Jeg fik penge udbetalt fra gavekort somâŠ
Jeg fik penge udbetalt fra gavekort som jeg jeg var lige ved at smide ud fordi de var udlÞbet. Hvor vildt er det? Tak til jer for at gÞre min ferie meget bedre.
GÞr som tusindvis af andre forbrugere: FÃ¥ dit gavekort eller tilgodebevis udbetalt kontant. Upload et billede af dit gavekort i dag, sÃ¥ klarer vi resten â hurtigt og nemt. Vi sÞrger for udbetalingen, sÃ¥ du fÃ¥r flere penge til det, der virkelig betyder noget for dig.
ãã³ããŒã¯
Super god oplevelse. Nemt, hurtigt og god service!

Unspent ããã®åç
De ordnede hurtigt mit gavekort og jeg fik min udbetaling helt gnidningsfrit.

Unspent ããã®åç
Super god service. Hurtigt og overskuelig proces :-) Varm anbefaling herfra.

Unspent ããã®åç
Super service ðð» virkelig et skÞnt koncept- og dejligt at de gider tage kampen op for en ðªð»âºïž og oveni hatten, super venlige mennesker at âsnakkeâ med over mail, og svare hurtigt hvis man har spÞrgsmÃ¥l- kÊmpe anbefaling herfra ð€©

Unspent ããã®åç
God oplevelse og service.
God brugeroplevelse - Nem og tydelig proces under hele forlÞbet.
Fedt koncept!

Imponerende service ðððŒ
Unspent hjalp mig med et gavekort, der endda ikke var dansk â og det gjorde de uden selv at fÃ¥ noget ud af det. Hurtig, venlig og helt igennem super hjÊlp.
Den slags service er sjÊlden. Klar anbefaling herfra!!

Unspent ããã®åç
Unspent styrede hele processen fra start til slut, og jeg er virkelig imponeret. Selvom udbyderen i fÞrste omgang sagde nej, gav Unspent ikke op â og det lykkedes dem at fÃ¥ mine penge retur alligevel. Resultatet? Jeg er nu 600 kroner rigere ð
KÊmpe ros til teamet hos Unspent for professionel, effektiv og vedholdende hjÊlp. Kan klart anbefales!