Kongeaa Trailercenter A/S レビュー 595

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse med Kongeaa Trailercenter. Svenn Hansen var supergod til at hjælpe os med købet af vores første trailer, og vi fik alt som vi havde brug for da de har en kæmpe lager af alt der h... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg ringe med en forespørgsel på en salgsvogn, som jeg fik reserveret til dagen efter, hvor jeg kørte over for at se på den (2,5 times kørsel). Den matchede billederne og jeg ville gerne købe vognen o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestille to komplette hjul kl 12 ringer kl 2 og ville gerne have med send ét hjulleje ingen problemer jeg skulle bare skrive til afhentning så ville de pakke det sammen. Modtager hjulene dagen efter u... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget tilfreds med mit seneste køb. Super effektiv sælger, som holdt kort snor i forløbet også da han havde fri - holdt det på sporet (lån tagning etc.). På under 2 dage var heste traileren b... もっと見る

企業情報

1. 小型トレーラー販売店
  2. 馬用トレーラー販売店
  3. トレーラー販売店
  4. トレーラー レンタル業
  5. 中古車ディーラー

さまざまな外部ソースから提供された情報

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.

4.4

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Skuffende og uprofessionel oplevelse…

Skuffende og uprofessionel oplevelse med leje af Zodiac 103 Transporter

Jeg lejede en Zodiac 103 Transporter i fem dage og kørte under 300 km. Efter brug brugte jeg betydelig tid på at rengøre bilen grundigt – både indvendigt og udvendigt – med blød børste, Ajax, kost og vandslange, helt i tråd med instruktionerne givet ved afhentning.

Aflevering skete dagen før lejeperiodens udløb, hvor bilen blev parkeret uden for hegnet, og jeg mødte fysisk op dagen efter for at aflevere nøgler og gennemgå bilen. Alligevel blev jeg mødt med kritik: Det var “ikke acceptabelt” at have parkeret den udenfor, og bilen blev betegnet som “ikke rengjort” – uden at nogen tog sig tid til at gennemgå det med mig.

Efterfølgende blev mit depositum reduceret med 500 kr. for “rengøring”, uden nogen form for forklaring. Jeg kontaktede virksomheden for at få afklaring omkring forskellen på at have den holdende udenfor hegnet eller uden opsyn hjemme, men fik vage svar og oplevede en tone, der mere mindede om bebrejdelse end kundeservice.

Det virker ærligt talt som en strategi: At finde på små påstande for at trække penge fra depositummet, frem for at være i reel dialog med kunderne. Det efterlader en bitter fornemmelse – især når man som kunde har gjort sig umage.

Jeg lejer ikke hos jer igen og vil heller ikke købe trailer hos jer fremover. En ærlig anbefaling: Vær tydelige om jeres regler, og drop praksissen med at dække lav lejepris ind via kundens depositum. Det klæder jer ikke.

2025年5月3日

Hej Jette
Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse, selvom den desværre har været negativ. Vi er kede af at høre, at du har følt dig dårligt behandlet.

Hos Kongeaa Trailercenter bestræber vi os altid på en ordentlig og fair behandling – også når vi ikke er enige.

Ved aflevering konstaterede vi desværre, at gulvet i traileren stadig var snavset. Billederne heraf er blevet vist til dig, og du blev tilbudt en snak med en af vores chefer, netop for at sikre en åben og konstruktiv dialog.

Vores receptionist har forsøgt at imødekomme dine spørgsmål og forklare vores retningslinjer for aflevering – inkl. hvorfor parkering uden for hegnet ikke er efter aftale.

Vi forstår godt, at du har brugt tid på rengøring, og vi anerkender din indsats. Vores vurdering skyldes ikke manglende vilje fra din side, men simpelthen, at traileren ved aflevering ikke levede op til den stand, vi kræver ved returnering.

Vi bruger ikke depositum som en måde at dække udgifter ind – men for at sikre, at trailerne returneres i samme stand, som de udlejes. Det er vigtigt både for næste lejer og for vores drift.

Vi tager din feedback til efterretning, og vi vil se på, om vi kan gøre vores regler endnu tydeligere fremover.

Super god betjening

2025年4月29日

Tak for din flotte anmeldelse, Heidi! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – det betyder meget for os.
Du er altid velkommen hos Kongeaa Trailercenter, hvis du får brug for hjælp, rådgivning eller en ny trailer.

Dårlig service

Jeg skrev en anmeldelse om dårlig service efter køb af trailer . Kongeå trailercenter svarede men fralagde sig ethvert ansvar. Min søn stod med sælgeren og sagde “ Den her trailer , med høje sider, næsehjul , net og pressening. 100 % køreklar “ og de gav hånd på en pris på 14.750 kr ( det blev så 14.785 men pyt med det) men den blev leveret med siderne i en plastpose og så skulle man selv købt popnitter , popnitte tang, have boremaskine og bor. Selv bore huller og montere . Og der var ikke boret huller til montering af næsehjul heller. Så synes vi på ingen måde den er “ 100 % køreklar”. Man skal selv investere i / låne værktøj og selv bore huller i en spritny trailer og montere siderne . Når de svarer skriver de at siderne var med og montering kostede 500 kr ekstra men det var ikke det der blev givet håndslag på. Det var 100 % køreklar og så vil man forvente at monteringen er det de så giver i tilbud til deres åbent hus for at lukke en handel. Ellers skulle han have sagt en anden pris incl montering så man kunne vælge ud fra det .

2025年4月15日
5つ星のうち5の評価

Virkelig god service selv om jeg havde…

Virkelig god service selv om jeg havde lavet en fejl, de rettede den uden ekstra gebyr

2025年3月31日

Hej Niels Christian,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner – det gør os superglade! 😄 Fejl sker jo for os alle (vi er trods alt kun mennesker), så vi hjælper selvfølgelig gerne med at få tingene rettet uden bøvl og ekstra gebyrer.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang. Ha' en skøn dag!

Bedste hilsner

Godt Værksted

Hej Poul
Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse på vores værksted.
Vi stræber efter at levere den bedste service – og som Danmarks største trailerværksted har vi både erfaringen og faciliteterne til at hjælpe vores kunder hurtigt og effektivt.

Vi håber at se dig igen, hvis du får brug for os! 🚛🔧

De bedste hilsner,

Jydsk Tagteknik A/S

God og hurtig levering fra Bent

Hej Danny
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Bent og vores dygtige team af sælgere gør altid deres bedste for at levere hurtig og god service – og vi er glade for, at du har oplevet netop det! 🚚💨

Vores sælgere har stor viden om trailere og står altid klar til at hjælpe med den rette løsning, så du får det produkt, der passer bedst til dine behov. Vi håber at se dig igen – og har du spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe!

En god betjening og hurtig levering

En god betjening og hurtig levering

Hej Gerhard,

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Hurtig levering og god betjening er noget, vi vægter højt, så det betyder meget for os, at du sætter pris på det.

Vi håber at se dig igen! 🚛💨

Det fungere som altid

Hej Anders
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Vi er glade for at høre, at alt fungerer, som det skal – præcis som det bør! 😊

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

God dag! 🚛💨

De bedste hilsner,

Hej Christian
Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi sætter stor pris på din anmeldelse – hurtig levering og god service er lige præcis, hvad vi stræber efter! 😊

Vi håber at se dig igen hos os. Rigtig god dag!

5つ星のうち5の評価

Super kompetent og høflig service

Super hurtig, kompetent, præcis og helt igennem personlig kunde service

Hej Hans Henrik
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi sætter en ære i at være hurtige og præcise – så det varmer at få den anerkendelse!

Vi står altid klar, hvis du får brug for os igen. 🚛💨

5つ星のうち5の評価

God pris ,og lynhurtig levering varen…

God pris ,og lynhurtig levering varen ok.

2025年1月31日

Hej Leo
Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for, at du er tilfreds med prisen, den hurtige levering og varen. Det betyder meget for os!

Vi håber at se dig igen næste gang, du mangler noget til din trailer. 🚛💨

5つ星のうち5の評価

Alt var i orden og leveret på rekordtid…

Alt var i orden og leveret på rekordtid så alt i alt en god oplevelse

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din anmeldelse, Orla! 🌟 Det glæder os at høre, at alt var i orden, og at du fik din levering på rekordtid. Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar til at hjælpe igen. 🚛⚡

God fornøjelse med din trailer! 😊

Professionel rådgivning.

Super professionel og god rådgivning til valg af den helt rigtige trailer til os - og til en fornuftig pris.
Her vil vi gerne handle igen 🤗

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din flotte anmeldelse! 🌟 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vi kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige trailer til en fornuftig pris. Vi sætter stor pris på din tillid og håber at se dig igen næste gang, du har brug for en trailer eller tilbehør. 🚛😊

God tur med din nye trailer! 🚀

1. klasses service

Har fået en 1. klasses service/vejledning på et problem ang. trailer.

2025年1月29日

Hej Jens
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er super glade for, at du oplevede vores service og vejledning som 1. klasses. Skulle du få brug for yderligere hjælp eller have nye spørgsmål, står vi selvfølgelig klar igen. Tak fordi du valgte at dele din oplevelse med os!

Alt var fint

Alt var fint. Sælger havde dog for travlt. Hvilket selvfølgelig er forståeligt da der var mange mennesker den dag.

2024年12月30日

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din anmeldelse, Carsten!
Vi er glade for, at alt var fint, selvom der var travlhed på dagen.
Vi gør vores bedste for at give alle en god oplevelse, også når der er mange kunder.
Vi håber at se dig igen snart – tak fordi du valgte os! 😊🚛

Niels

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Det betyder meget for os, at du sætter pris på vores kompetente og venlige betjening. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Kongeaa Trailercenter. 🚛😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。