6 flasker vin bestilt 10/5. KOBAJ trÊkker pengene samme dag. Da jeg ikke har modtaget vinen fredag den 15/5 skriver jeg en mail til KOBAJ (De kan ikke kontaktes pr. telefonâŠ.) Jeg modtager endelig vin... ãã£ãšèŠã
Köper regelbundet frÃ¥n Kobaj, och har gjort i flera Ã¥r. Fungerar mycket bra, och dom fÃ¥ gÃ¥nger det varit nÃ¥got mindre problem, som att nÃ¥gon flaska gÃ¥tt sönder under transporten, sÃ¥ har det kompe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mycket nöjd med Kobaj som en av de tre vinleverantörer jag nyttjar. Brett utbud med generellt bra priser. Vad jag skulle önska Àr ett kompletterande utbud av sydafrikanska viner. Enda minus vilken int... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlat frÃ¥n Kobaj,mÃ¥nga gÃ¥nger. Har alltid varit nöjd. Vid ett tillfÀlle blev det lite "fel"(kross),erbjöds jag ett betydligt dyrare vin i kompensation. Det kallar jag högklassig service. Kommer... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞb vin direkte hos vinbonden. KOBAJ.com er en online-markedsplads, hvor du kÞber ind direkte hos vinbonden i fÊllesskab med andre. Når vi handler sammen hos vinbonden, reducerer vi transportomkostningerne, og dermed gÞres hele verden til en let tilgÊngelig online-markedsplads. Hos KOBAJ.com hjÊlper vi vinbÞnder med at sÊlge deres vine direkte til forbrugeren udenom de traditionelle og dyre grossist-importÞrer og det efterfÞlgende detailled. På den måde kan vinbonden tjene mere pr. flaske og du kan som forbruger eller vinhus kÞbe vine til virkelig gode priser. Hos KOBAJ.com sÞrger vi for alt det praktiske omkring bestilling og betaling til vinbonden, afgifter, forsikring og transport af de indkÞbte varer.
Hammerholmen 9A, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@kobaj.com
- kobaj.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
God oplevelse og hurtig venligâŠ
God oplevelse og hurtig venlig betjening.
Bliver ved med ulovlig kontakt
Jeg handlede 1 gang med Kobaj for et par år siden. Dårlig handel, eftersom jeg kunne have kÞbt vinen billigere, på producentens hjemmeside. Men det vÊrste er at Kobaj uden tilladelse BLIVER VED med at kontakte mig, både på email og sms (igen i dag), på trods af at jeg aldrig har givet tilladelse til dette, aldrig har abonneret på deres nyhedsbrev - og endda har forsÞgt at blive slettet i deres system.

KOBAJ.com ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale at handle hosâŠ
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Kobaj, hvor man bliver altid mÞdt med venlighed og fantastisk service.
Selve ideen om, at kÞbe direkte hos vinbonden er super god og Kobaj leverer en god beskrivelse af både vinhuset og den enkelte vin der sÊlges.
En personlig favorit er klart Champagne Gérin, der har Champagne af hÞj kvalitet, herunder en fantastisk Blanc de Blancs Grand Cru Extra Brut, som helt klart er hver en Þre vÊrd.
Altid god vin får man
Vi var ude for at hente den bestilte vin, der alle er gode vine isÊr til prisen. Man får altså ofte meget mere end man har betalt for
Kobaj keeps a very good assortment ofâŠ
Kobaj keeps a very good assortment of Champagne from smaller specialized makers. An overall high standard and easy going communication, services and deliveries. I recommend Kobaj to all my friends
God vin
God vin, nemme at handle med.
God service hvis en vin skal byttes eller returneres
Stort udvalg af vin i alle prisklasser
Altid god service og kommunikation
Gode vine til de rigtige priser og god service
SÃ¥ bra att handla vin hos KobajâŠ
SÃ¥ bra att handla vin hos Kobaj kvalitetsviner âïžâïžâïžâïžâïž
Som vanligt perfekt service och mycketâŠ
Som vanligt perfekt service och mycket nöjd!!
super fint med mulighed for at smageâŠ
super fint med mulighed for at smage forskellige vine, god inspiration til nÊste indkÞb
God udvalg
God udvalg , venligt personale, upraktisk ved afhentning
Kobaj er den sejeste vin-oplevelse
Alt klappede og vinen var klar tilâŠ
Alt klappede og vinen var klar til PickUp på dagen.
Men hvor ville jeg Þnske at i lå i stueetagen, eller havde en elevator. For en mand i min alder er det tungt at slÊbe kasser med vin ned fra 1. sal og ud til bilen - suk!
Der er god service i butikken med humorâŠgode priser
Der er god service i butikken med humor og expertice
Fint kÞb og afhentning forlÞbâŠ
Fint kÞb og afhentning forlÞb smertefrit med dejlig smagning
Det er et super koncept
Det er et super koncept, og da jeg ikke selv er i stand til at hente vin selv, blev det leveret billigt hjem til dÞren.
God oplevelse
Hurtig, effektiv betjening og med venlig betjening.
SÊrdeles god vejledning vedr. indkÞb af de fremstillede "tilbuds-vine", som jeg ikke kendte i forvejen.
Fin oplevelse hos Kobaj
Fin oplevelse hos Kobaj. HjÊlpsomt personale. Glimrende smagning og gode palletilbud.
Kvaliteten er super og man fÃ¥r fin ogâŠ
Kvaliteten er super og man får fin og omsorgsfuld hjÊlp