Korzystam z cateringu Kuchnia Vikinga regularnie i jestem bardzo zadowolona. PosiÅki sÄ smaczne, ÅwieÅŒe, róŌnorodne i estetycznie przygotowane. Szczególnie doceniam ciekawe kompozycje daÅ, dobrÄ jakoÅ... ãã£ãšèŠã
Jestem mega pozytywnie zaskoczony caÅoksztaÅtem serwisu Kuchni Vikinga. PrzyglÄ daÅem siÄ posiÅkom koleÅŒanki przez blisko miesiÄ c zanim stwierdziÅem, ÅŒe i ja spróbujÄ. MuszÄ przyznaÄ, ÅŒe zaskoczenie... ãã£ãšèŠã
Trudno napisac pozytywna opinie, skoro dostawa jest o 00:30, w momencie kiedy wszyscy ÅpiÄ , a odebraÄ je moge o 6:00. Wiec jedzenie w temperaturze pokojowej siedzi na klatce schodowej ponad 5h i nie n... ãã£ãšèŠã
Wszystkie dania z diety low carb Ig sÄ bardzo smaczne ð- ÅwieÅŒe ,chrupiÄ ce, smaczne, miÄsko rozpÅywa siÄ w ustach,owsianki sÄ rewelacyjne ,placki na sÅodko i wytrawne sÄ przepyszne. Z cateringu korz... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 57ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DIETA WIKINGA
Wszystko produkty ÅwieÅŒe. Dobrze doprawione. Paczki dostarczone na czas. Szczerze polecam.
Super firma
Åwietnie gotuje. DuÅŒe urozmaicenie.
Ja jestem na tak :)
Korzystam z Vikinga od kilku lat
Korzystam z Vikinga od kilku lat. Jest to dla mnie wygodne. WiÄkszoÅÄ posiÅków mi smakuje.
PeÅny profesjonalizm
WspóÅpracujÄ jako klient z Vikingiem juÅŒ drugi rok. Jest wspaniale - ÅwieÅŒo, szybko, sprawnie, profesjonalnie. Bardzo dobrze dziaÅa takÅŒe infolinia oraz szybko i zgodnie z oczekiwaniem zaÅatwiana jest reklamacja, choÄ ta ma miejsce niezwykle rzadko, czÄsto nie z winy samego operatora. ObawiaÅem siÄ, ÅŒe to taka oferta na poczÄ tek a potem ÅŒycie zweryfikuje marketing, ale nie, przez caÅy okres wspóÅpracy jakoÅÄ siÄ nie zmieniÅa, a wrÄcz w niektórych aspektach jest jeszcze lepiej. Serdecznie polecam! Wygodnie, sprawnie, super!
Polecam,jedzonko smaczne.
Trzeba spróbowaÄ samemu
Jedzenie ÅwieÅŒe, dobre i urozmaicone. Najpierw na próbÄ byÅa dieta standard, a teraz light. I znów przedÅuÅŒÄ, bo jestem mega zadowolony. Przy korzystaniu z promocji finansowo teÅŒ jest ok, w porównaniu do innych kateringowe. Z dostarczeniem zamówienia nigdy nie byÅo problemu.
PosiÅki sÄ smaczne
PosiÅki sÄ smaczne, doÅÄ urozmaicone, moje ulubione to miÄska z kaszÄ lub makaronem, saÅatki, jogurty i owsianki, pyszne zupy. Moje jelita sÄ ukojone, brak wzdÄÄ i bólów brzucha. Mam bardzo fajnego kuriera a to jak siÄ okazuje bardzo duÅŒy ma wpÅyw na opiniÄ o firmie. PasujÄ mi godziny dostaw.
Jestem bardzo zadowolony z KuchniaâŠ
Jestem bardzo zadowolony z Kuchnia Vikinga. Od 5 dni jem jedzonko i na prawdÄ jestem bardzo zaskoczony jakie te jedzenie jest pyszne. Nic nie muszÄ przyprawiaÄ ani nie czuje jakiegoÅ wstrÄtu do tego jedzenia. Polecam serdecznie i pozdrawiam.
Bardzo smaczne posiÅki
Bardzo smaczne posiÅki. Korzystam z diety dla diabetyków i jestem zadowolony. Reklamacje teÅŒ szybko sÄ rozpatrzone jak do tej pory na korzyÅÄ klienta.
Kuchnia Vikinga - dieta Åródziemnomorska
Jem posiÅki od Vikinga dopiero kilka dni. Jak narazie prawie wszystko mi smakowaÅo. To prawie dotyczy surówki z surowej biaÅej kapusty. Moja negatywna ocena nie znaczy wcale, ÅŒe surówka byÅa do bani. Ja po prostu nie cierpiÄ surówek z surowej kapusty i tyle :-)
Pysznie i do tego wszystko na czas
Pysznie i do tego wszystko na czas. Szczerze polecam.
Po prostu sÅaby catering
Po prostu sÅaby catering. W dzisiejszych czasach, przy tak mocnym rozwoju tej branÅŒy jestem naprawdÄ zdziwiony. WróciÅem do pudeÅek po kilku latach przerwy. ZachÄcony reklamami i opiniami znajomych zamówiÅem jedzenie na 25 dni. Jestem na dniu nr. 6 i momentami nie dowierzam. PÅacÄ za catering ÅŒeby jeÅÄ kanapkÄ z szynkÄ i serem na Åniadanie? Na obiad pierogi? Jedzenie jak z baru mlecznego, przeÅadowane solÄ , cukrem i ogólnie bardzo toporne. Nie polecam. Godziny dostaw teÅŒ pozostawiajÄ wiele do ÅŒyczenia.
Obrzydlistwo
DowoÅŒÄ jedzenie ok. póÅnocy. PrzecieÅŒ to kiÅnie przez kilka/kilkanaÅcie godzin na klatce w gorÄ cu. ObrzydliwoÅÄ.

jest progres
korzystaÅem z tej diety kilka lat temu i byÅo bardzo sÅabo, spleÅniaÅy chleb czy kurier który nie mógÅ siÄ dostaÄ do klatki niby. WróciÅem od grudnia i jak najbardziej mogÄ poleciÄ. Przez ten caÅy okres moÅŒe z 4 posiÅki odpuÅciÅem bo mi nie podpasowaÅy, reszta naprawdÄ super. OczywiÅcie jak w kaÅŒdym cateringu jest dobijanie kalorii dipami, sosami itp, ale przynajmniej smacznymi w tym przypadku. PorównujÄ c z okoÅo 10 innymi cateringami jakie przerobiÅem po 4 miesiÄ cach nadal mi siÄ nie znudziÅ a napoje, które moÅŒna dobraÄ w dodatkach sÄ mega, za 2 zÅ to juÅŒ nawet wody maÅej nie kupiÄ w sklepie. Dostawy bez problemów, zawsze na czas i zawsze sms.

Kuchnia i obsÅuga na 5
JuÅŒ dÅugo bÄdÄ
c na pudeÅkach Kuchni Vikinga mogÄ powiedzieÄ, ÅŒe jestem zadowolona. Dostawa zawsze na czas, w odpowiednim miejscu. Dwa razy zdarzyÅa siÄ pomyÅka w skompletowaniu pudeÅek, ale to nie byÅa dla mnie tragedia. ObsÅuga klienta szybko pomogÅa, rzeczowi ludzie na odpowiednim miejscu, którzy po prostu robiÄ
dobrze swojÄ
robotÄ.
Natomiast ja zamawiajÄ
c catering w pudeÅkach oczekuje zupeÅnie czegoÅ innego, niÅŒ jakbym ugotowaÅa sobie w domu sama - oczywistym jest, ÅŒe danie nie bÄdzie smakowaÅo i maÅo tej samej konsystencji co takie ÅwieÅŒo zdjÄte z kuchenki, wiÄc jak na dietÄ pudeÅkowÄ
absolutnie rozwiÄ
zanie premium - jakoÅÄ i smak.
Jeszcze raz dziÄkujÄ obsÅudze klienta za bycie super ludźmi :*

Kuchnia Vikinga ããã®åç
Super jedzenie i super obsÅuga
Super jedzenie i super obsÅuga, polecam ð

Kuchnia Vikinga ããã®åç
szybka dostawa, dobry kontakt z bok
Bardzo szybka dostawa pod drzwi. Zazwyczaj przed 20 jedzenie miaÅam juÅŒ w lodówce ;) kontakt z obsÅugÄ klienta rewelacyjny. KaÅŒda reklamacja szybko rozpatrzona i zwrócone punkty na konto skarbonki

ZamówiÅem katering z tej firmy
ZamówiÅem katering z tej firmy
I byÅ dobrej jakoÅci
W przystÄpnej cenie
ZróŌnicowany
I zawieraÅ dietÄ która trzymam!
Bardzo polecam tÄ
firmÄ!