Kongeaa Trailercenter A/S レビュー 595

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse med Kongeaa Trailercenter. Svenn Hansen var supergod til at hjælpe os med købet af vores første trailer, og vi fik alt som vi havde brug for da de har en kæmpe lager af alt der h... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg ringe med en forespørgsel på en salgsvogn, som jeg fik reserveret til dagen efter, hvor jeg kørte over for at se på den (2,5 times kørsel). Den matchede billederne og jeg ville gerne købe vognen o... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget tilfreds med mit seneste køb. Super effektiv sælger, som holdt kort snor i forløbet også da han havde fri - holdt det på sporet (lån tagning etc.). På under 2 dage var heste traileren b... もっと見る

企業情報

1. 小型トレーラー販売店
  2. 馬用トレーラー販売店
  3. トレーラー販売店
  4. トレーラー レンタル業
  5. 中古車ディーラー

さまざまな外部ソースから提供された情報

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.

4.4

God service.👍

God service.😊👍

2025年9月29日

Hej Preben
Tusind tak for din fine anmeldelse og de positive ord – det glæder os rigtig meget at høre! 🤗

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig hos os igen en anden gang.

Alt drt fint

Alt drt fint

2025年8月30日

Tusind tak for din fine anmeldelse Marek 🌟
Vi er glade for at høre, at alt var som det skulle være – og vi ser frem til at hjælpe dig igen.

5つ星のうち5の評価

Super god og hurtig service.

Super god og hurtig service.
Fik bestilt nogle forkerte dele og ringede bare til dem og så blev de rigtige dele sent og med en returlabel til de forkerte dele.

2025年9月1日

Tusind tak for din flotte anmeldelse John 🌟

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og problemfri håndtering, selvom der var sket en fejl i bestillingen.

God service og nem retur er vigtigt for os – og vi er glade for, at det også kom til udtryk i din oplevelse.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Fadime 🌟
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en effektiv og hurtig levering. Det betyder meget for os! Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Ingen kommentar

2025年8月30日

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi sætter stor pris på din vurdering og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Super god vejledning og service samt…

Super god vejledning og service samt hurtig levering. Prisen var også god

Hej Synne
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vejledning, service, levering – og prisen.

Vi håber, du får stor glæde af din trailer, og du er altid velkommen forbi igen.

5つ星のうち5の評価

God service og gode mennesker.
Kan klart anbefales.

Hej Steffen
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – det betyder meget for hele holdet.

Du er altid velkommen hos os igen 😊

5つ星のうち4の評価

2025年7月31日

Hej Allan
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Vi er glade for, at leveringen gik hurtigt – det er lige, som det skal være.

Vi håber, du også bliver glad for dit køb – og skulle der mangle det sidste for at få den femte stjerne, så sig endelig til😉.

God service !!!

Tak for stjernerne, Jørgen! ⭐⭐⭐⭐⭐
Kort og godt – ligesom vi kan li’ det. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at anmelde os. Du er altid velkommen hos Kongeaa Trailercenter – både online og i Brørup.

Vi håber at se dig igen!

service besøg

værkstedet gav en supergod service med en god dialog om fremtidig vedlige hold

Hej Leif
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores værksted og dialogen om fremtidig vedligehold. Det er præcis sådan, vi gerne vil have, at vores kunder oplever os – med god service og rådgivning, der giver værdi på sigt.

Vi glæder os til at se dig igen – og husk, vi er altid klar til en snak om tips og tricks til at holde din trailer i topform.

Perfekt betjening

Som altid, perfekt og hurtig betjening 👍👌

Hej Preben

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!
Vi er rigtig glade for, at du oplevede både hurtig og perfekt betjening – det er lige præcis det, vi sigter efter hver gang.

Du er altid velkommen igen – vi står klar, når du får brug for os.

5つ星のうち1の評価

Fint trailer center har en ok service…

Fint trailer center har en ok service ved et salg, men når man ønsker at reklamere over fejl på produkter går det galt.
Uprofessionelt ubehøvlet personale
( ihverfald ham der står for reklamation)

Hylene /skrigene bremser på en trailer til 135000kr er bare kundens egen skyld
Jeg handler andet sted næste gang.

2025年7月21日

Hej Tobias
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores reklamationsafdeling – sådan skal det naturligvis ikke være.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vi sammen kan finde en løsning. Du er velkommen til at ringe til os på 73 70 67 49 eller direkte til vores værksted på 79 30 60 75. Så kan vi aftale en tid og få dine bremser gennemgået, så de hverken hyler eller skriger.

Kenneth Eichmeier

Nem bestilling på nettet

Nem bestilling på nettet, hurtigt svar og levering på kun 2 dage 👍

2025年6月30日

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Vi er glade for, at du oplevede en nem bestilling og hurtig levering – præcis sådan skal det være.
Vi håber, du bliver glad for dit køb, og du er altid velkommen igen hos Kongeaa Trailercenter.

Fremtidige leverandører.

Bestille to komplette hjul kl 12 ringer kl 2 og ville gerne have med send ét hjulleje ingen problemer jeg skulle bare skrive til afhentning så ville de pakke det sammen. Modtager hjulene dagen efter uden lejet. Det ankom i dag fragtfri. Super service. Det er min fremtidige leverandør.

2025年7月2日

Kære Gert
Tusind tak for den flotte anmeldelse – og de 5 stjerner!
Vi er glade for, at vi kunne finde en hurtig og fleksibel løsning, så du fik både hjul og leje uden bøvl.

Det betyder meget for os, at du kalder os din fremtidige leverandør – vi lover at leve op til tilliden!

Anssems psx 2500 har blevet dårligere kvalitet

Jeg købte en Anssems psx 2500, i 2020. Jeg havde før købt tidligere udgave af samme type som jeg var glad for. Denne havde jeg i 7 år før jeg ville købe ny. Men den ´´nye´´ jeg har haft i 5 år nu, ruster mange steder pga dårlig galvanisering. Det er trist at kvaliteten har blevet så meget dårligere.
Blev efter denne anmeldelse kontaktet af forhandler, men de mener at det bare er sådan.

2025年6月1日

Hej Ronni
Tak for din anmeldelse – og for den dialog, vi allerede har haft på mail. Vi er kede af, at du ikke har haft den oplevelse med din trailer, som du havde håbet, og vi forstår din frustration.

Det er vanskeligt at sammenligne din nuværende trailer direkte med en tidligere model, da mange forhold spiller ind – både i forhold til brug, vedligehold og løbende ændringer i produktionen.

Enkelte komponenter – som fx aksler og ophæng – kommer desuden fra de samme få underleverandører, uanset trailerfabrikant.

Anssems arbejder løbende på at forbedre deres trailere, og vi har generelt gode erfaringer med PSX-serien.

Vi har tidligere forsøgt at hjælpe dig, blandt andet med nye lukketøjer, og står stadig klar til at gennemgå traileren, hvis du ønsker det.

Du er meget velkommen til at kontakte vores værksted direkte.

Kenneth Eichmeier

Færdig som aftalt.

Havde min trailer til service.
Fik råd samtidig råd om min gamle trailer, som det ikke kan svare sig at køre på værksted.

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Hej Brian Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse!
Vi er glade for, at servicen blev klaret som aftalt – og at du også fik brugbare råd med på vejen om din gamle trailer. Det betyder meget for os, at du oplever ærlig rådgivning.

Vi håber at se dig og din trailer igen næste gang den skal have et eftersyn!

Dårlig service

Købte en trailer hos Kongeå Trailer i dag, og må sige, at jeg Aldrig har fået så dårlig en service som hos dem. Hurtig ind og hurtig ud. Så havde de ikke engang en presenning på lager til traileren.

Vi synes at sælgeren var sur og uhøflig, uvidende om Traileren mm. Måske de ikke regner en trailer for noget til en pris på 26.000 kr. ja hvem ved.

Utroligt at de ikke prismatcher Gantrup Trailer, når de ejer 80 % af firmaet.

2025年6月2日

Hej Gitte
Jeg er ked af, at du oplevede dårlig service – det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at fremstå. Vi lægger vægt på venlig og kompetent rådgivning, uanset trailerens pris, og jeg beklager, hvis det ikke var tilfældet i dit besøg.

Vores lager af tilbehør kan variere, og det er ærgerligt, at vi ikke kunne tilbyde dig presenningen med det samme.

Angående prismatch, så har vi ikke samme prisstruktur som Trailergaarden Gantrup, selvom vi er medejere – men vi arbejder altid på at give vores kunder fair og konkurrencedygtige priser.

Hurtig betjening

Hurtig betjening

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for de flotte 5 stjerner, Jesper!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig betjening – det sætter vi en ære i. Du er altid velkommen hos os igen!

5つ星のうち5の評価

De er meget hjælpsomme og får sendt…

De er meget hjælpsomme og får sendt reservedele hurtigt afsted så vi kan komme ud og køre igen med vores trailer uden for meget nede tid

Hej Bo
Tusind tak for de flotte 5 stjerner og din positive anmeldelse!
Vi ved, hvor vigtigt det er at komme hurtigt videre, når traileren driller – så det glæder os, at du oplever hurtig og hjælpsom service hos os.

Du er altid velkommen, hvis du får brug for mere hjælp eller reservedele.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。