6 flasker vin bestilt 10/5. KOBAJ trÊkker pengene samme dag. Da jeg ikke har modtaget vinen fredag den 15/5 skriver jeg en mail til KOBAJ (De kan ikke kontaktes pr. telefonâŠ.) Jeg modtager endelig vin... ãã£ãšèŠã
Köper regelbundet frÃ¥n Kobaj, och har gjort i flera Ã¥r. Fungerar mycket bra, och dom fÃ¥ gÃ¥nger det varit nÃ¥got mindre problem, som att nÃ¥gon flaska gÃ¥tt sönder under transporten, sÃ¥ har det kompe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska Àr ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlat frÃ¥n Kobaj,mÃ¥nga gÃ¥nger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfÀlle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du kÞber ind direkte hos vinbonden i fÊllesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gÞres hele verden til en let tilgÊngelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjÊlper vi vinbÞnder med at sÊlge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importÞrer og det efterfÞlgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus kÞbe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sÞrger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkÞbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@kobaj.com
- kobaj.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
SpÀnnande mystery box
Jag fick mina viner i förutsatt tid och det var en rolig Mystery Box med nya bekantskaper. Allt var inte 100 i mitt tycke men vÀl vÀrt upplevelsen
Super nemt og simpelt og fantastiskâŠ
Super nemt og simpelt og fantastisk champagne ð
Det tar vÀldigt lÃ¥ng till mellanâŠ
Det tar vÀldigt lång till mellan leverans och betalning. Otydlig leveransinfo som inte stÀmmer.

KOBAJ.com ããã®åç
God vinkvalitet til gode priser
God vinkvalitet til gode priser. Godt koncept.
Altid god og hurtig kommunikation.
Kan stÊrkt anbefales.
Kim
Jag fick vad som utlovades inom rimligâŠ
Jag fick vad som utlovades inom rimlig tid. Kanske inte köper samma produkt igen men köper gÀrna genom Kobaj igen.
Fik anbefalet Champagnen Lonclas fra enâŠ
Fik anbefalet Champagnen Lonclas fra en bekendt, og har ikke fortrudt jeg kÞbte den - det kommer til at ske igen når den kommer op som samkÞb!!
Super god sevice og lÊkker vine .
Super god sevice og lÊkker vine .
Der er styr på det hele.
Generelt et super godt produkt og godâŠ
Generelt et super godt produkt og god dialog med firmaet
En meget negativ oplevelse.
Har endnu ikke modtaget det bestilte da kassen med flaskerne blev tabt. Det kan ske men at det efterfÞlgende skulle tage over 3 uger at konstatere ovenstående var alt - alt for dårligt.
Det var også for dårligt at flaskerne overhovedet blev forsÞgt leveret på den pågÊldende dato da der var aftalt et andet leveringstidspunkt.
Og istedet for straks at bestille en ny kasse hjem til mig - må jeg nu afvente at nÊste samkÞb måske bliver til noget. Er blevet tilbudt pengene retur men det er jo vinen jeg er interesseret i.

KOBAJ.com ããã®åç
Jag Àlskar Kobaj.
Jag Àlskar Kobaj.
Kul att få ta del av vinbönderna direkt, och oftast bra viner och fina erbjudanden.
Rigtig god service
Havde reklamation som blev meget flot håndteret fra KobajŽs side.
I Þvrigt rigtig dejlig vin.
Jag bestÀllde en lÃ¥da Rosso diâŠ
Jag bestÀllde en låda Rosso di Montalcino från Marchesato Degli Aleramici. Ett fantastiskt gott vin som passar utmÀrkt till de italienska rÀtterna men lika gott bara som det Àr.
Jag Àr mycket nöjd med kundservicen från Kobaj och hemleveransen fungerade också perfekt. Kommer absolut att bestÀlla fler gånger.
En spÊndende mÃ¥de at handle vin pÃ¥ ogâŠ
En spÊndende måde at handle vin på og lÊse om de forskellige producenter. Besparelsen er dog i mange tilfÊlde ikke eksitetende, hvilket har gjort, jeg har fundet andre handelsveje til min hverdagsvin - så derfor tak fra mig for denne gang.
Vinen er god
Vinen er god, leverancen perfekt.
Value f moneyð
LÊkre vine (igen igen)
Riktigt fin och balanserad Moselriesling
Super service, dejlig vin og perfekt leveringðð
Jeg har brugt KOBAJ et stykke tid. Jeg ved bare at når jeg bestiller vin ved KOBAJ, så er jeg sikker på at få en dejlig vin leveret direkte på mit dÞrtrin.