Tog hjÀlp av menskollen för att skjuta upp min mens inför bad och sol semester. Fick ett recept utskrivet pÃ¥ Provera. Tog medicinen exakt enligt anvisningarna, men mensen kom exakt som den va berÀknad... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rena lurendrejeriet. De fakturerar 100kr för att direkt bara skicka vidare till digitalt lÀkarbesök - som du bara kan boka om du listar dig hos dem (vilket de tjÀnar pengar på) BORTKASTADE PENGAR
Inte ens vÀrd en stjÀrna.. fick ett utskrivet recept pÃ¥ Provera för att skjuta upp mensen men fick ÀndÃ¥ mensen pÃ¥ resan fast jag följde instruktionerna..förstörde min semesterresa ..ej kunniga tyvÀrr.... ãã£ãšèŠã
Har problem med en order och har SOM TUR ÃR min vana trogen anvÀnt mig av klarna som betalning I allt tjorv av detta företag nÀr det gÀller retur sÃ¥ ordnar klarna allt , jag kan bara "sitta lug... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ingen personlig kontakt
Hade ingen möjlighet att sjÀlv berÀtta om mina ögonbesvÀr, som jag haft i över 14 dagar. Och att jag under dessa två veckor anvÀnt apotekets receptfria lÀkemedel. Utan blev rekommenderad receptfria ögondroppar, som jag, som sagt prövat i två veckor.
Oseriösa
Oseriösa . Marknadsför sig som att de kan ge en diagnos men svarar bara att fysiskt besök krÀvs utan att egentligen lÀst vad jag skrivit.
Tog lite tid men fick recept utskrivet
Tog lite tid men fick recept utskrivet. Bra
Ingen återkoppling
Ingen Ã¥terkoppling. Lurar Àldre pÃ¥ 100:-. Varning! Kommer inte anlita igen.ð
ingen receptförnyelse
De skickar fakturor men gör inget vad de skulle ha gjort.
VARNING! Extremt oseriöst.
VARNING!Detta Àr extremt oseriöst. Man skriver inte ut antibiotika utan att ta urinprov. De försöker ta pengar från folk som inte vet bÀttre. 100 kr Àr vad en del kan satsa på att bli lurade men många bÀckar små ....för de som lÀgger ut såna hÀr erbjudanden. Om man har urinvÀgsinfektion så kan man också ha blod i urinen som måste kollas upp var den kommer ifrån.
LÀste inte min beskrivning och svararâŠ
LÀste inte min beskrivning och svarar inte på några frågor om diagnosen. KÀnns otroligt oseriöst.
Dom lÀste inte alls nÃ¥got av det jagâŠ
Dom lÀste inte alls något av det jag skrev, fick utskrivet minsta möjliga förpackning, trots en mailkonversation med dom. kÀnns lite som bortkastad tid, OBS undvik dom
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ