6 flasker vin bestilt 10/5. KOBAJ trÊkker pengene samme dag. Da jeg ikke har modtaget vinen fredag den 15/5 skriver jeg en mail til KOBAJ (De kan ikke kontaktes pr. telefonâŠ.) Jeg modtager endelig vin... ãã£ãšèŠã
Köper regelbundet frÃ¥n Kobaj, och har gjort i flera Ã¥r. Fungerar mycket bra, och dom fÃ¥ gÃ¥nger det varit nÃ¥got mindre problem, som att nÃ¥gon flaska gÃ¥tt sönder under transporten, sÃ¥ har det kompe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska Àr ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlat frÃ¥n Kobaj,mÃ¥nga gÃ¥nger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfÀlle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du kÞber ind direkte hos vinbonden i fÊllesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gÞres hele verden til en let tilgÊngelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjÊlper vi vinbÞnder med at sÊlge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importÞrer og det efterfÞlgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus kÞbe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sÞrger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkÞbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@kobaj.com
- kobaj.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Kobaj Àr en intressant leverantör!
Jag tycker att Kobaj har en bra kundtjÀnst, inte alltid snabbast, men i mitt tycke just hantering.
Urvalet av vin Àr klart varierande och deras Mystery boxes, som de kallar ihopplockade lådor om 6 flaskor, har gjort att jag till relativt låg kostnad provat viner jag annars troligen aldrig skulle ha druckit. Det har Àven lett till att jag senare återköp vinet, om det fortfarande finns kvar.
Att sedan priset på vinet ofta Àr riktigt bra gör ju saken inte sÀmre.
Dock önskar jag mig rÀtt ofta att Kobaj skulle kunna erbjuda lite mer Àldre viner, som det Àr nu får jag ofta stå för lagringstid sjÀlv.
Får jag önska skulle jag gÀrna se mer argentinsk Malbec och knastertorra Chabliser.

TankelÞs levering
Helt uacceptabelt at levering til en enhversadresse sÊttes på gaden foran en låst dÞr kl. 19 hvor der indlysende er lukket. Er fragtmanden Expressen helt tankelÞse? Det må kunne gÞres bedre.

KOBAJ.com ããã®åç
Altid meget smilende og meget videndeâŠ
Altid meget smilende og meget vidende omkring vinene. God tid.

KOBAJ.com ããã®åç
Det anbefales ikke at bestille vin fraâŠ
Det anbefales ikke at bestille vin fra dette sted. Erfaringen har vist, at processen for afhentning af varer er uprofessionel og upraktisk. Efter at have afgivet en bestilling modtager man pÃ¥ et tidspunkt en e-mail med afhentningsinformation, hvori det fremgÃ¥r, at varen skal hentes samme dag som mailen er modtaget. Hvis man ikke har mulighed for at afhente pÃ¥ dagen â eksempelvis pÃ¥ grund af arbejdsmÊssige forpligtelser â kan man risikere at stÃ¥ uden mulighed for at fÃ¥ udleveret sine varer dagen efter. Endvidere mangler ofte dele af bestillingen.
I mit tilfÊlde forsÞgte jeg at hente en bestilling dagen efter den angivne dato i e-mailen, men det var ikke muligt. Jeg blev oplyst om, at jeg skulle sende en e-mail, og at min henvendelse ville blive behandlet som det fÞrste kommende mandag. På trods af en uge med daglige opkald inden for deres begrÊnsede telefontid (9-10) er der stadig ingen, der har besvaret mine opkald. Telefonsupport virker således ubrugelig, og mine gentagne e-mails er ligeledes blevet ignoreret.
I skrivende stund har jeg stadig produkter, som er betalte, men hverken udleveret eller sendt til mig. Kundeservice er ekstremt mangelfuld og ineffektiv. Jeg vil derfor stÊrkt opfordre til at undgå dette sted, indtil der er etableret en ordentlig og responsiv kundeoplevelse.
BemÊrk: Min bestilling var afgivet via en anden e-mailadresse end denne henvendelse, hvilket gÞr, at virksomheden muligvis ikke har registreret denne specifikke bestilling på min aktuelle e-mail. Jeg opfordrer dog virksomheden til at prioritere forbedringer i deres kundeservice.

KOBAJ.com ããã®åç
Altid god service og deres vinâŠ
Altid god service og deres vin anbefalinger har altid ramt plet. det er helt klart et besÞg vÊrd hvis ikke du/I har vÊret forbi. Og ikke mindst de gode priser
ingen svarer pÃ¥ mails eller umulige ogâŠ
ingen svarer på mails eller umulige og komme i kontakt på tlf. dålig service

Deltog i lagersalg
Deltog i lagersalg. God rådgivning- skarpe priser. Er i Þvrigt stor fortaler for online konceptet
Fin service
Fik yderst fin betjening, god vejledning og god pris ð
Dejlige mennesker altid klar til enâŠ
Dejlige mennesker altid klar til en sjov bemÊrkning. Niels og Alexander samt the team klarer det. Champagne Kassen tager 800kr for en abonnements kasse, Kobaj tager 600 for bedre champagne. Og det ved Vi.
God stemning og service
Altid god vin og god betjening
Altid god vin og god betjening
KÊmpe udvalg også af ukendte producenter - og super priser
Lige vÊret til lagersalg, fantastisk udvalg og super flinke - og helt vanvittige gode priser.
Jeg har kun positivt at sige om Kobaj
Jeg har kun positivt at sige om Kobaj. Al den vin (en hel del ð) jeg har kÞbt har levet op til forventningerne, og jeg har endnu til gode at finde tilsvarende priser andetsteds.
Er der nogen hjemme
I lighed med andre anmeldere vil jeg sige at vinene er ok. Men service er for dem en by i Rusland.
Jeg kÞbte 7.4. 6 flasker Welland Shiraz 2023 til kr 129 pr. Fl. Mod 199,-.
Nu er vinen måske på vej til Danmark og da blev prisen sÊnket til kr 99,-. Et par dage efter kunne den kÞbes på Pickup til kr. 89,-.
PÃ¥ den nye hjemmeside er alle ordrer forsvundet.
Nu koster vinen kr 139 og skulle vÊre hjemme og klar til levering. Det vil jeg glÊde mig til.
PÃ¥ hjemmesiden har de p.t. en spansk vin El Ventilador til 69,-.
Når man afgiver en ordre står der at 6 flasker kvalificerer til fri fragt. På betalingssidem står der at afhentningen ef gratis.

Tjaa
Tjaa, hvad skal jeg skrive som ikke er skrevet over de sidste 10-20 anmeldelser. Har brugt Kobaj i mange år, og vinen de sÊlger fejler ikke noget, og det får de en stjerne for. Men deres eksekvering af drift, kunder og service er stort set ikke eksisterende nu. der svares efter meget lang tid på mails, og som regel fÞrst efter man har gensendt sin mail. Priser til en messe må vel forventes at vÊre forhandlet ned til det sublime, med det store fremmÞde der forventes, at selvsamme vin kommer ud 30-40% billigere en måned efter messen, er for mig nÊsten som og stå foran kunderne og sige " vi er ligeglade med jer", vi gÞr som det passer os. Vores vinklub stopper også hos Kobaj...vi mangler bare lige de sidste flasker, bestilt d. 3 april...fra Italien, som jo ligger vildt langt vÊk....9. juli 2025, der kommer stadig ingen vin fra dem, og ingen info om leveringsdato. Begynder så småt at tÊnke, at dette firma er gået i scam mode...?

KOBAJ.com ããã®åç
Kobaj har svÊrt med svar på mail og moms faktura
Kobaj er en god ide.
Deres vin OK og ingen telefon nummer, og ingen tilsending af faktura, til trods for 3 rykkere. SvÊrt ved angive moms på faktura. Kobaj eget sted, lukket dÞr uden åbningstider. Dog åbnede de langt om lÊnge der jeg skulle hente vin. Fik faktura på stedet for de sidste 2 kÞb - "det brugte de ikke og havde fået nyt system etc". 3-4 medarbejdere som absolut ikke havde travlt. Som erfaren vin kÞber begynder flaskerne af klirre af - ja hvad skal man sige!?

KOBAJ.com ããã®åç
Surt show at opsige abonnement
Har siden midten af marts gentagne gange forsÞgt at opsige mit abonnement på en månedlig kasse vin.
Jeg har ikke fået nogensomhelst respons og betalingen for kassen trÊkkes fremdeles en gang i måneden hvorefter jeg modtager kassen.
Jeg har nu, efter samrÃ¥d med min bank, spÊrret mit betalingskort for at fÃ¥ stoppet leveringen fra Kobaj. Nu kan jeg sÃ¥ bruge et par aftener pÃ¥ at flytte alle de andre betalingsaftaler der var tilknyttet kortet, over pÃ¥ et andet kort. Ãv, Þv, og atter Þv!

SlÞjt
Bestilte to kasser vin (samme producent på smagning i april). Start maj fik jeg den ene kasse. Har skrevet flere gange til Kobaj men det er som at skrive ud i intetheden. Intet svar og umuligt at ringe.

Opsigelse af vinabonnement
Hej Kobaj!
Nu har jeg 2 gange skrevet til Jer for at opsige mit månedlige vinabonnement hos Jer uden at få bekrÊftelse på opsigelsen.
En gang i april måned og senest den 20. maj 2025
Grunden til opsigelsen er at vi synes at vinleveringerne har vÊret af svingende karakter, samt at der har vÊret lovet en flaske champagne i hver månedlige levering. I en enkelt levering har der ikke vÊret den lovede champagne.
En enkelt gang har der vÊret en vin som har vÊret aldeles udrikkelig
På trods af opsigelsen er der ligenu en abonnementspakke på vej til os som vi faktisk ikke havde Þnsket.
Jeg har også forsÞgt at ringe til Jer, men I har valgt ikke at yde kundeservice pr telefon, hvilket er utilfredstillende isÊr fordi I ikke svarer på de mails jeg har sendt til Jer
Jeg vil godt bede om en bekrÊftelse på at vores abonnement skal stoppe med det samme
Med venlig hilsen
Niels Borg-Ãsterlin

I forbindelse med vinfestivalen 4-5âŠ
I forbindelse med vinfestivalen 4-5 april, bestilte og betalte vi for 18 flasker vin, vi har dog kun modtaget de 9 flasker, de resterende 9 flasker mangler vi.
Ingen efterfÞlgende ordrestatus, ingen svar til ved henvendelse og vi er derefter efterladt helt uden viden, om hvorvidt de resterende flasker nogensinde dukker op. Kan derfor kun anbefale IKKE at kÞbe ved KOBAJ eller deltage i fremtidige vinfestivaler de måtte arrangere.