レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Ik zocht naar een hommelhuisje. Kom ik op de site van Kooprijk en staat er nog 1 hommelhotel te koop. Ik koop dit huisje, blijkt het een bijen huisje te zijn met kleine gaatjes. Ook nog: Hwt pro... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

9 november na een kapotte zending en 9 dagen geen reactie heb ik een negatieve beoordeling geschreven. Direct een mail ontvangen waarin ik op mijn kop kreeg want ik had hen niet gemaild en meteen be... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Begin mei product gekocht met de levertijd van max 3 werkdagen. Na 7 weken pas geleverd. Retour gestuurd, nu 4 weken geleden. Nog geen bevestiging van retour, nog geen geld retour. Retouren zouden bin... もっず芋る

䌁業情報

1. デパヌト

圓該䌁業による蚘述

Kooprijk.nl is hét eigentijdse webwarenhuis met een uitgebreid assortiment aan merkproducten op het gebied van wonen, koken, tuin, design en cadeaus. Wij streven naar een uitstekende klantenservice en competitieve prijzen. Onze klantenservice staat gra...

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Retourbeleid

Mijn bestelling kwam aan, maar paste niet: beschermhoes van metaal voor pindahuisjes. Retour gezonden (met bewijs) en daarna 2 maanden moeten wachten op terugbetaling. Elke keer was er wel wat anders waarom ik mijn geld niet teruggestort kreeg.
Echt een vreselijke ervaring en ik zal er nóóit meer iets kopen!

2026幎2月19日

hommelhuisje, de laatste

Ik zocht naar een hommelhuisje.
bijen huisje te zijn met kleine gaatjes.
Ook nog: Hwt product is aangekocht in China, met dus grote kans op vervuilde delen, die giftig kunnen zijn voor allerlei insecten.
Hoeze diervriendelijk?????
Gewoon schandalig dat dit soort schadelijke producten alleen maar verkocht worden voor het geld.
Hier wordt absoluut niet aan de natuur gedacht.

2026幎1月24日
5぀星のうち1の評䟡

Nog steeds niet geleverd. Op 7 februari bevestiging van bestelling. Gelijkt betaald via iDeal. 26 maart, nog steeds niet ontvangen. Word niet gereageerd op mails. Wil mijn geld terug. Waardeloos.

Door te leveren wat je besteld en betaald hebt. Normaal contact, en niet bijna twee maanden later nog niks van zich laten horen. Geen reactie op email. Niks. Wil mijn geld terug, koop hier nooit meer iets.

2025幎3月26日

Vreselijke service

Vreselijke service. 3 slakkenvallen besteld. Kwamen aan in een doos, de doosjes met de vallen van keramiek tegen elkaar aan en eromheen bolletjes folie. 1 val helemaal aan diggelen. Na veel mailen geld terug gehad. Nu laat de laag van de slakkenval helemaal los. Maar dit mag niet schoon gemaakt worden in een bakje sop! Dus eigenschuld. Ik bestel hier echt nooit meer wat !!!

2024幎7月1日

NIET BESTELLEN, MISLEIDENDE SITE

Had een paraplu besteld met biggetjes. Bij bestelling stond de biggetjes paraplu bij de bestelling.
Ik krijg een paraplu met kippen, terwijl nergens stond dat een willekeurige paraplu verzonden zou worden.
Ik heb gemaild en kreeg een kort mailtje terug dat er een willekeurige paraplu zou worden verzonden. Verder niets, wat een slecht bedrijf dit... denken niet mee, helemaal niets.
UPDATE Nu wordt er geen oplossing geboden omdat ik ze een slecht cijfer heb gegeven, ik kan m terugsturen op eigen kosten, wat een flutbedrijf

2023幎12月28日
5぀星のうち5の評䟡

Maairobot Garage besteld

Maairobot Garage besteld. Na een week was mijn Garage nog niet geleverd. Dus contact opgenomen met de Klantenservice (Via Telefoon). Direct contact. Wat bleek mij Garage was wel verstuurd maar was zoek geraakt. Door Kooprijk.nl direct een nieuwe verstuurd. Deze is wel netjes geleverd. En ben zeer tevreden met het product.

2023幎2月15日
5぀星のうち1の評䟡

Geleverde product zat in beschadigde

Geleverde product zat in beschadigde verpakking, was opengemaakt en amateuristisch ingepakt. Het was als kadootje bedoeld. Hierop mailtje gestuurd en in het antwoord stond, in een heel lang verhaal, dat we niet zo moesten zeuren. We kregen geen nieuw product en het beschadigde pakketje konden we niet kostenloos retourneren. Degene voor we het kado bedoeld zou zijn zou sowieso wel blij zijn gaf men aan. Bijzonder dat er voor andere mensen gedacht kan worden. Daarbij barstte het mailtje van de taalfouten. Kortom 1 ster is echt teveel. En de naam Kooprijk is een farce.

2022幎12月15日
5぀星のうち2の評䟡

Waardeloos klantenservice

Ik heb een aantal vogelhuisjes besteld. De helft waren beschadigd en konden niet opgehangen worden, volgens mij waren ze al kapot voordat ze verpakt werden want een aantal stukjes ontbraken. Ik heb een mail gestuurd maar na 2 weken nog steeds geen enkele reactie gehad behalve een standaard bericht waarin stond dat het geen zin had om een tweede mail te sturen. Klantenservice is in ieder geval waardeloos.

2022幎9月17日

Fotos tonen misleidende kleur

Website foto's zijn enorm misleidend. Product lijkt grijs/blauw. Ook in de tekst hinten ze naar een steenkleur, maar ze leveren een donkergroen product met gouden accenten.

Na contact geven ze toe deze vraag al eerder gehad te hebben van een klant, maar ze zien dit niet als het verkeerde product leveren, maar als een klant die de kleur niet leuk vindt, dus terugsturen is op eigen kosten.

2022幎8月10日

Twee minpunten

Het artikel werd niet binnen 3 dagen bezorgd, maar het duurde 5 dagen. Het waren cadeautjes dus dat was jammer, maar ok. Vervolgens was het niet in een doos verpakt dus de verpakking was lelijk en er zaten allemaal stickers op. Dus ziet er net even lullig uit, en nu moet ik die lelijke doos cadeau geven.. ook niet blij mee. Heb nog nooit iets besteld wat niet in een kartonnen doos verstuurd is.. wel beter voor het milieu, dat dan wel. Geen goede ervaring al met al, ga nooit meer hier iets bestellen.

2022幎6月29日
5぀星のうち5の評䟡

Barbeque

Barbeque voldeed niet aan de eisen, dit gemeld bij Kooprijk. Even kijken wat er gaat gebeuren. Kooprijk heeft me netjes een e-mail gestuurd en wat alternatieven aangeboden. ik ben niet blij maar er is in ieder geval een oplossing gevonden waar ik me in kan vinden.

2022幎6月28日
5぀星のうち3の評䟡

Wij hebben wel antwoord gekregen op

Wij hebben wel antwoord gekregen op onze mailtjes,
maar vinden dat wel wat lang duren.
We krijgen dan een mail terug dat de mail beantwoord wordt maar dat het wat langer kan duren vanwege Corona-drukte ....
En we hebben gevraagd om een factuur ivm btw en die hebben we ook nog niet ontvangen.
Aan de telefoon wordt je wel netjes te woord gestaan.

2022幎4月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス