6 flasker vin bestilt 10/5. KOBAJ trÊkker pengene samme dag. Da jeg ikke har modtaget vinen fredag den 15/5 skriver jeg en mail til KOBAJ (De kan ikke kontaktes pr. telefonâŠ.) Jeg modtager endelig vin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köper regelbundet frÃ¥n Kobaj, och har gjort i flera Ã¥r. Fungerar mycket bra, och dom fÃ¥ gÃ¥nger det varit nÃ¥got mindre problem, som att nÃ¥gon flaska gÃ¥tt sönder under transporten, sÃ¥ har det kompe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska Àr ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlat frÃ¥n Kobaj,mÃ¥nga gÃ¥nger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfÀlle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du kÞber ind direkte hos vinbonden i fÊllesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gÞres hele verden til en let tilgÊngelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjÊlper vi vinbÞnder med at sÊlge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importÞrer og det efterfÞlgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus kÞbe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sÞrger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkÞbte varer.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det var svÊrt at få respons i starten
Det var svÊrt at få respons i starten, måske grundet juletravlhed, og jeg kunne se at leverancen fra Italien ikke kom som lovet, men derefter må jeg sige at servicen var ok.
Virkelig fin service og hÞj kvalitetâŠ
Virkelig fin service og hÞj kvalitet for pengene.
Kundeservice nemme at kontakte, hvis behov opstår.
Havde kÞbt billetter til deresâŠ
Havde kÞbt billetter til deres vinfestival og var nÞd til at lave Êndring i min ordre, blev kontaktet efter kort tid og fik lÞst mit problem, god service glÊder mig til at deltage i vinfestivalen.
SkÞnt koncept og smidig levering
SkÞnt koncept og smidig levering. KÞbte en kasse Barolo fra min nye favorit bonde.
Har vÊret med i nogle Ã¥r og kÞbt enâŠ
Har vÊret med i nogle år og kÞbt en del. Men det er som om tilbuddene ikke er helt så gode mere. For eksempel har jeg lige kÞbt (og ventet på) noget bordeaux som jeg nu opdager jeg kan kÞbe noget billigere hos supervin.
IÞvrigt svarer de ikke deres mails

KOBAJ.com ããã®åç
KÞbte tre kasser vin til deres festivalâŠ
KÞbte tre kasser vin til deres festival i Hellerup.
Har INTET hÞrt fra dem, og nu mangler jeg min vin. De skulle sende en sms når de var klar - intet hÞrt og ingen hjÊlp at hente ved at ringe ind. Kan IKKE anbefale at handle hos dem!

Godt, trods udfordringer
Fik leveret forkert vin i forbindelse med samkÞb, efter en del venten, fik jeg kontakt til kundeservice. De undersÞgte sagen, de fandt dog aldrig fejlen ved leverance, så der sidder nok én med gode vine et eller andet sted. Fik god lÞsning med kundeservice (ALLAN). Trods min skuffelse over ikke at få Þnsket vin, handler jeg gerne igen ved kobaj.
Havde en proppet vin
Havde en proppet vin. Skrev til kundeservice alt ordnet på 24 timer.
God service ð
Vinene fortjener bedre smageglas
Jeg og mine venner kommer til mange vinsmagninger, og sjÊldent er vinglassene noget at råbe hurra for.
Det gÊlder også vinsmagningen her, hvor vi var tÊt på bunden af hvor dårlig glas man tilbyder.
Vi snakkede med flere vinproducenter om deres vine, og om hvor dårligt deres vine prÊsenterede sig i de små glas.
I Agoraen/ Popup Shop var der åbne vinduer og koldt (lige ved siden af den åbne hoveddÞr). Vi smagte kun Folktales vine, og sprang Sold by Kobaj og Popup Shoppen over.
Skiltningen kunne I godt optimerer. Man skulle helt hen forbi kÞen for at se et lille skilt på bordet.

KOBAJ.com ããã®åç
Gode vine og god stemning
Der var mange mennesker som blev lukket ind, men det blev den gode oplevelse ikke ringere af. Men publikummet kunnet godt bruge en time mere. Salgsstedet var desvÊrre for lille, så kÞen blev for lang til at vi fik kÞbt vin med hjem. Men alt i alt god stemning hos sÊlgere og smagere.
God oplevelse
Det var en god oplevelse at vÊre med til de ro vin foredrag, hvor man kunne smage på flere fantastiske vine, og få information og historier om dem
Kobajhagen
Overordnet var det et rigtig godt arrangement. Der kunne godt have vÊret mere plads, det var svÊrt at komme til, og måske også lidt skiltning, vi overså desvÊrre et område som vi slet ikke fik kigget på.
Alle vinbÞnder talte rigtig fint engelsk, og de fleste var sÞde til at fortÊlle lidt om vinene.
Vi kommer helt sikkert igen
Et sandt mareridt
Bestilte 12 flasker champagne til afhentning 26/04. Ved afhentning var den der ikke. Ãv Þv, men det kan jo ske og vi manglende den ikke akut. Heldigvis var kundechefen til stede, han beklagede dybt, at der var sket det, som bare ikke mÃ¥tte ske. Han ville personligt fÞlge op og sÞrge for vi fik lidt ekstra flasker med for besvÊret, vi troede alt var godt..... DET VAR DET IKKE!
Der kom aldrig nogen champagne, ingen opkald, ingen mails. Vi tÊnkte de måske ville vente til nÊste leverance og vi havde endnu ikke travlt...
Juli måned, forsÞgte at ringe til dem, tÊnkte det gav bedst mening, da vi jo ingenting havde fået fra dem... 10 forsÞg senere, ingen i den anden ende.
August, forsÞgt med en mail om de ville kontakte mig. Fik svar pr. mail hvad jeg ville? Forklarede pÊnt, at vi fortsat manglede vores champagne. Det kunne de ikke forstår... Kundeservicechefen ender med at beklage meget og lover at få sendt flaskerne afsted.
DER SKER INGENTING.
Oktober, jeg skriver igen og rykker, da jeg altså har en deadline 19/10, hvor de skal bruges. Kundeservice chefen griber igen bolden, beklager igen meget. Han lover personligt at få flaskerne sendt afsted.
19/10, efter trusler om sociale medier ringer (en forÞvrigt yderst sympatisk ung mand) de. De kan godt se, at det ikke er så godt, de beklager meget, igen igen igen. Det vil tage 15 min at kÞre hjem til mig med dem, men det kan de desvÊrre ikke, men de skal nok få sendt dem og få vedlagt nogle ekstra flasker som undskyld og så skal de nok fÞlge op internt og jeg skal nok få besked.
Herfra griber kundeservicechefen bolden. Jeg får en fin mail med "Beklager meget" (igen igen ig...) og nu kommer din vin med 2 billetter til vores salgsmesse....
24/10-2024 - Jeg har fået mine flasker, selvfÞlgelig kun med en billet, hvorfor noget lykkedes... 6 måneders forsinkelse og så en billet til, jep april 2025 på årsdagen for bestillingen.
Det er hamrende pinligt, useriÞst og uhÊderligt.
Kobaj - et vinunivers
Siden 2022 har mine mange vinkÞb hos Kobaj ubetinget vÊret til stor glÊde - isÊr at kunne kÞbe vine fra anbefalede producenter, som jeg aldrig ville komme i kontakt med, og ikke mindst hvor pris, kvalitet og beskrivelse nÊsten matcher 100%.
De fÃ¥ gange ved fejlleverancer har Kobajâerne i Hvidovre leveret service helt i top.
Min vinkÊlder er mere end fyldt, men jeg lader mig stadig fristeâŠ..
Ligetil og smidigt
Ligetil, enkelt og smidigt. Selv da jeg mÞdte en lille udfordring, grundet min egen uopmÊrksomhed, fandt vi hurtigt en god lÞsning.
Mycket gott vin och bra hantering.
Fantastiske vine til gode priser
Fantastiske vine til gode priser direkte fra vinbonden. Kan godt lide konceptet om at stÞtte små vinbonde-familier og samtidig få det til en god pris. Er også utrolig glad for at vÊre en del af deres champagne-abonnement med 2 lÊkre flasker leveret hver måned. Også fint man kan komme forbi og smage vinen hos Kobaj.
VÀldigt bra service
Super koncept - super personale - super smagning
Super koncept - super personale - super smagning
Har vÊret til flere smagninger hos Kobaj nu, og haft mangle kÞb af vin. Alt fungerer fantastisk og personalet er fantastiske.
Tak !
Customer support that is pragmatic andâŠ
Customer support that is pragmatic and helps out
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ