Manglede lige et nÞgle til min sweater. Hurtigt svar at det rigtige nr stadig var på lager og derefter hurtig forsendelse uden ekstra omkostninger.
KÞbte Viking Bris samt lÊkkert strikkepindesÊt. Da det var fÞrste gang jeg kÞbte garn og tilbehÞr, ringede jeg til Kukuk, og de fik hjulpet mig til at vÊlge det rigtige sÊt pinde. Derudover hja... ãã£ãšèŠã
Super fin og overskuelig hjemmeside med en masse forskelligt garn og andre tilbehÞr. Jeg bestilte 3 garnnÞgler onsdag formiddag, og kunne hente pÃ¥ adressen onsdag eftermiddag - super hurtig betjening... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kukuk.dk er en dansk webshop med speciale i salg af garn, strikkepinde og tilbehÞr. Vi forhandler mange kendte mÊrker som blandt andet: Drops, Mayflower, Viking Garn, Knitpro m.fl. Hos Kukuk.dk finder du også tonsvis af spÊndende strikke/hÊkle opskrifter, opsat som strikke/hÊkle kits. BesÞg Kukuk.dk i dag og bliv inspireret til dit nÊste strikke/hÊkleprojekt.
HumlebÊk Strandvej 40, 3050, HumlebÊk, ãã³ããŒã¯
- info@kukuk.dk
- kukuk.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rikke
Rikke er god til at hjÊlpe og vejledning
Og så kommer bestilte varer hurtigt frem
Nem at bestille
Nem at bestille, gode produkter og hurtig levering
Det er altid en fornÞjelse at handleâŠ
Det er altid en fornÞjelse at handle hos Kukuk. Hurtig og problemfri levering. God kundeservice. SkÞnne produkter.
Super service
Jeg havde ved en fejl bestilt en opskrift, som jeg havde kÞbt tidligere. Fik den byttet til den nye jeg troede, jeg havde bestilt. Super service.
Opskriften var der nÊsten med det sammeâŠ
Opskriften var der nÊsten med det samme
Jeg vil kÞbe der igen
Hurtig levering
Hurtig og fin service
Hurtig og fin service. Vender tilbage til nÊste strikkeprojekt.
Kukuk.dk er min faste garn-pusher
Kukuk.dk er min faste garn-pusher! De har et kÊmpe udvalg, gode priser og skarpe tilbud. Har kÞbt der mange gange, og kvaliteten har altid vÊret i top. Servicen er personlig og virkelig god, og fragten har altid vÊret hurtig. Ville anbefale kukuk til enhver garn-interreseret :-)
Nu har jeg gennem flere Ã¥r kÞbt garnâŠ
Nu har jeg gennem flere år kÞbt garn her hos Kukuk.dk, jeg har altid fået god servis og betjening her, vil til enhvertid altid anbefalede dem.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Kukuk sender hurtigt det er fra dag til dag og kundeservice er altid klar på at hjÊlpe
Meget tilfreds med den hjÊlp jeg fik af Rikke. Tak Rikke ðð»
Jeg bestilte om betalte for en opskrift tirsdag i sidste uge, har stadig ikke fået den, så er bange for det er et fup firma

Kukuk.dk ããã®åç