Ideen er god nok
Ideen er god nok - men Þnsker ikke betale for at se henholdsvis Kig eller Mail på min profil fra halvvejs igennem landet så tÊnker ikke den opfylder mine Þnsker om en realistisk site for dating -
Hjemmesiden er flere gange ikke tilgÊngelig fordi nogle gange hvor jeg logger ind på hjemmesiden vises denne tekst "Server error" på dansk Server fejl.
KristenDate.dk er en moderne kontaktannonce-portal for kristne i Danmark. Her kan du mÞde andre kristne, få nye venner, en kristen kÊreste eller partner.
PAS PÃ
- der er masser af falske profiler, men alle kan jo også logge på gratis. Konceptet er ok, men falder fra hinanden da deres support ikke tager deres eget site seriÞst. Ved flere henvendelser fjerner de en profil, men få dage efter er den oppe igen med samme faske billeder og samme brugernavn. - og det var bevist sort på hvidt.
Nu gider jeg ikke engang at gÞr firmaet bag opmÊrksom på det, for de gÞr alligevel ikke meget.