Fortryder ikke et eneste sekund, at jeg tilvalgte Kriseramt Far, til professionel hjÊlp og rÃ¥dgivning omkring min egen sag! Det har bÃ¥ret frugt og vÊret det hele vÊrd. Den dag i dag, har jeg fÃ¥et opfy... ãã£ãšèŠã
Jeg har fra dag ét fÃ¥et den bedste hjÊlp af Johanne Stride. Allerede ved fÞrste mÞde oplevede jeg, at hun virkelig forstod mig og tog sig tid til at lytte. Det gjorde en kÊmpe forskel i en s... ãã£ãšèŠã
Jeg skylder en stor tak til Peter Roed. Han trÃ¥dte til og satte sig ind i min sag, med under 24 times varsel. KÞrte hele vejen til Aalborg (familieretshuset) og kom i god tid ogsÃ¥. Det bet... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne give denne mand 100 stjerner sÃ¥ havde jeg gjort det !!! Peter Roed er bare TOP Professionel fra start til slut. Jeg har aldrig mÞdt sÃ¥ pligtopfyldende fagmand som Péter, som reagere P... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kriseramt Far er primÊrt fÊdre, som har akut brug for hjÊlp i forbindelse med en skilsmisse eller samlivsophÊvelse. Kriseramt Far tilbyder hjÊlp fÞr, under og efter skilsmissen. Vi er specialister inden for forÊldremyndighed, bopÊl og samvÊr. Derudover tager vi med som partsreprÊsentant i Familieretshuset, kommunen og bisidder ved politiet. Vi arbejder altid med barnet i centrum. Vi har både jurister og bÞrnesagkyndige tilknyttet og kan rådgive i alle aspekter inden for det familieretlige område.
Automatikvej 1, 3. sal, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@kriseramtfar.dk
- kriseramtfar.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Tak for hjÊlpen.
Tak for hjÊlpen.
Fedt du lige kunne komme med nogle guldklumper :)

Hej Kriseramtfar
Hej Kriseramtfar !
Tak for samtalen, det var meget givende. Det har givet godt ro i sindet efter vores telefonisk mÞde. De spÞrgsmål jeg havde, fik jeg svar på.
Derudover får du lige et Tak mere, fordi det var muligt at "gemme" de sidste 20 min. til senere tidspunkt.

Kriseramt Far ããã®åç
Det er den bedste rÃ¥dgivning man kanâŠ
Det er den bedste rådgivning man kan forestille sig at få. samt rigtig rart med hjÊlp fra nogen der har styr på det og arbejder med det til dagligt!
Kan anbefales til alle i svÊr tid, hvor det ser håblÞst ud
Meget konstruktivt!

Kriseramt Far ããã®åç
Venter hurtigt tilbage med godt rÃ¥d ogâŠ
Venter hurtigt tilbage med godt råd og henvisning

suverÊnt!!
Hvis det ikke var for kriseramt far havde jeg aldrig stået hvor jeg står idag.
Virkelig behageligt og kompetent person bagved.

Fantastik hjÊlp man får
Fantastik hjÊlp man får. Beroliger en meget ved den store hjÊlp.

Kriseramt Far ããã®åç
Peter er super god til at holde fokus på hvad der er vigtigt i din sag. Han hjÊlper, guider og vejleder dig bedst muligt.
5 stjerner for hans professionelle tilgang til tingene.

Kriseramt Far ããã®åç
Super snak med masser af gode ideer tilâŠ
Super snak med masser af gode ideer til at komme videre.

En svÊr tid!!
Kriseramt far har virkelig hjulpet mig i en svÊr tid, er ik sikker på jeg kunne have klaret det ellers. Man fÞler virkelig han er der 100% for en!!

Super god rådgivning
Super god rådgivning, og utroligt behagelig. Jeg fik den bedste hjÊlp til at bevare roen.

God rådgivning!
Peter hjÊlper dig frem og stÞtter dig på bedstevis. Gå aldrig alene med tingene!

Kriseramt Far ããã®åç
Meget professionelt håndtering af sagen.

Kriseramt Far ããã®åç
Peter er virkelig god til at skabe enâŠ
Peter er virkelig god til at skabe en strategi der gav mening ift min specifikke situation. Efter hvert mÞde har jeg fået afklaret alle de tvivl jeg havde og fÞlte mig afklaret.
I familieretshuset havde vi en fin forventningsafstemning inden og Peter var god til at holde folus på det afgÞrende og fortÊlle hvilke muligheder vi nu havde. Han virkede beroligende på alle parter til mÞdet og havde en fin forbindelse til den bÞrnesagkyndige.
Ham kan jeg varmt anbefale

Kriseramt Far ããã®åç
Peter har vÊret en god hjÊlp for mig iâŠ
Peter har vÊret en god hjÊlp for mig i familiretshuset.
Hvis ikke Peter have vÊret med mig der. Så har jeg ikke fået det resultat som jeg fik i dag i retten En 7-7 ordningen og den ene adresse. Jeg kan med fuldt overlÊg anbefale Peter fra kriseramt far. Til alle de fÊder som kommer i den situation som den jeg have med beskyldninger fra moren som ikke passede. V.h. en glad far Micki fra Randers

Super kompetent
Super kompetent, empatisk, Êrlig og med spontane opfÞlgende telefonopkald. Meget gunstig vejledning i en akut situation. Han har meget kompetent kendskab til bÞrns trivsel og dertil dilemmaer og kan guide pÃ¥ en meget fin mÃ¥de med barnet i fokus. Som mor er jeg dybt taknemlig pÃ¥ min sÞns vegne at jeg pludselig fandt frem til Peter hvor alt andet virkede umuligt udenfor "Ã¥bningstider". OgsÃ¥ meget taknemlig for dine videre henvisninger fra dig. Du er super dygtig. Endnu engang tak â€

Kriseramt Far ããã®åç
Kriseramt far har hjulpet og hjÊlperâŠ
Kriseramt far har hjulpet og hjÊlper mig stadig. Det er rigtig rart at mÞde en der er kompetent og har et bagland af de rette kompetencer. Kriseramt far har vÊret hurtige til at hjÊlpe os med at gÞre tingene på den rigtige måde. Når man ikke bare skal kÊmpe imod lÞgne, trusler og andet, men også imod et system der ikke er landet i 2019 endnu, har det vÊret en kÊmpe hjÊlp for os.
Kan kun anbefale deres hjÊlp til andre, der står i lignende situationer. Vi har både fået rådgivning og benyttet Peter som partsreprÊsentant i familieretshuset.

Kriseramt Far ããã®åç
Vil her give mine bedste anbefalingerâŠtil kriseramt far ðð»
Vil her give mine bedste anbefalinger til kriseramt far ðð» For et par Ã¥r siden fandt jeg en fantastisk mand â€ïžHan havde 4 bÞrn med to forskellige mÞdre og jeg selv havde to med min ex selv om min ex og jeg ik er de bedste venner der er jo en grund til man gÃ¥r fra hinanden har vi pÃ¥ Intet tidspunkt brugt bÞrnen og har en 7/7 men hvis de vil blive en dag mere er det okay begge veje MEN min kÊrste er det noget helt andet de to kvinder der ik ku modstÃ¥ hinanden har nu slÃ¥et sig sammen med beskyldninger der ingen steder har hjemme og vi bliver revet rundt i systemet af kommune statsforvaltning /nu familiehuset fogedretten de nÊgter udlevering af bÞrn pga penge og at de rent faktisk trives her (jalousi ) alle bÞrn nÃ¥r de er her er der ik forskel pÃ¥ dine og mine vi hygger som famile men det er blevet hÃ¥rdt selv at stÃ¥ med sÃ¥ da Peter Roed i kriseramt far rent faktisk hÞrte pÃ¥ os og hjalp os og deres advokat sÃ¥ var vi ik pludselig alene ðð»SÃ¥ tak for det. Vi er sÃ¥gar truet af nogen i vores eget hjem sendt af ex , jeg er i chok over den mÃ¥de mÞdre kan kÞre fÊdre rundt i systemet og hvor meget fÊdre bliver trynet i dette system ðhvis der var et max om hvor tit mÞdre ku hive fÊdre i fedtefadet og ,der ik var penge imellem far og mor og fra start gjort mere lige 7/7 agtigt sÃ¥ var der ik noget at slÃ¥s om bÞrnen ðð»HÃ¥ber bare en mor ville stop op og tÊnke pÃ¥ om det var hendes sÃ¥ret hed eller for barnets skyld far skulle trynes Svaret det er aldrig for barnetsbedste med konflikt vi forÊldre har trosalt vÊret to til at lave bÞrne sÃ¥ mÃ¥ vi jo ogsÃ¥ vÊre to om at passe pÃ¥ demðð» Tusind tak Peter for at tro pÃ¥ os og bak os op alle de mÞder du har stÃ¥et op for os dbh Anja

Kriseramt Far ããã®åç
Har kÊmpet med statsforvaltning...
Har kÊmpet med statsforvaltning i snart 2år. Peter har vÊret der hele vejen, hjulpet mig med alle de svÊre spÞrgsmål, men også kommet med gode råd til hvordan jeg selv kan blive bedre til at samarbejde med ekskonen. Kan klart anbefale Kriseramtfar..

Jeg har igennem snart 2 Ã¥r vÊretâŠ
Jeg har igennem snart 2 år vÊret igennem en kamp for at se min sÞn.
Jeg har fra kort tid siden haft et mÞde med peter fra kriseramt far. Man kan mÊrke at han brÊnder for sagen og har mange gode input og erfaringer. Jeg ville Þnske jeg havde taget det mÞde ligeinden jeg var i statsforvaltningen fÞrste gang. Jeg tror det kunne have sparet mig for en masse retsager og savnet til min sÞn.