Eftersom denna butik bara hade ett omdöme hÀr och som dessutom var ett bottenbetyg sÃ¥ vill jag balansera upp med min erfarenhet. Jag finner deras utbud fantastiskt bÃ¥de vad gÀller sortiment och pri... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det jag bestÀllde kom till sist. Dock bestÀllde jag i slutet av januari och fick leveransen i mitten pÃ¥ mars, sÃ¥ det gick verkligen inte fort. Efter mÃ¥nga misslyckade försök att nÃ¥ kundtjÀnsten v... ãã£ãšèŠã
Produkter som framstod som tillgÀngliga (antal) fanns inte i sjÀlva verket utan restades med leverans 10 dgr senare. Ingen möjlighet för icke-registrerad kund att göra tillÀgg till restnoteringens l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÀtt att bestÀlla och vÀldigt snabb leverans. Kommer definitivt att handla hÀr igen nÀsta gång jag behöver nya kablar
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Allt du behöver nÀr det Àr något som ska kopplas. Snabba leveranser och bra priser!
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skulle skicka en produkt i retur
Skulle skicka en produkt i retur, men fick ingen återkoppling. Ringde också och fick rådet att maila vilket jag gjort, men ingenting har hÀnt.

Snabb, billigt och lÀtt
LÀtt att hitta på sidan, bra priser, snabb leverans och fick rÀtt saker i brevlådan, inget att klaga på

Kopplat.se ããã®åç
Snabbt svar på en fråga på mail
Snabbt svar på en fråga på mail.
( men lång leveranstid på bestÀllningen, beror kanske på PostNord?)

Kopplat.se ããã®åç
Jag har inte fÃ¥tt det som jag harâŠ
Jag har inte fått det som jag har bestÀllt. En HDMI-kabel.

Sedan NOVEMBER har detta företagetâŠ
Sedan NOVEMBER har detta företaget vÀgrat svara på frågor från SVEA samt mig som Kommande DIPLOMAT i SVERIGE!!!
De far med osanning enligt nedan! De har behållit varorna samt krÀver pengar för något de har fått tillbaka!!!
VARNING!!!
Handla inte utav detta företaget de Àr i KONKONKURS snart!!!
De Àr ANMÃLDA NU till ARN med!!!
Mvh
Jonas S. Jr

Kopplat.se ããã®åç
BestÀllt saker som inte dykt upp Ànnu..
Det jag bestÀllde kom till sist
Det jag bestÀllde kom till sist. Dock bestÀllde jag i slutet av januari och fick leveransen i mitten på mars, så det gick verkligen inte fort.
Efter många misslyckade försök att nå kundtjÀnsten var jag på vÀg att kontakta banken för att försöka få tillbaka pengarna. Skickade dock ett tredje mail till dem, och plötsligt fick jag mail om att min order Àr skickad.
Dock inga svar på mail. Försökte Àven nå dem via telefon, men möttes bara av en telefonsvarare. "Vi har vÀldigt många ordrar just nu, men vi svarar på mail".
Terrible service
Ordered product is not working within its claimed parameters.
Customer service is not reacting to mails, therefore it is not possible to send back the package.
Their automatic mail for providing feedback on the product is containing a link which is not working -> you are not able to tell your opinion and warn others.
HÃ¥ll er borta!
Denna butik rekommenderas ej!
Kvaliten på Produkterna Àr ytterst dålig.
Jag köpte 4 likadana varor varav 3 var sönder nÀr jag fick dom.
Vid kontakt med butiken Àr dom ytterst ohjÀlpsamma och på grÀnsen till otrevliga, målet för dom verkar vara att göra en reklamation så jobbig att man tillslut inte orkar skick tillbaka varorna.
Dessutom vÀgrar dom att skicka ut en retursedel, då dom anser att du som köpare ska stå för frakten vid en reklamation.
à ngrade köpet o dom skulle swishaâŠ
à ngrade köpet o dom skulle swisha tillbaka!Har dom inte gjort o svarar inte på mail.JÀkla bluff företag!!!
Bra produkt
Bra produkt, bra pris, blixtsnabb leverans. I brevlådan dagen efter bestÀllning. Rekommenderas starkt!
Kanske hade jag otur eller...
Kanske hade jag otur eller så Àr det inte mycket att ha. Köpte två usb-sladdar, olika lÀngt men samma kontakter. Tog nog två månader innan jag testade dem och då visade det sig att ingen av dem höll måttet. Kopplade upp ibland men kopplade ur sig ganska omgående, suck. Mina gamla sladdar som Àven hade ordentligt gamla USB-förlÀngning på sig fungerar...
Skickade mejl och förklarade, inom ett dygn ringde TREVLIG supporten upp och ville ha in sladdarna för kontroll. Skulle skicka nya sladdar tillsammans med retursedel.
Efter två veckor påminde jag om sladden då inget hÀnt - tyst.
Nu ytterligare en månad senare så skriver jag detta.
Så vet du som lÀser att varken sladdar eller support Àr att lita på tyvÀrr. Men de får en två pga att supporten var trevlig i alla fall ;-)
Tjingeling
Perfekt, rekommenderas!
Eftersom denna butik bara hade ett omdöme hÀr och som dessutom var ett bottenbetyg så vill jag balansera upp med min erfarenhet.
Jag finner deras utbud fantastiskt både vad gÀller sortiment och priser. De har det mesta och i olika prisklasser, inklusive billigaste. Produkterna Àr också vÀl beskrivna, så risken att vÀlja fel Àr minimal. I mitt fall behövde jag bl.a. en 4-polig kabel med 3.5 mm kontakt. Inga problem.
Bra återkoppling både orderbekrÀftelse och leveransbesked. Helt enkelt perfekt, inget att klaga på. Rekommenderas!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹