŠ
Den Þnskede champagne leveret til dÞren efter få dage. Prisen helt fin!
Gode produkter!!

Mycket nöjd
Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska Àr ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken inte påverkar mitt betyg Àr de litet lÀngre leveranstider ni har jÀmfört med konkurrenter. Mycket nöjd kund.

God vin til gode priser
God vin til gode priser. Og aftenlevering lige til dÞren. Dejligt!

KOBAJ.com ããã®åç
Face to face dialogue with theâŠ
Face to face dialogue with the producers, open and friendly âDanish styleâ of the arrangement