KÊmpe anbefaling til KÞrekort Kompagniet! ðð¥ Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut. IsÊr Rajan fortjener kÊmpe ros â han er utrolig tÃ¥lmodig, professionel og god til at... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ord kan ikke beskrive hvor god en oplevelse, det har vÊret at tage kÞrekort hos kÞrekort kompagniet, helt fra starten viser Raji, at hun virkelig gerne vil det bedste for dig, bÃ¥de ift teori, men ogs... ãã£ãšèŠã
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til KÞrekort Kompagniet! ððš Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. KÞrelÊrerne har vÊret super dygtige, tÃ¥lmodige og gode til at f... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en rigtig god oplevelse .Da jeg kom fÞrst dag blev jeg mÞdt med en super intro ang priser og tider .MÞdte 2 kÞrer lÊrer der går op i din rejse gennem hele dit forlÞb .
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Over alt forventning!
Jeg startede min kÞrekortsrejse hos en anden kÞreskole, hvor det desvÊrre trak ud alt for lÊnge â hele 1,5 Ã¥r â uden at jeg kom ordentligt videre. Derfor valgte jeg at skifte til KÞrekort Kompagniet, hvor jeg fik Raji som kÞrerlÊrer. Og hold nu op, hvor er jeg glad for den beslutning!
Raji er helt igennem fantastisk. Hun formåede på kort tid at lÊre mig alt det, jeg ikke havde fået med mig tidligere. Hun er rolig, dygtig, tålmodig og virkelig god til at undervise. Jeg fÞlte mig tryg og motiveret hele vejen igennem.
Mit arbejde krÊver, at jeg har kÞrekort, sÃ¥ det var vigtigt for mig at komme hurtigt igennem forlÞbet â og det gjorde jeg! PÃ¥ trods af en mÃ¥neds pause pga. tekniske problemer med lÊgeerklÊring og job, nÃ¥ede jeg at bestÃ¥ kÞreprÞven i fÞrste forsÞg â pÃ¥ bare 4 kÞretimer op til!
Tusind tak til KÞrekort Kompagniet og isÊr til Raji for en fantastisk oplevelse. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!ð
Rajan og kÞrekort kompagniet reddet mit forlÞbð«¶ð«¶
Efter en frustrerende start hos en anden kÞreskole valgte jeg at skifte til KÞrekort Kompagniet â og jeg fortryder det ikke et sekund! Det var her, jeg fandt roen, trygheden og den rigtige undervisning, jeg havde manglet.
Min kÞrelÊrer Rajan var helt fantastisk! Rolig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Han tog sig tid til at finde ud af, hvor jeg stod efter skiftet, og tilpassede undervisningen, så jeg kunne få selvtilliden tilbage og gÞre fremskridt i mit eget tempo.
Alt forlÞb super professionelt både teori og kÞrsel og jeg endte med at bestå min kÞreprÞve på fÞrste forsÞg efter skiftet.
KÊmpe tak til Rajan og hele holdet hos KÞrekort Kompagniet. Jeg kan klart anbefale dem, isÊr hvis du som mig har vÊret i tvivl eller haft en dårlig oplevelse et andet sted. Her bliver man taget seriÞst og behandlet ordentligt.
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole, jeg havde Raji og hun er mega sÞd.
Outstanding Driving School
Outstanding Driving School â Highly Recommended! Thank you RANI
I had an incredible experience with KÞrekort Kompagniet. My instructor, Rani, was absolutely fantasticâcalm, patient, and incredibly knowledgeable. She made the whole process pleasent.
She was patient, professional, and explained everything clearly, helping me improve with each session.
The practical sessions were well-structured, punctual, and tailored to my individual needs. I especially appreciated the calm atmosphere and the focus on building safe driving habitsânot just passing the test.
Her support and motivation made all the difference.
Thanks to Rani, I passed my driving test on the first attempt! Iâm truly grateful and would highly recommend both Rani and KÞrekort Kompagniet to anyone looking for high-quality driving instruction.
Thank you for everything!
Anbefaler herfra
Havde raji, mange hyggelige samtaler og gode vibes fra hendeð€©
Mega god kÞreskole
Jeg vil gerne udtrykke minâŠ
Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for at have vÊret en del af denne fantastiske rejse hos kÞre kompagniet . Jeg har nydt hvert eneste Þjeblik af forlÞbet. Fra de informative teorilektioner til de praktiske kÞretimer har oplevelsen vÊret både lÊrerig og utrolig behagelig. InstruktÞrerne er dygtige og engagerede, og de har virkelig hjulpet mig med at fÞle mig tryg og selvsikker bag rattet. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der Þnsker en positiv og effektiv vej til kÞrekortet.
Rani - Supportive and a fantastic driving instructor
Rani has been a very supportive, patient and an amazing driving instructor. She helps you improve your driving skills with attention to details and customises each lesson to suit your requirement. She is a fantastic driving instructor with a warm and caring personality along with a good sense of humour. I would highly recommend her for a great driving learning experience. ð
Kun gode oplevelser
Jeg har vÊret virkelig glad for min tid hos KÞrekort Kompagniet. Jeg havde Raji til teori og Rani til kÞrsel og de er begge to meget sÞde og nogle seje kvinder der har styr på deres kÞrsel:)
Rani is very detail oriented
Rani is very detail oriented, she helped me to sharpen my driving skills left from previous instructor from another driving school.
Bestod begge prÞver på fÞrste forsÞg
Bestod begge prÞver pÃ¥ fÞrste forsÞg! Virkelig gode kÞrelÊrer derude, Raji var en sÃ¥ tÃ¥lmodig og sÞd kÞrelÊrer!ð Man er i trygge hÊnder hos kÞrekort kompagniet ð€©ð€©
Super oplevelse
Raji var meget hyggelig og imÞdekommende. Jeg skulle generhverve efter flere år uden kÞrekort. Fik online adgang til teori og bestod uden undervisning. Derefter 4 lektioner med opfriskning på vej. KÞreprÞve bestået i fÞrste forsÞg.
Nok Danmarks bedste kÞreskole
Hos KÞrekort Kompagniet blev jeg mÞdt med en meget hÞj grad af nÊrvÊr, interesse, respekt og en seriÞst engageret, meget dygtig og pÊdagogisk lÊrer.
Jeg kom fra en anden kÞreskole med en kÞrelÊrer, der tydeligvis ikke kunne lide sit job, og havde besluttet at der kun måtte stilles spÞrgsmål i teori timerne og alle kÞretimer skulle foregå i fuldstÊndig tavshed udover hans kommandoer med irritabel stemmefÞring. Det blev tydeligt for mig at jeg ikke kunne lÊre at kÞre bil ordentligt af ham og jeg besluttede at finde en anden kÞrelÊrer og faldt over KÞrekort kompagniet på Instagram og YouTube.
Hos Rani i KÞrekort kompagniet, fandt jeg en lÊrer, der udover at vÊre utrolig venlig, nÊrvÊrende og super behageligt selskab, har lÊrt mig at kÞre sikkert og godt i trafikken. NÊsten alt hvad jeg har lÊrt om kÞrsel, har jeg lÊrt af Rani/ KÞrekort kompagniet selvom jeg nåede igennem hele lovpakken på den anden kÞreskole fÞr jeg fik mod til at flytte kÞreskole. Og jeg bestod kÞreprÞven i fÞrste forsÞg efter den virkelig gode undervisning.
Meget hÞj kvalitets undervisning.
KÞrekortkompagniet er virkelig gode
KÞrekortkompagniet er virkelig gode! De har virkelig styr pÃ¥ teori og kÞrsel, de er top professionelleð. De har ogsÃ¥ de sÞdeste teorilÊrere og kÞrelÊrere. Jeg kan virkelig anbefale kÞrekortkompagniet.
Rigtig godt forlÞb
Rigtig godt forlÞb, bestod begge prÞver i fÞrste hug. Jeg kÞrte med Rajan, og han har vÊret en super god og tÃ¥lmodig kÞrelÊrer. Det er en klar anbefalingð€©
God og rolig undervisning
God og rolig undervisning, absolut ikke intet at klage over. Rigtig hyggelige kÞretimer med Raji.
Min rejse hos KÞrekort Kompagniet
Min rejse hos KÞrekort Kompagniet har vÊret helt fantastisk. Hos KÞrekort Kompagniet oplever du kÞrelÊrere, der er passionerede, glade, og du kan virkelig mÊrke, at de Þnsker alt for, at DU får en god oplevelse. Jeg håber, at andre vil tage samme beslutning og vÊlge KÞrekort Kompagniet, og jeg vil garantere, at I får en fantastisk oplevelse.
Anbefaler stort
Mega god kÞreskole. Kan virkelig anbefales. KÞrelÊrerne er super sÞde og dygtige. Skide sjovt forlÞb, 10/10
Formidabel oplevelse!
Formidabel oplevelse! Tror ik jeg kunne have valgt en bedre kÞreskole end KÞrekort Kompagniet â havde Asef som kÞrelÊrer og Rajan til teori, hvilket var en perfekt balance. Asef var god til at forklare alt pÃ¥ en mÃ¥de, der gav mening. Rajan gjorde teoriundervisningen bÃ¥de sjov og let at forstÃ¥. Jeg bestod bÃ¥de teori- og kÞreprÞve i fÞrste hug og det er helt klart deres fortjeneste! Jeg kan kun anbefale KÞrekort kompagniet!!
God lÊrer
God og professionel lÊrer â jeg bestod og fik mit kÞrekort.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã