Aous er simpelthen sÃ¥ sÞd og tÃ¥lmodig, og en skÞn kÞrelÊrer! Han er nem at kommunikere med og det har vÊret let at passe kÞreundervisning og lektioner ind med fuldtidsjob, hvilket jeg har sat super st... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verdens bedste kÞrelÊrer! Jeg har haft meget svÊrt ved at komme videre i mit forlÞb, men Aous fik mig igennem forlÞbet - trygt og godt. Aous er en rigtig god kÞrelÊrer, tryg og rigtig god til at lÊrer... ãã£ãšèŠã
Aous har vÊret en fantastisk kÞrelÊrer, han har hjulpet en hele vejen igennem kortet, og det har gjort det til en meget nem proces. Jeg fik en all inclusive pakke, hvilket var super da der sÃ¥ ikke var... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop afsluttet mit kÞrekortforlÞb hos KÞreskolen i BrÞnshÞj, og det har vÊret en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Aous er en helt igennem fantastisk kÞrelÊrer. BÃ¥de teoriunde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til KÞreskole i BrÞnshÞj, en enestående kÞreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kÞrelÊrer. Vores mission er at tilbyde skrÊddersyet kÞreundervisning, der ikke blot hjÊlper eleverne med at bestå deres kÞreprÞve, men også udstyrer dem med fÊrdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af KÞreskole i BrÞnshÞj har jeg fokuseret på at skabe et lÊringsmiljÞ, der er både stÞttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffÞr kombineret med min rolle som certificeret fÞrstehjÊlpsinstruktÞr giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kÞrsel. Dette er en viden, jeg brÊnder for at dele med mine elever. På KÞreskole i BrÞnshÞj tilbyder vi en rÊkke tjenester, herunder kÞrekort til bil, generhvervelse af kÞrekort, fÞrstehjÊlpskursus, og personlige kÞrelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne fÞler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der mÞder dem på vejen. Det, der adskiller KÞreskole i BrÞnshÞj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik lÊringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjÞrnestenen i alt, hvad vi gÞr. Fra vores moderne, veludstyrede kÞretÞjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kÞrsel og ansvarlige kÞrevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På KÞreskole i BrÞnshÞj er vi mere end bare en kÞreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og vÊre en del af din spÊndende rejse mod kÞrekortet.
é£çµ¡å
Frederikssundsvej 179, St. th, 2700, BrÞnshÞj, ãã³ããŒã¯
- 28292040
- kontakt@koreskoleibronshoj.dk
- koreskoleibronshoj.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har netop bestået min kÞreprÞve
Jeg har netop bestået min kÞreprÞve, og det skyldes i hÞj grad min fantastiske kÞrelÊrer! Fra fÞrste lektion fÞlte jeg mig tryg og godt guidet, og jeg har hele vejen igennem fÞlt mig både motiveret og stÞttet.
Min kÞrelÊrer var tÃ¥lmodig, rolig og virkelig god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, sÃ¥ de gav mening â ogsÃ¥ nÃ¥r det blev lidt svÊrt. Han havde altid fokus pÃ¥ at jeg skulle fÞle mig klar og sikker i trafikken, og det har virkelig gjort en forskel.
Tak for at have givet mig selvtillid bag rattet og for at gÞre lÊringsprocessen både effektiv og rar. Jeg kan varmt anbefale Aous fra kÞreskoleibrÞnshÞj til alle, der Þnsker en tryg og professionel vej til kÞrekortet!
Startede hos Aous.
Startede hos Aous.
Har aldrig haft en bedre lÊrer, han gÞr det sjovt at lÊre noget som er lidt tÞrtð€©
SÃ¥ hvis du mangler en super god kÞrelÊrer sÃ¥ er du kommet til det rigtige stedð¥³
Er glad for jeg jeg startede hosâŠ
Er glad for jeg jeg startede hos KÞreskole i BrÞnshÞj, det var et nemt og hurtigt forlÞb, og jeg bestod både teori og kÞreprÞve i fÞrste hug:)
Super god kÞrelÊrer
Super god kÞrelÊrer â stÞttende hele vejen igennem!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med min kÞrelÊrer Aous fra start til slut. Han har vÊret utroligt tÃ¥lmodig, rolig og professionel â og altid klar med gode rÃ¥d og opmuntring.
Det har betydet meget for mig at fÞle mig tryg bag rattet, og den stÞtte jeg har fået igennem hele forlÞbet har gjort en kÊmpe forskel. Undervisningen har vÊret både grundig og tilpasset mit tempo, og jeg har hele tiden fÞlt, at jeg blev bedre og mere selvsikker for hver lektion.
Jeg kan varmt anbefale Aous til alle, der leder efter en dygtig og stÞttende kÞrelÊrer. Det har vÊret en tryg og lÊrerig oplevelse hele vejen igennem!
God kÞreskole!
Super rar kÞrelÊrer. God undervisning, samt god hjÊlp med sÊrlige behov. Jeg bestod begge prÞver i fÞrste hug og er alt i alt super tilfreds med min oplevelse.
Min oplevelse hos Aous
Aous er fÞrst og fremmest en rigtig dygtig kÞrelÊrer, som altid er klar på at hjÊlpe en. Det gÊlder både i forhold til bestilling af prÞverne, men også effektiviteten og grundigheden i hans undervisning. Derudover er han en rigtig rar person med en god humor og humÞr. Til sidst - Aous det har vÊret en fornÞjelse at tage mit kÞrekort hos dig, og jeg kan klart anbefale dig til andre.
Fantastisk kÞreskole!ð
Hvis det her er en af de kÞreskoler du overvejer, sÃ¥ behÞver du ikke at overveje lÊngere. KÞreskole i BrÞnshÞj med Aous som kÞrelÊrer er det rigtige valg. En rigtig rar oplevelse pÃ¥ alle mÃ¥der! Aous er den type kÞrelÊrer, som man kan mÊrke, har styr pÃ¥ at lÊre fra sig. Han er god til at forstÃ¥ de ting man er urolig omkring, eller bekymrer sig om, og berolige og sÞrge for at man fÃ¥r styr pÃ¥ det! Det er uden tvivl pÃ¥ grund af det at jeg kunne bestÃ¥ bÃ¥de teori og kÞreprÞven i fÞrste forsÞgð€©
Udover det, er bÃ¥de teoritimerne undervisningen ogsÃ¥ super fleksibel, hvilket er en kÊmpe hjÊlp! Aous sÞrger altid for at det hele kommer til at gÃ¥ op!ð
Mange tak for en rigtig god oplevelse Aous!ð
Mega dygtig og professionel kÞreskole
Mega dygtig og professionel kÞreskole, ville varmt anbefale Aous til alle! Han er rigtig god til at vise tillid og tÃ¥lmodighed og er sÃ¥ fleksibel med at finde tid til sine elever. Han er altid tilgÊngelig, gÞr undervisningen spÊndende og fÃ¥r en i mÃ¥l med kortet! ð€©
Helt ualmindelig god kÞreskole
Helt ualmindelig god og hyggelig kÞreskole! Aous er god til at gÞre det rigtig personligt og har altid fÞlt mig 100% sikker i bilen med Aous (selvom jeg kÞrte rimelig sindssygt i startenð€£). Jeg tog 4 ekstra kÞretimer, for at fÞle mig helt sikker til prÞven, hvilket Aous hurtigt fandt tid til, selvom der ikke var super lang tid til. Det var nok og jeg bestod begge prÞver i fÞrste hug, takket vÊre Aous!! Aous er en super-ekstraordinÊr kÞrer og den mest tÃ¥lmodige kÞrelÊrer:) kÊmpe anbefaling herfra, rigtig god oplevelse. ðð
Jeg kan varmt anbefale min kÞrelÊrer
Jeg kan varmt anbefale min kÞrelÊrer! Han er utrolig dygtig til at lÊre fra sig og har en rolig og tÃ¥lmodig tilgang, som gjorde det nemt for mig at fÞlge med. Som ordblind har jeg ofte haft svÊrt ved teori og forklaringer, men han tog sig altid tid til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der gav mening for mig. Det har vÊret en kÊmpe fordel, og jeg fÞlte mig tryg og godt guidet hele vejen igennem. Tak for al din hjÊlp â du har gjort en stor forskel!
Den bedste kÞrelÊre der findes!
Jeg har taget mit kÞrekort hos SkÞnne Aous!
Aous er en hjertevarm, og super sjov kÞrelÊre. Aous er dygtig, professionel og hyggelig. Jeg husker tilbage på vores kÞretimer sammen, hvor vi fik mange sjove snakke. Han var altid gavmild, kÞbte kaffe, Burger og Donuts!!!
Jeg kommer til at huske Aous i mange mange år.
Tak for dit gode humor og din gode undervisning i sin tid Aous!

KÞreskole i BrÞnshÞj ããã®åç
Jeg havde en rigtig god oplevelse medâŠ
Jeg havde en rigtig god oplevelse med min kÞrelÊrer, Aous. Han var rolig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå. Jeg fÞlte mig tryg bag rattet hele vejen igennem, og han hjalp mig til at bestå både teori- og kÞreprÞve og Kan klart anbefales
Aous er danmarks bedste kÞrer lÊre ogâŠ
Aous er danmarks bedste kÞrer lÊre og kan få enhver til at få kÞrekort på en hurtig og fed måde
10/10ð€©
Jeg skiftede til Aousâ kÞreskole, fra en anden kÞreskole. En megen forstÃ¥en mand! Hans lÊring, og humor er altid i top, og sÞrger altid for, at man altid fÃ¥r en god oplevelse! Kan 100% anbefale BrÞnshÞj kÞreskole hos Aous!!ððŒ
Bedste kÞreskole
Er meget glad for at vÊlge deres kÞreskole
Jeg er meget tilfreds med deres service og effektivitet .
Vil anbefale til alle
Aous er utrolig flink og en godâŠ
Aous er utrolig flink og en god kÞrelÊrer, der altid er rolig når man er ude og kÞre med ham. Han er meget flexibel ift. kÞretimer og det er altid hyggeligt at vÊre til undervisning på kÞreskolen:)
Alt i alt har han bare utrolig godt humÞr.
Jeg blev anbefalet kÞreskolen og har siden anbefalet den til en anden kammerat der er godt i gang allerede.
Jeg har haft en kÊmpe god oplevelse afâŠ
Jeg har haft en kÊmpe god oplevelse af kÞreskolen, og ikke destomindre af kÞrelÊren Aous, som både er stÞttende, vejledende og opmuntrende. Han tager undervisningen på alvor, samtidig med at der også er plads til et godt grin undervejs. Tak for et rigtig godt lynkursus!
Jeg anbefaler virkelig kÞreskolen iâŠ
Jeg anbefaler virkelig kÞreskolen i BrÞnshÞj! Aous er en dygtig kÞrelÊrer, der er virkelig forstÃ¥ende og gÞr kÞretimerne hyggelige! âºïž
KÞreskolen har gode anmeldelser og dem er jeg fuldstÊndigt enige med
Best kÞreskole ð
SÞd kÞrelÊre
SÞd kÞrelÊre, fleksibel og venlig. Samt god teori og gode kÞretimer. Kan anbefales
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ