Eman KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft den bedste oplevelse hos Eman kÞreskole. Jeg bestod teori i fÞrste gang. Nu har jeg mit kÞrekort og ville Þnske jeg kunne gÞre det igen ved den kÞreskole. KÞrelÊreren er ogsÃ¥ bare en rigt... もっず芋る

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til min kÞrelÊrer. Hun er en rigtig dygtig og rolig person, som altid skaber en tryg stemning i bilen. Hun har vÊret tÃ¥lmodig gennem hele forlÞbet og har virk... もっず芋る

BEDSTE KØRESKOLE I AARHUS! 😍 Emans kÞreskole kan 100% anbefales! En rigtig sÞd og imÞdekommende kvinde. Hun yder den bedste service for sine elever samt gÞre kÞretimerne fantastiske med bÃ¥de plads t... もっず芋る

Eman er sÃ¥ fantastisk og dygtig til sit arbejde. Hun forstÃ¥r ens niveau og tilrettelÊgger hendes undervisning bÃ¥de teoretisk og praktisk efter elevens behov. Hun forstÃ¥r at lÊrer sine elever at kende... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 自動車免蚱蚓緎所

圓該䌁業による蚘述

Eman KÞreskole – her er du i trygge hÊnder Hos mig fÃ¥r du en undervisning, hvor der er tid, ro og plads til at lÊre i dit tempo. Jeg har mange Ã¥rs erfaring som kÞrelÊrer og gÞr mit bedste for, at du fÞler dig godt tilpas hele vejen til kÞrekortet. Teoriundervisningen foregÃ¥r i smÃ¥ hold, kun med mine egne elever, sÃ¥ der er fokus og god stemning i lokalet. Jeg lÊgger stor vÊgt pÃ¥, at du forstÃ¥r reglerne og fÞler dig klar – bÃ¥de til teoriprÞven og til den praktiske del. Der er ingen stress hos mig. Vi tager det skridt for skridt, og jeg fÞlger dig tÊt hele vejen. Mit mÃ¥l er ikke bare, at du bestÃ¥r – men at du bliver en sikker og tryg bilist. KÞreskolen ligger i Aarhus, og jeg tilbyder fleksible tider, sÃ¥ det kan passe ind i din hverdag. Du er altid velkommen til at tage kontakt og hÞre mere – jeg glÊder mig til at hjÊlpe dig i gang med dit kÞrekort.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

Mange tak til sÞdeste Eman for at vÊre en rigtig. god og tålmodig kÞrelÊrer. Jeg har haft et godt forlÞb her hos Eman kÞreskole og Eman sÞrgede for at få mig hurtigst muligt gennem forlÞbet. KÞreundervisningen har foregået afslappet og uden pres, og man fÞler sig
hurtigt tilpas ved at sidde bag rettet med Eman som kÞrerlÊrer. Jeg anbefaler stÊrkt denne kÞreskole👍

2025幎5月27日
自発的なレビュヌ

Eman er en virkelig dygtig og engageret

Eman er en virkelig dygtig og engageret kÞrelÊrer. Hun er både tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der passer til den enkelte elev. Jeg fÞlte mig altid tryg og godt forberedt, både i teori og praksis. Hendes undervisning er struktureret, pÊdagogisk og meget lÊrerig. Takket vÊre hende fÞlte jeg mig klar til både teoriprÞven og kÞreprÞven. Jeg kan varmt anbefale hende til andre, der leder efter en kompetent og omsorgsfuld kÞrelÊrer.

2025幎5月19日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Eman KÞreskole. Fra start har jeg fÞlt mig tryg og godt guidet gennem hele forlÞbet. Eman skaber et åbent og stÞttende rum, hvor man ikke er bange for at lave fejl, men i stedet lÊrer af dem. Hun er tålmodig, motiverende og virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Jeg kan varmt anbefale kÞreskolen til andre!

2025幎4月2日

Kompetent og tålmodig

Eman er en dygtig og kompetent kÞrelÊrer. Hun er desuden tålmodighed og god til at forstå den enkelte elevs behov. Jeg fÞlte mig tryg bag rattet og klar til at gå op til begge prÞver. Undervisningen, både teori- og kÞretimerne, var forståelige og lÊrerige.
Jeg har haft en god oplevelse hos hende.

2025幎4月9日

Den Bedste KÞreskole

Kan varmt anbefale Eman KÞreskole! Fantastisk undervisning, tålmodige og dygtige kÞrelÊrere, der virkelig gÞr en forskel. Jeg fÞlte mig tryg og godt forberedt til både teori- og kÞreprÞven. Hvis du vil have en kÞreskole, der tager sig tid til at lÊre dig at kÞre sikkert og selvsikkert, så er dette stedet!

2025幎3月12日

Helt fantastisk kÞreskole

Har lige fÊrdiggjort mit forlÞb ved Eman, og hun er virkelig en god kÞrelÊrer! Undervisningen var virkelig god, og der blev taget godt hånd om at alle skulle kunne vÊre med, så der ikke er nogen der sidder og falder bagud rent fagligt.
Eman er en helt fantastisk sjov at have undervisning hos, og det ender faktisk med at man glÊder sig til at komme afsted til noget der ellers lyder så kedeligt som teori.
KÊmpe anbefaling herfra!

2024幎12月17日

BEDSTE KØRESKOLE/KØRELÆRER!!!

Eman KÞreskole er ikke bare en af de bedste, men DEN bedste kÞreskole. Det der gÞr den så god er, selveste Eman som er den smukkeste og bedste kÞrelÊrer på jorden. Jeg bestod både teori- og kÞreprÞve på fÞrste hug, takket vÊre hende. Hvis du er i tvivl om hvilken kÞreskole du skal vÊlge, så skal du helt klart vÊlge Eman KÞreskole❀❀❀

2024幎12月16日

DEN BEDSTE KØRESKOLE

Hos Eman KÞreskole havde jeg en fantastisk oplevelse

FÞrst og fremmest var teori undervisningen meget spÊndende og nem at fÞlge. Eman forklarede tingene meget grundigt, og der var altid mulighed for at stille spÞrgsmål og hun sÞrgede for at alle forstod materialet, fÞr hun gik videre.
KÞretimerne var en virkelig spÊndende og fantastisk oplevelse. Eman var virkelig tålmodig og rolige, hvilket gjorde at jeg fÞlte mig virkelig tryg, selv når vi kÞrte i mere udfordrende trafikale situationer.
Til sidst vil jeg sige at det var en super oplevelse, TUSIND TAK EMAN:)
Hvis du vil have en kÞreskole der prioriterer kvalitet og tryghed er EMAN KØRESKOLE et fantastisk valg:)

2024幎12月10日

Mit forlÞb hos Eman KÞreskole

Mit forlÞb hos Eman har vÊret en lang vej, hvor jeg er blevet udfordret i mange ting, og lÊrt rigtig meget. Eman er helt klart den dygtigste kÞrelÊrer. Hun er en rigtig sÞd og imÞdekommende person, og prioriterer ens Þnsker og behov. Eman var rigtig god til at holde gang i os under teoriundervisning. Jeg kan helt klart anbefale Emans kÞreskole❀😍✚

2024幎11月27日

Min varmeste anbefaling til Emaan

Min varmeste anbefaling til Emaan KÞreskole. Efter et dÃ¥rlige forsÞg hos march kÞreskole, startede jeg hos Emaan og det var den bedste beslutning. KÞretimerne var lÊrerige og sjove. Emaan er enormt dygtig, behagelig og rolig at kÞre med, hvilket er dejligt, hvis man er lidt usikker. Med hendes hjÊlp bestod jeg kÞreprÞven i fÞrste hug🚘 Jeg kommer bestemt til at savne Emaan og de hyggelige kÞretimer☺

2024幎10月8日

VÆLG EMANS KØRESKOLE

Hvis du leder efter en kÞreskole, der ikke kun lÊrer dig at kÞre, men ogsÃ¥ sikrer, at du fÞler dig tryg og selvsikker bag rattet, sÃ¥ kan jeg 1000% anbefale Eman’s kÞreskole.
Eman er en mega tålmodig, rolig derudover er hun god til at forklare tingene. Hun er super sÞd og sjov at kÞre med, det er vitterligt fantastisk. Jeg kan kun anbefale hende du bliver VIRKELIG IKKE skuffet!

2024幎10月3日

Bedste kÞreskole

Eman kÞreskole var rigtig godt, og hjalp mig med nogle udfordringer jeg havde i trafikken. Min kÞrelÊrer var rigtig tålmodig med mig, og gjorde mig parat til at bestå fra fÞrste gang, både på den teoretiske og den praktiske del!

2024幎8月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。