Eman KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Eman KÞreskole har gjort vejen til kÞrekortet bÃ¥de nem og behagelig. Hun er utrolig professionel, og man fÞler sig virkelig i trygge hÊnder hele vejen igennem, bÃ¥de praktisk og personligt. Undervis... もっず芋る

Mega god oplevelse at vÊre elev hos emans kÞreskole, hun har tÃ¥lmodighed og forklare tingene rigtig godt. Hurtig oplÊring og tydelige forklaringer pÃ¥ der hele! KÊmpe anbefaling herfra hvis man vil fÃ¥... もっず芋る

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til min kÞrelÊrer. Hun er en rigtig dygtig og rolig person, som altid skaber en tryg stemning i bilen. Hun har vÊret tÃ¥lmodig gennem hele forlÞbet og har virk... もっず芋る

BEDSTE KØRESKOLE I AARHUS! 😍 Emans kÞreskole kan 100% anbefales! En rigtig sÞd og imÞdekommende kvinde. Hun yder den bedste service for sine elever samt gÞre kÞretimerne fantastiske med bÃ¥de plads t... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 自動車免蚱蚓緎所

圓該䌁業による蚘述

Eman KÞreskole – her er du i trygge hÊnder Hos mig fÃ¥r du en undervisning, hvor der er tid, ro og plads til at lÊre i dit tempo. Jeg har mange Ã¥rs erfaring som kÞrelÊrer og gÞr mit bedste for, at du fÞler dig godt tilpas hele vejen til kÞrekortet. Teoriundervisningen foregÃ¥r i smÃ¥ hold, kun med mine egne elever, sÃ¥ der er fokus og god stemning i lokalet. Jeg lÊgger stor vÊgt pÃ¥, at du forstÃ¥r reglerne og fÞler dig klar – bÃ¥de til teoriprÞven og til den praktiske del. Der er ingen stress hos mig. Vi tager det skridt for skridt, og jeg fÞlger dig tÊt hele vejen. Mit mÃ¥l er ikke bare, at du bestÃ¥r – men at du bliver en sikker og tryg bilist. KÞreskolen ligger i Aarhus, og jeg tilbyder fleksible tider, sÃ¥ det kan passe ind i din hverdag. Du er altid velkommen til at tage kontakt og hÞre mere – jeg glÊder mig til at hjÊlpe dig i gang med dit kÞrekort.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste kÞrelÊrer🌞

Min oplevelse med Eman har ikke vÊret andet end god! PÃ¥ grund af hende, har mit kÞreforlÞb vÊret mega hurtig og behagelig. Hendes tÃ¥lmodighed og venlighed har kun vÊret rent stÞtte for mig. Hvis man Þnsker et kÞrekort hurtig, med en kÞrelÊrer der prioterer dig og dine behov, er Eman’s kÞreskole det rigtige valg! Bedste kÞrelÊrer!!

2024幎5月27日

Bedste kÞrelÊrer nogensinde!!

Bedste kÞrelÊrer nogensinde!! Hun har en masse overskud til den enkelte elev, og lÊrer på den bedste måde.⭐⭐⭐⭐⭐

Hun gÞr alt hvad hun kan for at eleven opnår kÞrekortet, og dermed motiverer en til at yde sit allerbedste. KÊmpe anbefaling herfra!

- Eman er simpelthen en fantastisk kÞrelÊrer ❀

2024幎6月3日
自発的なレビュヌ

En fantastisk kÞreoplevelse med den

En fantastisk kÞreoplevelse med den bedste kÞrelÊre
Jeg er sÃ¥ taknemmelig for mit valg af kÞreskole og kÞrelÊrer! Takket vÊre Eman og hendes tÃ¥lmodighed og ekspertise har jeg bestÃ¥et med succes. En stor tak for at lÊre mig alt, hvad jeg har brug for at vide for at vÊre en sikker og ansvarlig bilist. Eman var ikke kun ekstremt dygtig, men ogsÃ¥ sjov og venlig hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Jeg kan helt klart anbefale hende til alle, der overvejer at starte hos Eman . Du vil 100% ikke fortryde det🫶🫶/

2024幎4月27日

Fremragende kÞreskole

Fremragende kÞreskole
Tak til Eman ! Det har virkelig vÊret en fornÞjelse at tage kÞrekort ved Eman KÞreskole. Super praktisk at have alle kÞretimerne planlagt på forhånd. Eman er fleksibel, Êrlig, enormt venlig og en rolig og dygtig kÞrelÊrer. Kan kun anbefales

2024幎4月7日

BEDSTE KØRESKOLE I AARHUS!😍

BEDSTE KØRESKOLE I AARHUS! 😍
Emans kÞreskole kan 100% anbefales! En rigtig sÞd og imÞdekommende kvinde. Hun yder den bedste service for sine elever samt gÞre kÞretimerne fantastiske med bÃ¥de plads til sjov og seriÞsitet. Altid i godt humÞr med et smil pÃ¥ lÊben. Derudover er hun struktureret i sit arbejde og lytter til sine elevers Þnsker og behov. Mangler du et kÞrekort kan jeg helt klart anbefale Eman’s kÞreskole uden tvivl!

2023幎12月13日

Passioneret og dygtig kÞrelÊrer

Til dem der Þnsker en kÞrelÊrer der er utrolig dygtig til at lÊre fra sig, struktureret og punktligt vil jeg kraftigt anbefale Eman som kÞrerlÊrer.
Hun fÞlger elevens behov, yderst dygtig til sit fag, meget tålmodig og grundig når hun underviser.
Teoriundervisning var meget livlig og nem at komme igennem fordi hun var så god til at få ens opmÊrksomhed hele vejen.
KÞretimerne var gode, fordi hun var opmÊrksom på hvor ens styrker og svagheder var, således hun vidste hver gang hvor hun skulle sÊtte fokus og energi henne.
Alt i alt rigtig godt forlÞb og kan virkelig anbefale Eman som kÞrelÊrer

2023幎5月3日

BEDSTE KØRESKOLE🌟

Bedste kÞrelÊre var Eman. Emans kÞreskole, kan 100% anbefaledes. Eman var god til at fjerne alle bekymringer fra dine skuldre, hun havde styre pÃ¥ kÞretimerne, din lektionsplan og hun tager endda hen til borgerservice for sine elever. Finder ikke en bedre service😉 Derudover var der plads til grin og latter, samtidig med vi tog tingene seriÞst. Alt i alt tog det mig 2 mÃ¥neder at fÃ¥ kÞrekort, hos Eman⭐

2023幎3月19日

Mega fedt kÞrekort forlÞb

Mega fedt kÞrekort forlÞb. Blev fÊrdig på ca 2,5 måned. Eman var god til at holde gang i os under teori og gjorde undervisningen lÊrenem. Bilen vi kÞrte i var meget praktisk i stÞrrelsen og god at lÊre at kÞre med. ForlÞbet gik meget hurtigt og Eman var struktureret og prioriterede elevernes behov. Overordnet set var det hele godt og Eman er en absolut fantastisk og sÞd kÞrelÊre. Kan klart anbefales at starte hos hende.

2023幎1月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。