Kokkeriet レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde misforstået afhentning. En enormt god service gør at de leverer til os (på trods af ikke at have levering denne dag) Maden var god. Overskuelig. "Opskrifterne" nemme at følge. Der var kræs... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi nød en “10-serveringers mandags deal”, som bl.a. bestod af spændende og delikate snacks, kammusling, jomfruhummer, kød, dejlig dessert og tilhørende vine. Alt var virkelig lækkert. Betjeningen var... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vi var igen på besøg. Meget bedre oplevelse end sidst, december 2021. Menuerne var færre men “større” , dejlig vin menu. Personalet bød velkommen og var alle søde, venlige og præsenterede menue... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Första besöket på Kokkeriet var för 6 år sedan och jag var helt överväldigad av mat, service och ljuddämpad miljö. Denna gången hade jag höga förväntningar och alla infriades! Glutenfritt lika omsorgs... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Tusind tusind tak fordi du fandt et…

Tusind tusind tak fordi du fandt et hyggeligt bord i går med så kort varsel 🙏🏻☺️ Vi havde en virkelig skøn aften på restauranten - menu’en var fantastisk, udsøgt, over forventning og vinen dertil for ikke at glemme 🤩😀 De ansatte skal også lige have stor ros med på vejen 🤗

2022年6月25日
5つ星のうち5の評価

Super kokkeskole og lækker mad

Jeg deltog på Kokkeriets kokkeskole med efterfølgende spisning af maden vi var med til at lave. Det var en rigtig god oplevelse og utroligt spændende at være med i køkkenet på så fin en restaurant og få lov at være med til at lave maden. Det er en virkelig lækker menu og jeg havde en meget hyggelig aften sammen med de andre kursister.

2022年6月24日

Eminent aften

Vi var 7 personer afsted på loge arrangement hele weekenden og sluttede lørdag aften på Kokkeriet.

Det var en fantastisk aften med lækkert mad og gode vine.

Det hele var virkelig godt balanceret, flowet gik godt hele aftenen, lige fra vi ankom til vi tog afsted igen 5 1/2 time senere og tjenerne var meget empatiske, lyttende og virkelig gode til at læse os, specielt Codrin.

Det var en helt igennem eminent oplevelse, og vi kommer meget gerne på Kokkeriet igen.

2022年6月20日

Fantastisk personale.

Fantastisk personale, de bære virkelig præg af dygtig ledelse. Maden har 100% fortjent at have Michelin stjerne. De ansattes personlighed var også enestående. Tak for en herlig oplevelse.

2022年6月20日

En minnesvärd 50års dag…

Min fru och jag firade min 50års dag här och det blev väldigt lyckat.
Vi valde den stora danska menyn med tillhörande vinpaket, vilket var en mäktig smakupplevelse. Utöver fantastisk mat och dryck samt en hög mysfaktor i restaurangen, så blev vi mycket väl omhändertagna av en proffsig personal, med stor kunskap om både mat och vin, deras engagemang gjorde vårt besök på Kokkeriet till en minnesvärd kväll.

2022年6月17日

Supergod oplevelse

Fra vi kom til vi gik: Venligt og engageret personale, fantastiske serveringer samt meget fine og velafstemte vine. Kokkerier er absolut værd at besøge

2022年6月15日

Kan varmt anbefales!

Spændende menu til rimelig pris med serviceminded personale. Kan varmt anbefales!

2022年6月7日

Kokkeriet からの回答

Hej Helle, Tusind tak for din anbefaling og ikke mindst for jeres skønne besøg hos os og håber at vi ses meget snart igen ..

5つ星のうち4の評価

Super gastronomisk oplevelse.

Super gastronomisk oplevelse....ikke mindst vinkort havde meget lækkert at byde på.....alle pengene værd.
Kan varmt anbefale

2022年6月7日

Kokkeriet からの回答

Hej Lars, tusind tak for jeres dejlige besøg hos os og denne varme anbefaling og håber at vi ses igen meget snart <3

5つ星のうち5の評価

Exceptional experience of food and…

Exceptional experience of food and parried wines. We enjoyed every minute of the 4 1/2 hours visit. Not at least because of a very professional, most knowledgeable and extremely servant staffs. Highly recommend this restaurant.

2022年6月4日

Kokkeriet からの回答

Thank you so very much for your great visit with us and this outstanding feedback and we can't wait to welcome you back here in our beautiful city ... :)

Diner for 2.

Helt fantastisk sted, man følte sig velkommen fra det øjeblik vi ankom til vi gik 5 timer senere. Rigtig lækker 18 retters menu med gode vine til. Meget venlige og kompetente tjenere. Vi kommer igen.

2022年6月2日

Kokkeriet からの回答

Hej Lone, hvor er det skøn læsning og hvor er vi glade for at I havde sådan en god aften hos os og vi håber at se jer her igen snarest :) :)

Tak for en god aften

Vi havde en dejlig aften med skøn og spændende mad. Vi følte os meget velkomne og fik en rigtig god behandling. Dejligt at der var masser af tid til at nyde sin mad. Vi havde en dejlig aften med skøn og spændende mad. Vi følte os meget velkomne og fik en rigtig god behandling af dig og dit personale Et besøg på kokkeriet kan absolut anbefales.

2022年6月2日

Kokkeriet からの回答

Tusind tak for dit skønne besøg hos os og denne fremragende hilsen til os alle og hvor er det bare dejligt at jeres aften forløb sig så godt som den gjorde og håber at vi ses snarest ... :)

En skøn aften på Kokkeriet

Vi havde en skøn aften på Kokkeriet i går - 14 retters menu og dertil 4 testretter som faktisk hver især toppede oplevelsen - især duebrystet og tataren var helt sublime. Betjeningen var meget fin - vores tjener var utrolig sympatisk og meget vidende. Han fortalte om mad og vine på en fin måde - med passende mængde af detaljer. Vi var meget mætte og tilfredse da vi gik hjem efter 4 1/2 times oplevelser.

2022年6月1日

Kokkeriet からの回答

Hej Marianne, Tusind tak for jeres dejlige besøg hos os og så skønt at testeretterne toppede resten, for det er netop hele meningen at vi hele tiden arbejder videre på endnu bedre retter til menuen og jeres mening om dem afgør om vi skifter til dem eller ej <3 Så det tror jeg nok vi gør :) Og vi håber alle at se jer her igen snarest

5つ星のうち5の評価

Vi blev lokket af et tilbud.

Vi blev lokket af et tilbud.
Efter en meget varm velkomst fik vi i et dejligt afslappet tempo serveret 10 mindre anretninger samlet i relaterede grupperinger. Alle smagfulde, exklusive og æstetisk anrettede. Vinen var et kapitel for sig. For undertegnede usædvanlige domæner, og 2 meget specielle smagsoplevelser. Alle passende til retterne. Rigeligt værd et gensyn/ gensmag.

2022年5月31日

Kokkeriet からの回答

Tusind tak for dette dejlige skriv, også om vinene og håber at vi ses snarest igen til endnu en herlig aften :) :)

Dejlig madoplevelse

Endnu en gang en fantastisk madoplevelse fra kokkeriet. Det var hyggeligt at forberede de forskellige delikatesser, gæster nød og lage slet ikke mærke til at jeg brugte 5 min på at færdiggøre de forskellige delikatesser. Vi blev enig om at vi snart kommer igen i hos take away kokkeriet

2022年5月30日

Kokkeriet からの回答

Hej Hanne, Tusind tak for dit besøg og denne skønne anmeldelse og håber at vi ser jer snart igen til enten mere take away eller et besøg her i restauranten :)

Kanontrevlig service

Kanontrevlig service, bra mat, god dryck, och varmt omhändertagande! Vi besökte denna stjänrestaurang med våra två barn, 7 och 10 år gamla och de har fått en kanonfin upplevelse! Rekommenderas starkt.

2022年5月30日

Kokkeriet からの回答

Tusind tak Julia for både dit dejlige besøg og skønne anmeldelse og glæder os sådan til at se jer igen snarest & gerne med jeres dejlige børn :)

5つ星のうち5の評価

Bedste take away oplevelse nogen sinde

Tusind TAK til Kokkeriet for at skabe den dejligste aften i vores eget hjem med det mest fantastiske "take away" måltid, vi nogen sinde har fået endda til en helt fantastisk pris. Alt spillede! Desuden super fin service fra start til slut. Vi er meget glade og imponerede over at have fået en helt ny total oplevelse på madfronten. Det kommer vi helt sikkert til at gøre igen! Den største anbefaling herfra.

2022年5月27日

Kokkeriet からの回答

Hej Anette, tusind tak for denne sublime anmeldelse og den er vi alle helt vilde med og glæder os sådan til at lave mere mad til jer snarest <3

Fantastisk aften

Fantastisk aften på kokkeriet kanon mad og Vino, både præsentation, fortællinger, sammenspil med vinene og ikke mindst vores fantastisk tjener fra romanien ( god fortæller)
Dejlig aften.

2022年5月27日

Kokkeriet からの回答

Hej Kim, tusind tak for jeres dejlige besøg hos os og denne fremragende feedback & anmeldelse :) Vi hilser den søde herre fra jer & håber at vi ses snart igen ..

5つ星のうち5の評価

Vi havde en fantastisk oplevelse på…

Vi havde en fantastisk oplevelse på Kokkeriet. Mad og vin perfekt sammensat og vidende og venlige tjenere der kunne deres kram. Vi kan varmt anbefale Kokkeriet.

2022年5月26日

Kokkeriet からの回答

Hej Janne, tusind tak for jeres dejlige besøg og denne skønne anmeldelse og vores sommelier bliver ekstra glad for at se denne om vin matchet og vi håber at se jer snart igen <3

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。