Et vÊrksted man kan regne med!!!
De har et fantastisk know-how i fejlfinding og arbejdet bliver udfÞrt med akkuratesse. Derud over er personalet altid flinke og behagelige, og priserne er okay!
Vi tilbyder servicearbejde og reparationer af alle bilmÊrker. Vi bestrÊber os pÃ¥ at yde dig og din bil den bedste service og kvalitet. Vi bliver lÞbende kontrolleret af CAC og holder os opdateret via kurser. Hos os bevares nyvognsgarantien, nÃ¥r blot alle serviceeftersyn overholdes og du fÃ¥r et stempel i servicebogen. âVi er et personligt vÊrksted âVi er uddannede autoteknikere og mastertekniker âVi tilbyder service pÃ¥ El- og hybridbiler Vi tager hÃ¥nd om alle skader og reparationer
sirvej 1b, 7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har i en årrÊkke vÊret kunde hos Krunderup auto. Er altid blevet godt serviceret, fÞrst ved Kurt Fiedler, siden er den gode service fortsat ved Emil og de Þvrige dygtige medarbejdere. Kan kun anbefale Krunderup auto, du kan trygt kÞre bilen til service/reparation hos Emil og Co.
Meget tilfreds med deres service, hjulskift, forsikringssager og andre småting. Intet er for stort eller småt. I gÞr det godt!
Dygtige og Êrlige, fin gennemgang af hvad der laves, og rigtige fine priser.
Vi har brugt vÊrkstedet af flere omgange.
Vi bruger som regel Hans til at rep. vores bil, det er altid 100% i orden. Han er også god til at fortÊlle hvis der er et kommende problem der skal tages stilling til. Uden opfordring ordner han småting f.eks. smÞre dÞre m.m.
Tak for en altid god behandling.
Mvh. Finn Jo.
Et vÊrksted man kan have tillid til. Jeg kÞrer gerne helt fra Silkeborg for jeg ved tingene bliver lavet ordenligt her fÞrste gang og til en fair pris.