Kongeaa Trailercenter A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god service hos KongeÃ¥ Trailercenter A/S Jeg kÞbte en ny trailer hos KongeÃ¥ Trailercenter A/S og fik rigtig god service hele vejen igennem. Personalet var hjÊlpsomme og professionelle, o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en trailer i dag, og jeg vil gerne give en stor anbefaling til Svenn fra salgsafdelingen. Svenn var utrolig tÃ¥lmodig og gav mig al den tid, jeg havde brug for, til at finde den helt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt en foodtrailer hos Kongeaa. Servicen var udmÊrket, indtil vognen skulle godkendes hos FÞdevarestyrelsen, og der krÊvedes at dÞren sluttede tÊt. DÞren gabte 1 cm bÃ¥de foroven og f... もっず芋る

Bestilte 8 dÊk til trailer modtog dem dagen efter super god service. Meget behjÊlpelig 👌🏻 5 stjerner

䌁業情報

1. 小型トレヌラヌ販売店
  2. ・
  3. トレヌラヌ レンタル業
  4. トレヌラヌ販売店
  5. 䞭叀車ディヌラヌ
  6. 銬甚トレヌラヌ販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks stÞrste udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehÞr til trailer.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Godt VÊrksted

Hej Poul
Tusind tak for de 5 stjerner og de pÊne ord! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse på vores vÊrksted.
Vi strÊber efter at levere den bedste service – og som Danmarks stÞrste trailervÊrksted har vi bÃ¥de erfaringen og faciliteterne til at hjÊlpe vores kunder hurtigt og effektivt.

Vi håber at se dig igen, hvis du får brug for os! 🚛🔧

Jydsk Tagteknik A/S

God og hurtig levering fra Bent

Hej Danny
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anmeldelse. Bent og vores dygtige team af sÊlgere gÞr altid deres bedste for at levere hurtig og god service – og vi er glade for, at du har oplevet netop det! 🚚💚

Vores sÊlgere har stor viden om trailere og stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe med den rette lÞsning, sÃ¥ du fÃ¥r det produkt, der passer bedst til dine behov. Vi hÃ¥ber at se dig igen – og har du spÞrgsmÃ¥l, er vi altid klar til at hjÊlpe!

En god betjening og hurtig levering

En god betjening og hurtig levering

Hej Gerhard,

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐ Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Hurtig levering og god betjening er noget, vi vÊgter hÞjt, så det betyder meget for os, at du sÊtter pris på det.

Vi hÃ¥ber at se dig igen! 🚛💚

Det fungere som altid

Hej Anders
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐ Vi er glade for at hÞre, at alt fungerer, som det skal – prÊcis som det bÞr! 😊

Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

God dag! 🚛💚

Hej Christian
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anmeldelse – hurtig levering og god service er lige prÊcis, hvad vi strÊber efter! 😊

Vi håber at se dig igen hos os. Rigtig god dag!

Niels Christiansen

Super kompetent og hÞflig service

Super hurtig, kompetent, prÊcis og helt igennem personlig kunde service

Hej Hans Henrik
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi sÊtter en Êre i at vÊre hurtige og prÊcise – sÃ¥ det varmer at fÃ¥ den anerkendelse!

Vi stÃ¥r altid klar, hvis du fÃ¥r brug for os igen. 🚛💚

Niels Christiansen

God pris ,og lynhurtig levering varen

God pris ,og lynhurtig levering varen ok.

2025幎1月31日

Hej Leo
Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for, at du er tilfreds med prisen, den hurtige levering og varen. Det betyder meget for os!

Vi hÃ¥ber at se dig igen nÊste gang, du mangler noget til din trailer. 🚛💚

Niels Christiansen

Alt var i orden og leveret på rekordtid

Alt var i orden og leveret på rekordtid så alt i alt en god oplevelse

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din anmeldelse, Orla! 🌟 Det glÊder os at hÞre, at alt var i orden, og at du fik din levering pÃ¥ rekordtid. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe igen. 🚛⚡

God fornÞjelse med din trailer! 😊

Professionel rådgivning.

Super professionel og god rådgivning til valg af den helt rigtige trailer til os - og til en fornuftig pris.
Her vil vi gerne handle igen 🀗

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din flotte anmeldelse! 🌟 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vi kunne hjÊlpe dig med at finde den helt rigtige trailer til en fornuftig pris. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og hÃ¥ber at se dig igen nÊste gang, du har brug for en trailer eller tilbehÞr. 🚛😊

God tur med din nye trailer! 🚀

1. klasses service

Har fået en 1. klasses service/vejledning på et problem ang. trailer.

2025幎1月29日

Hej Jens
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er super glade for, at du oplevede vores service og vejledning som 1. klasses. Skulle du få brug for yderligere hjÊlp eller have nye spÞrgsmål, står vi selvfÞlgelig klar igen. Tak fordi du valgte at dele din oplevelse med os!

Alt var fint

Alt var fint. SÊlger havde dog for travlt. Hvilket selvfÞlgelig er forståeligt da der var mange mennesker den dag.

2024幎12月30日

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din anmeldelse, Carsten!
Vi er glade for, at alt var fint, selvom der var travlhed på dagen.
Vi gÞr vores bedste for at give alle en god oplevelse, også når der er mange kunder.
Vi håber at se dig igen snart – tak fordi du valgte os! 😊🚛

Niels

Altid kompetent og venlig betjening.

2024幎12月30日

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Det betyder meget for os, at du sÊtter pris pÃ¥ vores kompetente og venlige betjening. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Kongeaa Trailercenter. 🚛😊

Niels Christiansen

Altid en tilfredsstillelse at handle

Altid en tilfredsstillelse at handle med jer, vi bliver altid enige om en god handel

2024幎11月30日

Hej Tom
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🙌 Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du er tilfreds med at handle hos os, og at vi altid kan finde frem til en god handel sammen.

Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen nÊste gang – og husk, vi er her altid, hvis du har spÞrgsmÃ¥l eller brug for rÃ¥dgivning!

Nemt og hurtig levering

2024幎11月29日

Tak for din anmeldelse, Michael! 😊
Vi er glade for, at du oplevede nem og hurtig levering – det er lige prÊcis det, vi strÊber efter! Vi hÃ¥ber, du bliver glad for dit kÞb, og vi stÃ¥r klar, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen. 🚛💚

Rigtig god dag! 🌟

Godz servis

Perfekt infor

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for de 5 stjerner, Michal! Vi er glade for, at du oplevede en god service og perfekt information.

Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden!

Niels Christiansen

Hurtig levering af nyt lygteglas til

Hurtig levering af nyt lygteglas til traileren

Hej Monica
Tak for de flotte 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering af lygteglasset til din trailer.

Det betyder meget for os, at vi kan hjÊlpe dig godt videre på vejen. Rigtig god fornÞjelse med traileren, og tÞv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for noget i fremtiden!

Hurtig PrÊcis korrekt

Hurtig PrÊcis korrekt

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din anmeldelse, Carsten! Vi er glade for, at du har oplevet vores service som hurtig, prÊcis og korrekt. Det er lige prÊcis det, vi strÊber efter! Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang. 🚛💚

Super fin behandling

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din anmeldelse, Allan! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Din tilfredshed betyder meget, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden. Tak for de fem stjerner!

Niels Christiansen

Det var en super oplevelse

Det var en super oplevelse! Vi fik vores trailer repareret med meget kort varsel. De var grundige, havde meget venlige medarbejdere og det kostede mindre end forventet. SÃ¥ kan man vist ikke bede om bedre oplevelse :-)

2024幎11月1日

KÊre Kirsten
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du havde en super oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt og samtidig give en god service til en fornuftig pris. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, hvis du får brug for det.

Niels Christiansen

God aftale og handel udfÞrt af

God aftale og handel udfÞrt af professionelle folk👍👍

2024幎10月17日

Hej Susanne

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede en god handel og aftale hos os, og at vores team levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen – du er altid velkommen hos Kongeaa Trailercenter! 🚛

Kongeaa trailercenter