䌁業情報

1. 消費者センタヌ
  2. ゜フトりェア䌁業
  3. りェブ コラボレヌション プラットフォヌム

圓該䌁業による蚘述

GÞr som tusindvis af andre forbrugere: FÃ¥ dit gavekort eller tilgodebevis udbetalt kontant. Upload et billede af dit gavekort i dag, sÃ¥ klarer vi resten – hurtigt og nemt. Vi sÞrger for udbetalingen, sÃ¥ du fÃ¥r flere penge til det, der virkelig betyder noget for dig.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

8件のレビュヌ

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Nemt, hurtigt og god service!

2026幎3月27日

Hej Simon,

Mange tak for de 5 stjerner! 🌟

Det er lige prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give alle vores brugere. Vi er super glade for, at du fandt processen både nem og hurtig. Tak for din opbakning!

Nicklas - Team Unspent

Tip top service

De ordnede hurtigt mit gavekort og jeg fik min udbetaling helt gnidningsfrit.

2026幎3月9日

Hej Nikolaj,

Tip top! Tak for de pÊne ord 🙌🏌

Vi er super glade for, at vi kunne hjÊlpe dig med en hurtig ekspedition af dit gavekort. Tak fordi du delte din oplevelse, det betyder meget for os!

Venlig hilsen,

Super god service

Super god service. Hurtigt og overskuelig proces :-) Varm anbefaling herfra.

2026幎2月5日

Hej Charlotte,

Hvor er det dejligt at hÞre! Tak for de 5 stjerner 🙏🏌

Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og proces. Din anbefaling betyder meget for os.

Venlig hilsen,
Claus - Team Unspent

Super service 👌🏻 virkelig et skÞnt

Super service 👌🏻 virkelig et skÞnt koncept- og dejligt at de gider tage kampen op for en 💪🏻☺ og oveni hatten, super venlige mennesker at “snakke” med over mail, og svare hurtigt hvis man har spÞrgsmÃ¥l- kÊmpe anbefaling herfra 🀩

2026幎2月23日

Hej Maja,

Tusind tak for den fantastiske anbefaling! 🀩

Det var en fornÞjelse at tage kampen op for dig – det er prÊcis derfor, vi er her! Vi er super glade for, at du har fÞlt dig godt hjulpet, og at vores hurtige svar pÃ¥ mail har gjort en forskel for din oplevelse. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din opbakning.

God oplevelse og koncept

God oplevelse og service.
God brugeroplevelse - Nem og tydelig proces under hele forlÞbet.
Fedt koncept!

2026幎2月17日

Hej Thomas,

Tusind tak for din feedback.

Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at du fandt processen nem og overskuelig. Vi arbejder hårdt på at gÞre brugeroplevelsen så glat som muligt, så det er fedt at vide, at vi rammer plet. Tak for de pÊne ord om vores koncept!

Imponerende service 🙏🏌

Imponerende service 😍🙏🏌

Unspent hjalp mig med et gavekort, der endda ikke var dansk – og det gjorde de uden selv at fÃ¥ noget ud af det. Hurtig, venlig og helt igennem super hjÊlp.

Den slags service er sjÊlden. Klar anbefaling herfra!!

2026幎2月12日

Hej Emily,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😍

Det var en kÊmpe fornÞjelse at kunne hjÊlpe dig med gavekortet, selvom det var lidt uden for vores sÊdvanlige rammer.

Vi tror på, at god service altid kan betale sig, og din anbefaling betyder alverden for os. Tak fordi du valgte at dele din oplevelse!

Nicklas - Team Unspent

Fantastisk service hos Unspent!

Unspent styrede hele processen fra start til slut, og jeg er virkelig imponeret. Selvom udbyderen i fÞrste omgang sagde nej, gav Unspent ikke op – og det lykkedes dem at fÃ¥ mine penge retur alligevel. Resultatet? Jeg er nu 600 kroner rigere 🎉

KÊmpe ros til teamet hos Unspent for professionel, effektiv og vedholdende hjÊlp. Kan klart anbefales!

2026幎1月7日

Unspent からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjÊlpe dig hele vejen – ogsÃ¥ nÃ¥r det krÊvede lidt ekstra vedholdenhed. Tak for de pÊne ord og din anbefaling! 🙌

Varme hilsner, Claus
Unspent Kundetilfredshed