Korzystam z cateringu Kuchnia Vikinga regularnie i jestem bardzo zadowolona. PosiÅki sÄ smaczne, ÅwieÅŒe, róŌnorodne i estetycznie przygotowane. Szczególnie doceniam ciekawe kompozycje daÅ, dobrÄ jakoÅ... ãã£ãšèŠã
Jestem mega pozytywnie zaskoczony caÅoksztaÅtem serwisu Kuchni Vikinga. PrzyglÄ daÅem siÄ posiÅkom koleÅŒanki przez blisko miesiÄ c zanim stwierdziÅem, ÅŒe i ja spróbujÄ. MuszÄ przyznaÄ, ÅŒe zaskoczenie... ãã£ãšèŠã
Trudno napisac pozytywna opinie, skoro dostawa jest o 00:30, w momencie kiedy wszyscy ÅpiÄ , a odebraÄ je moge o 6:00. Wiec jedzenie w temperaturze pokojowej siedzi na klatce schodowej ponad 5h i nie n... ãã£ãšèŠã
Wszystkie dania z diety low carb Ig sÄ bardzo smaczne ð- ÅwieÅŒe ,chrupiÄ ce, smaczne, miÄsko rozpÅywa siÄ w ustach,owsianki sÄ rewelacyjne ,placki na sÅodko i wytrawne sÄ przepyszne. Z cateringu korz... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Polecam KuchniÄ Vikinga
Polecam KuchniÄ Vikinga, a w szczególnoÅci dietÄ Active Pro

Super
Do pudeÅek z kuchni vikinga wracam regularnie. Uwielbiam moÅŒliwoÅÄ wyboru menu w diecie vege. Dostawa jest zawsze na czas. Na podwieczorek zawsze sÄ pyszne ciasta

Super smaki
Super smaki, dobra jakoÅÄ. KaÅŒdy znajdzie coÅ dla siebie. Szczególnie warte uwagi przy natÅoku obowiÄ zków.

Kuchnia Vikinga ããã®åç
Po przerwie miesiÄcznej wracamy z ÅŒonÄ âŠ
Po przerwie miesiÄcznej wracamy z ÅŒonÄ
do Vikinga - testowaliÅmy inne opcje ale jednak Viking to Viking, stosunek ceny do jakoÅci bezkonkurencyjny

Kuchnia Vikinga ããã®åç
Super jedzenie w super cenie :)
Na diecie jestem juÅŒ ponad dwa miesiÄ ce. Jestem bardzo zadowolona, posiÅki sÄ bardzo jakoÅciowe, dobrze doprawione i smaczne. Mam dietÄ z wyborem menu i kaÅŒdego dnia mogÄ wybraÄ coÅ odpowiedniego dla siebie. Dostawy przebiegajÄ bez zarzutu i zawsze sÄ na czas! Super jedzenie w super cenie :)

Serdecznie polecam
Korzystam z Kuchni Vikinga od ponad roku i jestem bardzo zadowolona.Jedzenie jest naprawdÄ smaczne, dobrze doprawione i róŌnorodne, dziÄki czemu trudno siÄ nim znudziÄ. CzuÄ, ÅŒe skÅadniki sÄ ÅwieÅŒe i dobrej jakoÅci co sobie cenie. Dostawy sÄ zawsze na czas, mimo braku domofonu w bloku udaÅo mi siÄ dogadaÄ z kierowca i przekazaÄ mu klucz do klatki dzieki czemu nie jestem wybudzana w nocy.CaÅoÅÄ usÅugi oceniam bardzo pozytywnie, korzystaÅam z róŌnych firm i z czystym sumieniem mogÄ poleciÄ KuchniÄ Vikinga kaÅŒdemu, kto szuka wygodnego i smacznego rozwiÄ zania na co dzieÅ

Kuchnia Vikinga ããã®åç
Smak i jakoÅÄ na bardzo dobrym poziomie
PosiÅki sÄ dostarczane na czas i w bardzo dobrym stanie. Smak potraw sÄ na bardzo wysokim poziomie i to takÅŒe z kuchni azjatyckiej czy meksykaÅskiej. ÅwieÅŒoÅÄ skÅadników i jakoÅÄ. Aplikacja jest genialna mogÄ zmieniÄ/przeÅoÅŒyÄ dni jak mi coÅ wypadnie. Wszystko w niej jest proste w obsÅudze.

PosiÅki na szóstkÄ z plusem
PosiÅki na szóstkÄ z plusem

Trzeba samemu spróbowac
DuÅŒy wybór daÅ i diet. Dostawa po drzwi. PrzystÄpna cena.

Kuchnia Vikinga ããã®åç
Å»aÅujÄ tylko ,ÅŒe tak późno zdecydowaÅamâŠ
Å»aÅujÄ tylko ,ÅŒe tak późno zdecydowaÅam siÄ na kuchniÄ vikinga . Jedzenie jest bardzo dobre . Nie muszÄ robiÄ zakupów . Tym bardziej dla zapracowanych gdzie nie ma siÄ za duÅŒo czasu chodzenie po sklepach i gotowanie . Jak siÄ trafi na promocjÄ to juÅŒ czÅowiek jest zadowolony . Jeszcze pozostanÄ z Wami na dÅugo.

Kuchnia Vikinga ããã®åç
Smakuje mi prawie wszystko.
Smakuje mi prawie wszystko.
Nie lubiÄ indyka i woÅowiny wiÄc nie zamawiam.TrochÄ po kilku miesiÄ
cach zaczyna mi siÄ nudziÄ pomidorowa ,krem z dyni i spagetti ,przydaÅby siÄ wybór jakiÅ rozszerzony.
Ale z czystym sumieniem polecam Viking .Owsianki,ciasta macie mega dobre.
Kurier zawsze na czas wiÄc siÄ chwali.
ZjadÅabym czasem fasolki czy jakieÅ grochówki bÄ
dź bigosu.Pomidorowa jest za czÄsto.

Jedzenie bardzo dobre przygotowanieâŠ
Jedzenie bardzo dobre przygotowanie smacznie, dostawa bez zarzutu
Jednynie co siÄ zmieniÅo to porcjowanie posiÅków majÄ
c w jednej diecie o tej samej kalorycznoÅci ta sama potrawÄ porcje raz byÅy wiÄksze raz mniejsze , jak byÅy naleÅniki raz byÅy dwa raz jeden .

Wspaniale smaczne posiÅki
Wspaniale smaczne posiÅki! Polecam !

Smaczne jedzenie
Smaczne jedzenie, Åwietna obsÅuga. Polecam kaÅŒdego komu znudziÅo siÄ jedzenie ciÄ
gle tego samego.
5 Gwiazdek !

Kuchnia Vikinga ããã®åç
Nieprofesjonalne i bardzo sÅabe traktowanie klienta
Tak, potwierdzam i zgadzam siÄ z tym, ÅŒe zgÅoszenie byÅo zgÅoszone, telefonicznie przez osobÄ trzeciÄ
nie posiadajÄ
cÄ
danych umoÅŒliwiajÄ
cych weryfikacjÄ zamówienia. JednakÅŒe tego samego dnia zgÅoszona zostaÅa reklamacja przez osobÄ uprawnionÄ
, posiadajÄ
cÄ
dane do weryfikacji zamówienia, niestety, ale to nic nie zmieniÅo w dostarczeniu zamówienia, maÅo tego, osoba zgÅaszajÄ
ca zostaÅa poproszona o przesÅanie zdjÄcia drzwi, pod które zamówienie ma byÄ dostarczone, niestety ale i to przerosÅo kuchniÄ wikinga, i kolejnego dnia zamówienie równieÅŒ, nie zostaÅo dostarczone pod wskazany adres pomimo, ÅŒe juÅŒ wtedy kuchnia wikinga posiadaÅa zdjÄcie drzwi spod wskazanego adresu z zamówienia.
Tak, później kuchnia wikinga siÄ zreflektowaÅa i zwróciÅa czeÅÄ pieniÄdzy oraz dodatkowo w innym terminie doÅoÅŒyÅa dwa dni zamówienia, jednak to i tak nic nie zmienia, gdy ktoÅ uÅoÅŒyÅ sobie z dietetykiem jakiÅ plan ÅŒywieniowy, a firma (kuchnia wikinga) nie wywiÄ
zaÅa siÄ z umowy w wyznaczonym przez zamawiajÄ
cego terminie.
Nie dane mi byÅo sprawdziÄ jak smakujÄ
produktu, poniewaÅŒ dostawca pomimo dokÅadnych instrukcji gdzie ma dostarczyÄ posiÅek nie sprostaÅ nawet tak prostej czynnoÅci. OczywiÅcie posiÅek wedÅug niego zostaÅ dorÄczony, co z tego ÅŒe pod inny adres, tzn. nr mieszkania siÄ zgadzaÅ, natomiast nr bloku pod jaki miaÅ dostarczyÄ byÅ juÅŒ inny, ale kogo to moÅŒe interesowaÄ. Dostawca zrobiÅ zdjÄcie drzwi z nr mieszkania z zamówienia i ma juÅŒ wywalone. Nie polecam tej kuchni. JeÅŒeli produkty smakujÄ
tak jak sÄ
dostarczane, to kaÅŒdy niech sam sobie odpowie czy warto u nich zamawiaÄ. I od razu dopowiem, ÅŒe tak zostaÅa zÅoÅŒona reklamacja, na której rozpatrzenie majÄ
2 tygodnie. No Åmiech na sali. Jak te 2 tygodnie na rozpatrzenie reklamacji siÄ majÄ
do uÅoÅŒonego planu ÅŒywieniowego przez dietetyka, na to pytanie juÅŒ na infolinii w kuchni wikinga nie potrafiono odpowiedzieÄ.

Kuchnia Vikinga ããã®åç
Polecam, testowaÅem kilka róŌnych firm, ale Viking przypadÅ mi najbardziej do gustu.

DuŌy wybór menu
DuŌy wybór menu. A przede wszystkim smaczne jedzenie :)