Aous er simpelthen sÃ¥ sÞd og tÃ¥lmodig, og en skÞn kÞrelÊrer! Han er nem at kommunikere med og det har vÊret let at passe kÞreundervisning og lektioner ind med fuldtidsjob, hvilket jeg har sat super st... ãã£ãšèŠã
Verdens bedste kÞrelÊrer! Jeg har haft meget svÊrt ved at komme videre i mit forlÞb, men Aous fik mig igennem forlÞbet - trygt og godt. Aous er en rigtig god kÞrelÊrer, tryg og rigtig god til at lÊrer... ãã£ãšèŠã
Aous har vÊret en fantastisk kÞrelÊrer, han har hjulpet en hele vejen igennem kortet, og det har gjort det til en meget nem proces. Jeg fik en all inclusive pakke, hvilket var super da der sÃ¥ ikke var... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop afsluttet mit kÞrekortforlÞb hos KÞreskolen i BrÞnshÞj, og det har vÊret en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Aous er en helt igennem fantastisk kÞrelÊrer. BÃ¥de teoriunde... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til KÞreskole i BrÞnshÞj, en enestående kÞreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kÞrelÊrer. Vores mission er at tilbyde skrÊddersyet kÞreundervisning, der ikke blot hjÊlper eleverne med at bestå deres kÞreprÞve, men også udstyrer dem med fÊrdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af KÞreskole i BrÞnshÞj har jeg fokuseret på at skabe et lÊringsmiljÞ, der er både stÞttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffÞr kombineret med min rolle som certificeret fÞrstehjÊlpsinstruktÞr giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kÞrsel. Dette er en viden, jeg brÊnder for at dele med mine elever. På KÞreskole i BrÞnshÞj tilbyder vi en rÊkke tjenester, herunder kÞrekort til bil, generhvervelse af kÞrekort, fÞrstehjÊlpskursus, og personlige kÞrelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne fÞler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der mÞder dem på vejen. Det, der adskiller KÞreskole i BrÞnshÞj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik lÊringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjÞrnestenen i alt, hvad vi gÞr. Fra vores moderne, veludstyrede kÞretÞjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kÞrsel og ansvarlige kÞrevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På KÞreskole i BrÞnshÞj er vi mere end bare en kÞreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og vÊre en del af din spÊndende rejse mod kÞrekortet.
Frederikssundsvej 179, St. th, 2700, BrÞnshÞj, ãã³ããŒã¯
- 28292040
- kontakt@koreskoleibronshoj.dk
- koreskoleibronshoj.dk
Aous er fantastisk og anbefalingsvÊrdig!
Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med KÞreskole i BrÞnshÞj, hvor jeg har haft den Êre at have Aous som min kÞrelÊrer. Aous er uden tvivl verdens sÞdeste og mest tålmodige kÞrelÊrer. Han er altid smilende og formår at holde ens humÞr hÞjt, selv når man står over for udfordringer og begynder at tvivle på sig selv.
KÞreskolen ligger centralt i BrÞnshÞj, hvilket gÞr det nemt at komme til med offentlig transport. Selv hvis du bor lidt lÊngere vÊk, kan jeg varmt anbefale at tage forbi til introaften og mÞde Aous. Hans positive energi og stÞtte gÞr hele forskellen i lÊringsprocessen.
Jeg vil til enhver tid anbefale Aous til alle, der Þnsker at tage kÞrekort. Han gÞr det ikke kun til en lÊrerig oplevelse, men også en fornÞjelse. Tak for alt, Aous!
Tak for denne gang
Har taget min kÞrekort hos Aous og jeg kan anbefale dem. Det er en fantastisk kÞreskole og Aous er bedste kÞrelÊrer med meget erfaring!!
Rigtig fed kÞrelÊrer
Rigtig fed kÞrelÊrer, sÞd og sjov.
Stor anbefaling herfra, var oppe en gang og bestod ikke, valgte at tage nogle ekstra kÞretimer og det gjorde en verdens forskel. De ekstra gjorde mig så meget mere komfortabel og bestod lige efter.
Hvis du vil have et kÞrekort kom til Aous.
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskoleðð
Jeg havde Aous som kÞrelÊrer og han var mega god.
KÊmpe anbefalingð
Mega
Mega, stor anbefalding fra min side.
Aous som er en super dygtig kÞrelÊrer, med hjertet på rette sted.
Aousâ ansigtsudtryk siger alt nÃ¥r man dumberðog nÃ¥r man bestÃ¥r ð
Tag ikke hans kritik som fornÊrmelse, men som forbedring.
Han vil jer kun det bedste.
SÃ¥ 5 store stjerner fra mig ð€©
Tak for et godt forlÞb ð
Jeg har netop bestået min kÞreprÞve
Jeg har netop bestået min kÞreprÞve og det skyldes i hÞj grad den fantastiske undervisning jeg har fået hos KÞreskolen i BrÞnshÞj. Aous er super dygtig til at forklare tingene på en måde der er nem at forstå.
Hvis du leder efter en kÞrelÊrer der virkelig brÊnder for at lÊre fra sig og gÞre dig klar til at blive en sikker bilist, så kan jeg på det varmeste anbefale Aous fra KÞreskole i BrÞnshÞj.
Tusind tak for en god oplevelse og at det gik så stÊrkt.
Valget er let KÞreskole i BrÞnshÞj. StÃ¥r du og skal have kÞrekort og er iâŠ
StÃ¥r du og skal have kÞrekort og er i tvivl om hvor henne, hvem skal du vÊlge, ja det er svÊrt, men jeg vil med stor glÊde anbefale Aous fra KÞreskole i BrÞnshÞj, du bliver bestemt ikke skuffet, dette er ord sagt fra hjertet, tak Aous, for at undervise og give min datter styrke, ro og mod pÃ¥ at tage kÞrekort hos digðð»ðªð

KÞreskole i BrÞnshÞj ããã®åç
VÊlg Aous, den bedste kÞrelÊrer i BrÞnshÞj
Jeg kan kun give KÞreskole i BrÞnshÞj og Aous min varmeste anbefaling. Jeg skiftede til Aous fra en anden kÞreskole, jeg havde vÊret i gang siden april 2024 og jeg var begyndt at tvivle på om jeg nogensinde skulle få kÞrekortet. Men fra fÞrste kÞretime, har han fået mig til at fÞle mig tryg og godt tilpas og givet mig en tro på, at jeg faktisk godt kan finde ud af at kÞre bil. Han er god til at italesÊtte hvor der er plads til forbedring og ens arbejdspunkter, men samtidig også rigtig god til at rose en når man gÞr det godt og formår at give kÞreglÊde og selvtillid.
Jeg har haft nogle virkelig sjove, uforglemmelige og lÊrerige kÞretimer med Aous i hans fantastiske selvskab og lÊkre bil! Så hvis du eller en du kender skal tage kÞrekortet, så tÞv ikke med at vÊlge KÞreskole i BrÞnshÞj!
Aous er god og behagelig kÞrelÊrer at lÊre fra!
Aous som kÞrelÊrer har vÊret rigtig god og behagelig at lÊre fra. Jeg kan virkelig anbefale at tage sit kÞrekort hos Aous!
Elskede Aous
Aous er en fantastisk kÞrelÊrer! Han er tÃ¥lmodig, professionel og formÃ¥r at skabe en rolig atmosfÊre, hvor man fÞler sig tryg og fÃ¥r den nÞdvendige feedback. Aous tilpasser undervisningen til den enkelte og forklarer bÃ¥de teori og praksis pÃ¥ en letforstÃ¥elig mÃ¥de. Kan varmt anbefales til alle, der vil have en kompetent og engageret kÞrelÊrer! Min elskede lÞveð
anbefales!!
Jeg kan varmt anbefale den kÞreskole og kÞrelÊrer!
Aous er en meget dygtig og venlig lÊrer, og han er god til at undervise både teori og kÞrsel i bil med god energi og humor!
Hans bil er moderne og rar at kÞre i og jeg fÞlte mig tryg ved sidden af Aous. Han har mange gode råd og sÞrger for at man hurtigt lÊrer at vÊre en sikker bilist.
Desuden var han meget fleksibel med kÞretider hvilket passede mig meget godt.
Tak for en god oplevelse!
Jeg kan helt klart anbefale kÞreskolenâŠ
Jeg kan helt klart anbefale kÞreskolen i BrÞnshÞj. Teori undervisningen var god, og man kunne altid spÞrge om hjÊlp, hvis der var noget man ikke forstod- så blev det gentaget. Til kÞretimerne, fÞler man sig sikker og han er rar at sidde i bilen med! Han er tålmodig og rar og han er virkelig god til at lÊre fra sig! Han er Êrlig og man for altid hurtigt svar hvis man har spÞrgsmål , lige meget hvornår på dÞgnet.
Mega god kÞrelÊre, han hjÊlper dig rigtig godt, sÃ¥ du kan fÃ¥ dit kÞrekortð¥³ð¥³ð€
Jeg kan kun varmt anbefale denneâŠ
Jeg kan kun varmt anbefale denne kÞreskole. Aous har vÊret en virkelig fremragende kÞrelÊrer, der altid har givet gode råd, klare instrukser og nyttige noter, isÊr til de tekniske spÞrgsmål. Dette har hjulpet mig med at fÞle mig tryg og sikker bag rattet, og jeg har opnået mit kÞrekort hurtigere, end jeg havde forventet. Alt i alt har det vÊret en fantastisk oplevelse med en rigtig god stemning!
Jeg kan varmt anbefale denneâŠ
Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole..! Min sÞn skulle have kÞrekort. Vi kÞbte derfor, en lov pakke. Vi syntes det var, til en fornuftig pris. De få gange, vi havde spÞrgsmål, blev de besvaret, med det samme. Vi fÞler derfor, at vÊre blevet hjulpet, hele vejen. Min sÞn var, super tilfreds med Aous. Han kom tit hjem, og fortalte, de havde haft, en fed kÞre lektion. Så vil man komme nemt, og sikkert igennem kÞrekorts processen, så kontakt denne kÞreskole.

KÞreskole i BrÞnshÞj ããã®åç
Fantastisk kÞrelÊre med en rigtig godâŠ
Fantastisk kÞrelÊre med en rigtig god bil. KÞrelÊren er altid hjÊlpsom og meget sjov. Undervisningen var godt, og det var nemt at fÞlge med. Der var i det hele taget meget god stemning.
Den her kÞreskole er seriÞst denâŠ
Den her kÞreskole er seriÞst den bedste! KÞrelÊreren er super chill og gÞr det hele meget mindre skrÊmmende â fÞles som om man er ude og cruise med en ven. Vi havde det grineren under alle timerne, men samtidig lÊrte jeg virkelig meget. Bilen kÞrer smooth, og stemningen er altid god. Hvis du vil bestÃ¥ din kÞreprÞve og have det sjovt samtidig, sÃ¥ er det her helt klart stedet!
BTW giver kun 2 stjerner så min anmeldelse er unik HaHaHa ellers fortjener denne kÞreskole alle de stjerner man kan give
Bestået fÞrste hug
Bestået fÞrste hug, bedste kÞrerlÊrer i Danmark.
Alt kig hurtigt
Og den er nem at skifte til hvis man allerede går et andet sted
ANBEFALESâ ð€©
Aous er den perfekte kÞrelÊrer derude, hvis nogle stÃ¥r og mangler kÞrekort. LÊrige og sjove teoritimer med god energi, og gode kÞreturer hvor man er tryg hele vejenððœ bestod kÞreprÞven i fÞrste fordi Aous havde givet mig god erfaring inden kÞreprÞvenð€© udover det er Aous meget spontan, og du kan kÞrer nÃ¥r det passer dig. Varmeste kÞrerlÊrer med den bedste energi og humor i dk, uden tvivlð€©âïžð»ð Tak for en fantastisk oplevelse @brÞnshÞjkÞreskoleâ€ïžâ
FÞr jeg begyndte hos Aous og kÞreskoleâŠ
FÞr jeg begyndte hos Aous og kÞreskole i brÞnshÞj var jeg skeptisk da jeg lÊste anmeldelserne af stedet og så at der kun var femstjernede anmeldelser. Jeg tÊnkte det var for godt til at vÊre sandt. Det var det ikke. Aous, som er kÞrerlÊreren for de dansktalende hold var igennem hele forlÞbet ekstremt god til at kommunikere og fleksibel. Teoriundervisningen var god, hvilket gjorde jeg bestod i fÞrste forsÞg. Deruodover er det en god bil Aous har til rådighed og man kan ringe eller skrive til ham dag og nat hvis man har nogen spÞrgsmål. Aous var god også en rigtig god kÞrelÊrer, hvilket gjorde jeg bestod kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. prisen for kÞrekortet var også rigtig god, langt lavere end andre kÞreskoler. Det blev for det hele 15-16000 kr. Aous fandt desuden kÞre- og teoriprÞve meget hurtigt, som gjorde at processen gik hurtigere. Alt i alt kan jeg varmt anbefale KÞreskole i BrÞnshÞj og Aous.
verdens bedste kÞreskole
Jeg har taget mit kÞrekort hos Aous' ( kÞreskole i BrÞnshÞj,) og jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for at have valgt netop den kÞreskole. Som et lidt usikkert og generet menneske, der let bliver nervÞs og overtÊnker, var jeg i starten meget bekymret over at skulle lÊre at kÞre bil. Jeg er 17 år og er vokset op uden forÊldre med bil eller kÞrekort, så jeg begyndte helt fra bunden.
I begyndelsen var jeg meget nervÞs for at kÞre og kunne virkelig ikke lide det, men Aous lÊrte mig at slappe af og nyde at kÞre bil. Nu er jeg virkelig begyndt at nyde og have det fedt med at kÞre bil. Teoritimerne var altid sjove og fyldt med grin, og selvom man kunne tro, at teoriundervisning er kedeligt, gjorde Aous det underholdende og noget, man nÊrmest glÊdede sig til. Plus han er simpelthen så god til at finde prÞvetider, både terori og kÞreprÞven fik han fikset på få dage til mig!
Hvis du sÞger en kÞreskole med både sjov, seriÞsitet og gode stunder, skal du vÊlge kÞreskole i BrÞnshÞj.