レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kupiłam tutaj zabawkę na prezent i jestem bardzo zadowolona! Produkt świetnej jakości, dokładnie taki jak w opisie. Obsługa klienta na najwyÅŒszym poziomie. Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę na kol... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Firma wspaniałe potrafi doradzić w sprawie zakupu. Szybko, miło i przyjemnie. Ceny fajne . Jestem zadowolona. Dziękuję skorzystam na pewno nie tylko na Święta. Pozdrawiam

5぀星のうち5の評䟡

Jestem zadowolony z obsługi sklepu internetowego Kocham Zabawki. Hulajnoga Dream dokładnie jak w opisie , a szczególnie jakość mnie zaskoczyła. Szybka wysyłka kurierem GLS.

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 子䟛向けのおもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Internetowy sklep z zabawkami dla dzieci Kocham Zabawki. Profesjonalna obsługa klienta, czynna infolinia od godz. 9 do 16 w dni robocze oraz szybka wysyłka kurierem GLS , InPost lub paczkomaty to nasze atuty. Sprzedajemy zabawki oraz artykuły dziecięce takie jak Samochody Zdalnie sterowane RC, Drony, Helikoptery RC, Zabawki Edukacyjne, Interaktywne, Pluszaki oraz artykuły sportowe takie jak hulajnogi trójkołowe oraz trampoliny ogrodowe. U nas znajdziesz doskonałe prezenty dla dzieci na róŌne okazje jak roczek, urodziny, święta boÅŒego narodzenia czy święta wielkanocne. Jesteśmy bezpośrednim importerem od producenta w mega niskich cenach. Serdecznie zapraszamy do zakupów. Uśmiech dziecka to nasze motto.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

PoraÅŒka

Dramat przesyłka dotarła po tygodniu a wysyłka była zapisana 24h to ÅŒe jest jakaś opóźnienie to ja mogę zrozumieć ale ÅŒe jest brak kontaktu z tym sklepem to jest dramat
Nie polecam.

2024幎12月23日
5぀星のうち1の評䟡

Są tańsze i lepsze zabawki

Kupiona zabawka okazała się bublem. Chiński przedmiot, za który przepłaciłam 3krotnie. Zabawka po pierwszej próbie uruchomienia straciła gumowy przycisk włączania, po czym uruchomiona nie działała bo była jakby w trybie zacięcia. Nie polecam szkoda takiej kasy. Myślałam, ÅŒe jak droÅŒsze to moÅŒe lepsza jakość, a tu jednak fiasko.

2024幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłem konsole z retro grami

Zamówiłem konsole z retro grami. Wszystko podłączyłem zgodnie z instrukcja. Diody przy padach świecą po włączeniu. Na ekranie pojawiają się tytuły gier, jednak brak reakcji na jakiekolwiek przyciski na padach. Nie da sie nic zeobic uzywajac pafow, zatem zakup jest kompletnie bezuzyteczny. Wyrzucilem kase w bloto. Zgłosiłem reklamacje ale nie dostałem ÅŒadnej odpowiedzi.

Odpowiedź do odpowiedzi Pana:
Nie, nie udało się. Konsola lezy w szufladzie, kasa wyrzucona w błoto.

2024幎9月12日
Kocham Zabawki ロゎ

Kocham Zabawki からの回答

Witam serdecznie , rozmawiałem z Panem na temat konsoli i jej ewentualnej reklamacji jednak się Pan nie odezwał. Tak więc rozumię ,ÅŒe wszystko udało się włączyć. Pozdrawiam , P.P

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。