レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mine allerbedste anbefalinger jeg kÞbte CBD 64,5% CBDV 9,7% TtHCV 2,3% 5-6 Fuld spektrum co2 udvundet. Mit smerte univers er kommet ned pÃ¥ 2 jeg tager ingen andre smerte stillende, jeg er ikke sÃ¥... もっず芋る

I midt februar i Ã¥r -2026- fik jeg konstateret tarmkrÊft, hvorefter jeg fandt frem til Kristian MÊrsk og hans produkter. I fire uger op til operation tog jeg dagligt, flere forskellige CBD produkter... もっず芋る

Jeg var stÊrkt plaget af smerter pÃ¥ grund af slidgigt og jeg har ogsÃ¥ leddegigt. Desperat som jeg var, ringede jeg til Kristian, som lyttede til mit problem og rÃ¥dgav i brugen af hans produkter. KÞb... もっず芋る

For ca 8 Ã¥r siden var jeg lammet af angst, jeg fik gennem Facebook kontakt til Kristian og blev introduceret for CBD olie, jeg bestilte min fÞrste flaske med 3% cbd og en startplan, jeg havde mellem 3... もっず芋る

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste produkter der findes

Min mand gik fra rystelser i ben/arm pga blodprop i hjernen (rystelserne svarede til parkinson) til idag kun at have så få rystelser at det ikke bemÊrkes.
Efter at vÊre stoppet med medicinen fra lÊgerne (det hjalp nemlig IKKE) og han begyndte på 20% CBD alkohol extraction fra Kristian, 2 dråber 3 gange om dagen, har det taget over 80 % af rystelserne på bare 14 dage. Det er helt vildt fantastisk, min mand har fået livet tilbage.
Havde fået depression oveni og med Cbd 3 % Oli eco, 5 dråber gange 3 dgl., er hans humÞr tilbage til normalen og depression vÊk. Dråberne begyndte at hjÊlpe allerede ved de fÞrste 5 dråber - det er så vildt hvad de produkter kan.
Min mand og jeg er dybt dybt taknemmelige over Kristians produkter, de er helt fantastiske. Kan varmt anbefales at prÞve - produkterne kan noget som ingen andre kan. Samt bestiller man den ene dag er produkterne der allerede dagen efter - bedste service ever!

2024幎2月14日

Tak for en god hjÊlp og vejledning

Tak for en god hjÊlp og vejledning
Vores Old english bulldog har vÊret plaget af udslÊt og klÞe fra ca. 3 mdrs alderen, efter en uges hunde pension, blev det hele vÊrre, hun var stresset rastlÞs og mÃ¥tte igennem 3 omgange medicin( prednison) og sprÞjter mod klÞe. Udskiftning af foder 😰hun er nu 7 1/2 mdr.
Efter kun 1 uge pÃ¥ CBD olie er hun stort set fri for udslÊt ingen klÞe, mere rolig, sover bedre, det er bare sÃ¥ godt👌🏌tak for hjÊlpen

2023幎10月25日

Hurtig levering.

Jeg bestilte en Alkaline mandag aften og har modtaget med posten i dag onsdag.
Denne stick renser mit vand, og har helet mit skinnebenssår på rekordtid i forhold til sidste gang jeg havde et sår og ikke rensede mit vand.
I kan roligt have tillid til produkter fra Kristian.

2023幎3月15日

Kristian er virkelig legit

Kristian er virkelig legit, og ved hvad han snakker om! Min morfar som er 89år har haft det meget hårdt med smerte og prostatakrÊft som har spredt sig til knoglerne, hvor lÊgerne sagde der var ikke så meget at gÞre. Indtil jeg kontaktede Kristian og fik noget CBD, sÞlvvand, osv. og kom i behandling den vej. Det vilde ved det er at hans krÊft er nÊsten vÊk!! Tak til Kristian mange gange ❀

2022幎12月7日
自発的なレビュヌ

jeg bestilte en vaporizer til urt

jeg bestilte en vaporizer til urt, og fÞrste pakke modtog jeg tror var blevet beskadet i posten. Efter kontakt med kristian, sendte han omgående en ny uden ekstra nogen form for betaling, og jeg modtog endda også en ekstra pakkle gratis lovligt hemp urt til maskinen.
jeg har nu bestilt ydligere hemp urt fra kristian, og pakken bliver sendt med det samme,. *
Maskinen vaporizer og Jeg er bedste venner :) er mega glad for den, og nice at kunne bestille urt og modtage med posten, altså fri for turen til christiania :)

2022幎12月7日
自発的なレビュヌ

Sendte vare retur men de skriver de

Sendte noget dÃ¥rlig kvalitet retur men de skriver de ikke har modtaget noget i over 2uger. Jeg har mistet penge og produktet sÃ¥ lad vÊre med at sende Noget retur 👎🏻 Hold jer til andre profesionelle sider

2022幎8月12日
Kristian Maersk & Co ApS ロゎ

Kristian Maersk & Co ApS からの回答

Aftalen var klar og tydelig om, at du skulle sende produktet retur med et trackingnummer, hvilket du ikke har gjort. Vi har ikke modtaget noget fra dig, og det er desvÊrre heller ikke fÞrste gang, vi oplever problemer i vores samarbejde.

Derudover var det også dig, der tidligere nÊvnte, at din kÊreste var influencer og skulle reklamere for vores produkter. Vi sendte mange produkter til dig, men i stedet for den aftalte reklame, beholdt du dem selv.

She helped me when I didn’t know what

She helped me when I didn’t know what to do my anxiety level was so high I didn’t know what to do. She helped to calm me down and said she would help me any way she could. I couldn’t find my papers couldn’t get ahold of all my papers or advisor my she knew the right questions to asks. She was so pleasant. Thank you for hiring such great people.

2022幎5月2日

Efter Kristian Tino MÊrsk fortalte og

Efter Kristian Tino MÊrsk fortalte og oplyste mig om DMSO både som creme og flydende og jeg fortÊller venner om DMSO`"s fortrÊffeligheder er der kun ros tilbage og kÊmpe tilfredshed.
Hurtig levering og god vejledning.
Skulle sige mange Tak til Kristian fra en dame på 91 år med knÊproblem.
Hilsen Niels Peter

2022幎4月28日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt nogle super produkter hos

Jeg har kÞbt nogle super produkter hos kristian og det helt galt men det var ikke Kristians skyld! Postnord lavede fulstÊndig ged i det hele😔 MEN! Kristian var sÃ¥ cool hele vejen igennem og det endte med han sendte en ny pakke til mig og stoppede lidt ekstra i pakken😜 kristian er virkelig kunde mindet og det er ikke sidste gang jeg kÞber fra siden👍🏌👍🏌

2022幎4月26日