FÞrste gang jeg har bestilt hos jer; garn og strikkekit til sommerblusen. Bestilling og levering fungerede fint. Opskriften er overskuelig og garnet er helt igennem fantastisk. SÃ¥ utrolig blÞdt og lÊ... ãã£ãšèŠã
âPakkepigerneâ skrev en venlig mail tilbage, da jeg smÃ¥brokkede over manglende ordrebekrÊftelse som jeg faktisk selv var skyld i, for jeg havde skrevet min mail adresse forkert ved bestillingen ð Or... ãã£ãšèŠã
Altid godt garn og gode opskrifter, bÃ¥de for begyndere og Þvede. Samtidig en fantastisk god service. Kan kun anbefale den, og gÞr det sÃ¥ ogsÃ¥ ð
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wadils er en niche-webshop med en stor kÊrlighed til strik. Vores vision er at inspirere strikkeglade kvinder verden over med tidlÞse, klassiske hÃ¥ndstrikkede modeller i specialudvalgte luksusmaterialer. Vi har et stort udvalg af strikkekits til dig, der vil strikke damemodeller eller babytÞj og bÞrnetÞj i stÞrrelse 0 â 4 Ã¥r. Desuden finder du de skÞnneste fÊrdigstrikkede modeller i shoppen - lige til at forelske sig i! Du kan bestille alt i shoppen med fast lav fragt fra 39 kr. Vi sender alle lagervarer indenfor 2-3 dage - og du fÃ¥r selvfÞlgelig 14 dages fuld returret. Strik behÞver ikke vÊre svÊrt for at blive smukt I shoppen kan du altid finde spÊndende strikkekits til dit ambitionsniveau. Det er let at finde en nemt tilgÊngelig opskrift pÃ¥ klassisk moderne strik, der matcher din stil. Under hver opskrift kan du nemlig se svÊrhedsgraden â sÃ¥ vÊlger du aldrig forkert! GlÊd dig til at lÊne dig tilbage i stolen og cleare hjernen, mens strikketÞjet vokser frem mellem dine hÊnder ⊠Vil du have endnu mere strik?
Greve Bygade 50 B, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- info@wadils.dk
- wadils.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 37ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Alt var godt
Alt var godt. Hurtig levering og go kvalitet af garnet.
FÞrste gang jeg har bestilt hos jer
FÞrste gang jeg har bestilt hos jer; garn og strikkekit til sommerblusen. Bestilling og levering fungerede fint. Opskriften er overskuelig og garnet er helt igennem fantastisk. Så utrolig blÞdt og lÊkkert. Tror aldrig jeg har strikket i så blÞdt et garn. Jeg er godt i gang med blusen.
Ikke sidste gang jeg handler hos Wadils.
Hurtig levering og godt produkt
Hurtig levering
Hurtig levering, lÊkkert garn, smukke modeller og go service- skrev en mail til "Pakkepigerne" med et spÞrgsmÃ¥l jeg var i tvivl om i forhold til opskriften, og fik hurtigt respons med en go forklaring, sÃ¥ jeg forstod opskriften bedreð¥°
Hilsner fra Helle
Hurtig levering og dejligt garn
Hurtig levering og dejligt garn! Ikke sidste gang, jeg har kÞbt hos jer!ð
Altid godt garn og gode opskrifter
Altid godt garn og gode opskrifter, både for begyndere og Þvede. Samtidig en fantastisk god service.
Kan kun anbefale den, og gÞr det sÃ¥ ogsÃ¥ ð
5 stjerner herfra super service
5 stjerner herfra super service , lÊkkert garn og hurtig levering , derudover skÞnne opskrifter som er både til nybegynder og Þvede strikkefolk
LÊkker kvalitet hurtig levering rigtig god hjemmeside.
Min bestilling svarede til mine forventninger.
Hurtig levering
Hurtig levering. Super kvalitet af garnet jeg bestilte. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jerðð¥°. Det varmeste anbefalinger herfra
Hyggelig lille firma med fine priser ogâŠ
Hyggelig lille firma med fine priser og hurtig levering ð€
Tilfreds kunde
Ordren kom hurtigt og jeg er glad for både opskrift og garn og er godt i gang med at strikke.
Yndlings sted at handle garn
Super god service og dejligt garn til fornuftige priser. Hurtig levering og generelt bare en god oplevelse â€ïžhver gang
God service og hurtig levering ð
Efter 2 henvendelser har jeg stadigâŠ
Efter 2 henvendelser har jeg stadig ikke fået den opskrift, som hÞrer til det strikke-kit jeg har kÞbt.
Hvad skal jeg med garnet - nÃ¥r jeg ikke har den rigtige opskrift ð«
God hjemmeside
God hjemmeside. Hurtig levering.
KÞbte garn til sommer T-shirt, i grå/hvid. SpÊndt på at se hvordan den bliver. Garnet er mere gråt, end man kunne se på billedet. Der virker blusen nÊsten hvid. Lammeukd er mere hårdt end jeg havde regnet med. Så spÊndt på om det kommer til at kradse.
Jeg har kÞbt et kit for fÞrste gang
Jeg har kÞbt et kit for fÞrste gang. Og så tror jeg jo at opskriften og garn passer sammen. Men med bÞrstet Alpaca er det ikke nemt at strikke halvpatent. Det er faktisk svÊrt at se og resultatet bliver grumset. Så det er jeg skuffet over. Jeg er ellers en habil strikker. Men jeg er ved at opgive. Kh Hanne