Korekort Kompagniet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊmpe anbefaling til KÞrekort Kompagniet! 🚗🔥 Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut. IsÊr Rajan fortjener kÊmpe ros — han er utrolig tÃ¥lmodig, professionel og god til at... もっず芋る

Ord kan ikke beskrive hvor god en oplevelse, det har vÊret at tage kÞrekort hos kÞrekort kompagniet, helt fra starten viser Raji, at hun virkelig gerne vil det bedste for dig, bÃ¥de ift teori, men ogs... もっず芋る

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til KÞrekort Kompagniet! 🚗💚 Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. KÞrelÊrerne har vÊret super dygtige, tÃ¥lmodige og gode til at f... もっず芋る

Jeg havde en rigtig god oplevelse .Da jeg kom fÞrst dag blev jeg mÞdt med en super intro ang priser og tider .MÞdte 2 kÞrer lÊrer der går op i din rejse gennem hele dit forlÞb .

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 98ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste kÞrerskole - bestod begge prÞver i 1 forsÞg

Jeg bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg. sÃ¥ hvis du leder efter en kÞreskole, hvor bÃ¥de stemningen og lÊringen er i top, sÃ¥ er kÞrekort kompagniet uden tvivl den kÞreskole, du skal have fat i. Kommunikation med skolen er altid helt lige til – de svarer hurtigt, klart og uden unÞdigt besvÊr, sÃ¥ man aldrig stÃ¥r og er i tvivl om noget.
Jeg havde Raji som kÞrerlÊrer og hun er ekstremt fleksibel, både når det gÊlder kÞretider og ekstra lektioner. Har man brug for flere timer eller en Êndring i planen, finder hun nÊsten altid en lÞsning, der passer ind. Det gÞr hele forlÞbet meget mindre stressende.
Når det kommer til selve undervisningen, er hun fantastisk til at lÊre fra sig. Hun forklarer tingene på en måde, der giver mening, og hun tilpasser sin undervisning efter ens niveau, så man fÞler sig tryg bag rattet hele vejen.
En af de stÞrste fordele ved at kÞre med kÞrekort kompagniet er, at de gennemgår kÞreprÞveruterne i detaljer. Hun viser dig ikke kun vejene, men også de små fÊlder og typiske fejl, som elever ofte overser. Det giver en stor tryghed, når man står på prÞvedagen.
Alt i alt får du en kÞreskole, der gÞr det hele lidt nemmere, meget tryggere og langt mere overskueligt.

2025幎12月10日

Klasse kÞreskole

Jeg er mega glad for, at jeg valgte KÞrekort Kompagniet som kÞreskole. Jeg havde Rajan som kÞrelÊrer, og det var virkelig en fornÞjelse. Han svarer hurtigt, hvis der skulle aftales noget i forhold til kÞretider osv., og det er bare hyggeligt og trygt at sidde i bilen med ham. Han har helt styr på det!

Jeg kan klart anbefale denne kÞreskole 😊

2025幎11月30日

Fantastisk oplevelse

Jeg skiftede til KÞrekort Kompagniet efter en ret dårlig oplevelse på min fÞrste kÞreskole, og jeg kunne helt Êrligt mÊrke forskellen allerede fra fÞrste time. Min nye kÞrelÊrer, Raji, var rolig, tydelig og super god til at forklare tingene på en måde, der faktisk gav mening. Jeg fÞlte mig tryg for fÞrste gang i hele forlÞbet.

Fordi jeg skiftede midt i det hele, endte jeg selvfÞlgelig med at betale lidt mere samlet set. Men hvis jeg havde startet her fra begyndelsen, så havde jeg helt sikkert ikke haft brug for ekstra timer. Det hele kÞrte bare, og jeg lÊrte meget hurtigere. På blot 3x 90 minutter, var jeg som fra helt grÞn, klar til prÞven.(helt grÞn da jeg intet havde lÊrt af tidligere kÞrelÊre)

Og ja, jeg bestod kÞreprÞven i fÞrste forsÞg, og det er uden tvivl takket vÊre, at undervisningen endelig hang sammen.

Jeg er virkelig glad for, at jeg skiftede, og jeg kan 100% anbefale KÞrekort Kompagniet til alle, der overvejer at tage kÞrekort.

2025幎12月8日
自発的なレビュヌ

Det bedste sted til kÞreelev

Fantastisk oplevelse
Hvis du skal igang med at tage kÞrekort er dette det bedste sted - UDEN TVIVL
Jeg bor lidt halv langt vÊk men turen derover var det vÊrd. Super hyggeligt til teori og de sÞdeste og rareste mennesker/lÊrere. Altid lette at komme i kontakt med og henter dig hvor du nu vil inden en kÞretime. Hurtig til at booke prÞvetider og hjÊlper altid med at mase en ekstra kÞrsel ind i deres fritid hvis du har brug for det.
Hvis du skal tage kÞrekort SÅ GØR DET HER

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

KÞrekort Kompagniet har vÊret et solidt

KÞrekort Kompagniet har vÊret et solidt valg. Jeg havde Rajan som kÞrelÊrer, og han leverede prÊcis den kombination, man håber på, humor og klar besked, når noget skulle rettes. KÞretimerne var både sjove og lÊrerige, og man mÊrker, at han faktisk vil have én til at blive en god og sikker bilist, ikke bare hurtigt igennem systemet.

Alt i alt en kÞreskole, der gÞr tingene ordentligt, og en kÞrelÊrer, der får én til at fÞle sig tryg fra fÞrste tur. Jeg kan uden tÞven anbefale både Rajan og KÞrekort Kompagniet.

2025幎11月28日

KÊmpe stor anbefaling

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos kÞrekort kompagniet. Den har de bedste kÞrelÊrer som er fantastiske til at lÊre fra sig. Jeg havde Rajan i teori og Raji i praktisk og de var begge sÞde rare og imÞdekommende. KÊmpe stor anbefaling her fra.

2025幎11月25日

Super kÞreskole

KÞrekort kompagniet er en super velfungerende og god kÞreskole, har kun gode ting at sige. Havde Wail som kÞrelÊrer og Raji som teori underviser og begge to er virkelig dygtige til deres arbejde.
Bestod begge mine prÞver i fÞrste forsÞg takket vÊre de to.
Klar anbefaling herfra!!

2025幎11月20日
自発的なレビュヌ

Fantastisk kÞreskole, kan virkelig anbefales!

Jeg har lige gennemfÞrt et fantastisk forlÞb hos kÞrekort kompagniet. Jeg havde kÞrelÊren Raji i Lyngby afdelingen.

Jeg valgte kÞrekort kompagniet fordi jeg havde hÞrt godt om dem fra familie og venner. De lÊrte mig alt jeg havde brug for at kunne for at bestå kÞreprÞven og kÞre selvstÊndigt efter min beståelse.

Det bedste ved kÞrekort kompagniet er deres fleksibilitet og hurtige svar på SMSer. Kan klart anbefales.

2025幎11月19日

SÞborgs bedste

Jeg havde fornÞjelse af at generhverve mit kÞrekort hos kÞrekort kompagniet under Rani.

FornÞjelsen var så stor at nu hvor jeg skal generhverve igen, ja så skal det vÊre hos Rani hos kÞrekort kompagniet.

Hun viste mig meget tillid, var forstående og god til at give sig tid til at forklare tingene flere gange.

2025幎11月13日

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk kÞreskole

Jeg har ikke kÞrt bil i 30 år.

Jeg får kÞretimer med Raji for at gen opfriske og få rutine igen..

Raji er såå sÞd og får virkelig en til at fÞle sig tryg..

Hun lytter meget til ens Þnsker og presser overhovedet ikke..

Det der gÞr mig tryg efter alle de år er at Raji siger, husk nu jeg hsr også bremser og speeder, så hvis du fÞler dig presset el noget så siger du bare til , så overtager jeg..
Jeg vil varmt anbefale kÞrekort kompagniet.

2025幎11月1日

Virkelig uprofessionelt og sjusket

Virkelig uprofessionelt og sjusket kÞreskole!
Jeg havde en virkelig ubehagelig og skuffende oplevelse med KÞrekort Kompagniet. Min kÞrelÊrer, Rani, virkede meget sjusket og uengageret. Det fÞltes som om hun kun gik op i at få sine penge, og ikke i at jeg faktisk lÊrte noget eller bestod prÞven.
Jeg skulle tage kÞrekort med bÃ¥de manuelt og automatgear, men fik kun undervisning i automatgear. Da jeg spurgte til det, sagde hun bare, at jeg skulle lyve over for den sagkyndige og sige, at jeg havde fÃ¥et manuel-undervisning – hvilket jeg synes er helt uacceptabelt.
Derudover foregik min såkaldte "mÞrkekÞrsel" kl. 10 om formiddagen, hvor det selvfÞlgelig slet ikke var mÞrkt. Under flere kÞretimer talte hun også i telefon, mens vi kÞrte, hvilket både var uprofessionelt og gjorde mig utryg.
Det var desuden meget svÊrt at kommunikere med hende – hun virkede ikke interesseret i at hjÊlpe eller forklare tingene ordentligt. Der var generelt ingen form for service eller imÞdekommenhed gennem hele forlÞbet.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, som jeg ikke vil anbefale til nogen.

2025幎10月15日

God oplevelse

Jeg vil gerne rose KÞrekort Kampagniet og isÊr min kÞrelÊrer Rajan. Han har gjort hele processen tryg og overskuelig, samtidig med at han har givet mig selvtillid bag rattet. Rajan formår at kombinere tålmodighed, humor og professionalisme, så man både lÊrer hurtigt og fÞler sig godt tilpas under kÞretimerne. Tak for en god oplevelse, og tak til Rajan som virkelig gÞr en forskel :)

2025幎10月2日