Bestelde wat bij de koivoershop. Kreeg dag later bericht dat produkt niet (snel) meer leverbaar was. Er werden gelijk - naast ongedaan maken van de koop - alternatieven aangeboden. Heel fijn en top... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede communicatie, Besteld koivoer was niet direct voorradig. We kregen een bericht over de latere levering met de vraag of er een andere oplossing moest worden voorzien. Desondanks heeft het ni... ãã£ãšèŠã
Heel tevreden. Konden bestelling niet volgende dag verzenden maar laten dat dadelijk weten en indien je een probleem moest hebben zoeken ze samen met je naar een oplossing. Was de eerste keer via deze... ãã£ãšèŠã
Ik werd goed geholpen door Marc. En heb Colombo Algisin besteld. Omdat ik wat Alg had. En dit werd me aangeraden. En na een paar weken was de Alg weg. Dus goed advies gehad.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Koivoer kopen? Bij Koivoershop.nl ben je aan het juiste adres. Ontdek merken als Hikari, Saki Hikari, Takazumi en Kiyomizu. Ook alles voor waterbehandeling en koi gezondheid verkrijgbaar!
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik werd goed geholpen door Marc.
Ik werd goed geholpen door Marc.
En heb Colombo Algisin besteld.
Omdat ik wat Alg had.
En dit werd me aangeraden.
En na een paar weken was de Alg weg.
Dus goed advies gehad.
Vlotte
Vlotte, vlugge afhandeling. Zeer goede prijs/kwaliteit, product was in promotie. Zeer tevreden.
Super service
Alles ging mis
Alles ging mis, bestelling niet geaccepteerd, kon gevraagde voer niet leveren. Dan compromis, ook dat duurde veel te lang. Al met al 1 maand gewacht op mân koi voer. Daar doet een geste van een kleine extra verpakking voer echt niet genoegdoening aan.

Koivoershop ããã®åç
Perfecte service
Perfecte service. Besteld pakket reeds na 2 dagen op mijn thuisadres in België.
Snel geleverd en prima producten
Dit noem ik nu eens Service van Koivoershop
Na een misverstand van hun leverancier ,
Mij opgebeld en 1 dag later al mijn voeder .
Zelfs meer dan dat ik gevraagd had.
Dit noem ik nu eens service!
goed verpakt snel geleverd
Makkelijk bestellen en betalen snelle reactie.
Vlot en goed verpakt ontvangen
Goede kwaliteit en stipte levering.
Bestelde product was goed verpakt
Bestelde product was goed verpakt. Zonder beschadigingen ontvangen
Zeer goede kwaliteit tegen betaalbareâŠ
Zeer goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ