レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mine allerbedste anbefalinger jeg kÞbte CBD 64,5% CBDV 9,7% TtHCV 2,3% 5-6 Fuld spektrum co2 udvundet. Mit smerte univers er kommet ned pÃ¥ 2 jeg tager ingen andre smerte stillende, jeg er ikke sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I midt februar i Ã¥r -2026- fik jeg konstateret tarmkrÊft, hvorefter jeg fandt frem til Kristian MÊrsk og hans produkter. I fire uger op til operation tog jeg dagligt, flere forskellige CBD produkter... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var stÊrkt plaget af smerter pÃ¥ grund af slidgigt og jeg har ogsÃ¥ leddegigt. Desperat som jeg var, ringede jeg til Kristian, som lyttede til mit problem og rÃ¥dgav i brugen af hans produkter. KÞb... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

For ca 8 Ã¥r siden var jeg lammet af angst, jeg fik gennem Facebook kontakt til Kristian og blev introduceret for CBD olie, jeg bestilte min fÞrste flaske med 3% cbd og en startplan, jeg havde mellem 3... もっず芋る

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Kristian Maersk

Har handlet hos dig i nogle år og har altid fået en fantastisk god behandling,du er der hvis man har brug for dig og er venlig,rar samt forstående,vejleder i den bedste retning og med resultat,varerne kommer som aftalt,der er intet at sÊtte en finger på.
Mvh en meget tilfreds kunde som fortsÊtter
med at vÊre det.
Trunte Larsen.

2022幎1月27日
5぀星のうち5の評䟡

Super sted at handle, på alle planer.

Har handlet hos Kristian Maersk gennem mange år. Har altid vÊret oven ud tilfreds med de varer jeg har kÞbt. Man får altid en god og effektiv behandling. Kristian er en sÊrdeles fantastisk person, på flere planer og er altid klar til at svare på noget man har brug for at få mere råd omkring. Kan stÊrk anbefale firmaet og produkterne.

2022幎1月26日

Jeg anbefaler alle at anmelde service hos Kristian Maersk.com

Jeg anbefaler alle at anmelde service og produkter fra Kristian Maersk.
Han leverer varer i hÞj kvalitet , er meget venlig og serviceminded ,og fair , pålidelig og hjÊlpsom. Foruden har han stor viden omkring den videnskabelige tresearch af produkterne. - Selv kÞbte jeg cannabis mod en ryglidelse. Jeg kunne bl.a. ikke lÞfte mine ben, strakte ,liggende på gulvet mere end 20 gr. ("De 5 Tibetaner") Til min store overraskelse rÞg mine ben ca. op til 80 gr. allerede efter den fÞrste
indtagelse , desuden forsvandt mit gigtbesvÊr gradvist helt- Kristian giver også kyndig rådgivning udfra sin lÊgevidenskabelige kompetence.-Virker et produkt ikke som lovet, refunderer han uden murren belÞbet. Det har jeg selv oplevet ved andet kÞb hos ham. - Jeg anbefaler hans firma varmt.
Sven Sonnenberg

2022幎1月26日

Ville give 10 stjerner. Kunde siden 17' og anbefaler til alle

Har kÞbt hos Kristian siden 2017 og har aldrig vÊret skuffet. Den hurtigste levering (typisk 2 dage) og altid utrolig god service.

Hvis man er i tvivl om, hvilket produkt man skal kÞbe, så giver Kristian den bedste rådgivning der findes på markedet.

Jeg ville give 10 stjerner, hvis det var muligt, da han har reddet mit og fleres liv. Tak, af hjertet tak!

Anbefales til ALLE!

Super firma

Super firma
Varerne kommer hurtigt og er i top.
Altid hurtig svar og flinke mennesker der behandler ordren.
Kan varmt anbefales

5぀星のうち5の評䟡

God kundeservice og bedre kvalitet kan

God kundeservice og bedre kvalitet kan man ik finde andre steder, dejlige produkter til bÃ¥de madlavning, sygdom og plejeprodukter, 10 ud af 10 herfra for servicen er i top kunne ikke Þnske mig et bedre sted, det har hjulpet mig meget med at holde stemmer ude af hovedet er evig taknemlig 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。