Kul Huset レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi var tre sÞstre, der spiste pÃ¥ Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mÊrker man tydeligt et lÞft. Stemningen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

En dÃ¥rlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at vÊre lÊkker. Hovedret 2 fik sur/fordÊrvet ribeye - lugtede fÊlt. Fik tilbudt et stykke oksemÞrbrad - men fik et stykke filet der... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helt uimodstÃ¥elig lÊkker mad, servicen var helt i top vÊrten tog meget pÊnt imod os da vi ankom, kokken var pÃ¥ med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kÞd, tjen... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk mad oplevelse. Unik koncept, idéen med at sidde som familien rundt om en grill, grille sin egen mad, er enestÃ¥ende. Maden, kÞdet (kyllingfilet, vinger, oksefilet, hakkebÞf, kalvefilet, stea... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Konceptet hos Kulhuset inddrager gÊsterne til en oplevelse ud over det sÊdvanlige, hvor vores gÊster selv kan grille sine retter pÃ¥ vores specialdesignede borde. Ønsker vores gÊster ikke at grille maden, sÃ¥ er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved KÞge Havn og bringer et nyt og spÊndende koncept til Danmark

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Helt igennem en dårlig oplevelse

Helt igennem en dårlig oplevelse. Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde de fået det. Vi er er selskab med 10 betalende voksne, det hele starter fint med at vi bliver placeret ved 2 bordet, får serveret drikkevare og den fÞrste omgang kÞd. Så bestiller flere i selskabet nye drikkevare og herfra går det helt galt, da en tjener uheldigvis kommer til at tabe/tÞmme et stort og et lille glas Þl ud direkte ud over mig, jeg er gennemblÞdt fra top til tå, flere andre i selskabet bliver også ramt og vores bord, stole og gulvet flyder med Þl. Tjeneren kommer med nogle servietter og et vådt viskestykke jeg kunne tÞrre mig i. Tallerkner og bestik og grillen på bordet er også blevet oversprÞjtet med Þl og blev fjernet fra bordet. Efter lidt tid kom en ny tjener ind og sagde at de to Þl der var blevet spildt ned over mig, var på deres regning......
Vi ventede yderligere 10 min. og fik endelig fat i en tredje tjener som kom med nyt bestik, bestillingssedler og en ny stol, for den jeg havde siddet i var plask våd. Så ventede vi igen og ingen tjener kom for at tage imod en ny bestilling så vi kunne få noget at spise, til sidst måtte vi selv gå op i baren med vores sedler. Efter at vÊre blevet badet i Þl, var det ligesom om at den glade stemning blev Þdelagt for os alle sammen og jeg måtte sidde og spise i mit våde, Þl-lugtende tÞj. Da vi skulle betale bad vi om at tale med chefen, dette var ikke muligt. Vi forklare tjeneren bag baren hvad der var sket og at vi var meget utilfredse med deres håndtering af sagen, hun sagde at hun havde hÞrt det og at de Þl der var blevet spildt var på deres regning og hvis vi havde noget tÞj der skulle renses, så kunne vi bare sende regningen til dem. Jeg synes det er kedeligt at en hyggelig aften skal ÞdelÊgges med dårlig service fra restauranten side og at vi nu er 10 voksne som går hjem med en super dårlig oplevelse. Jeg vil absolut ikke anbefale denne restaurant til nogen.

2022幎4月2日

Rådnet kÞd!!!

Var d. 27 marts, forbi Kulhuset i KÞge, og det var på ingen måde en god oplevelse!

Vi kommer og bliver bedt om og vente ved et bord, mens vores bord bliver gjort klar, det er hvad det er!

SÃ¥ kommer vi til maden og ventede over 20 minutter pÃ¥ at fÃ¥ kÞdet vi selv skulle grille. Vi havde bestilt noget forskelligt kÞd, men den oksefilet vi fik smagte surt og rÃ¥dnen, vi informere personalet herom, men de kom med en undskyldning “det er fordi kÞdet lige er skÃ¥ret”, vi fortalte, at det bÃ¥de lugtede og smagte rÃ¥dnen ogsÃ¥ kom de med undskyldningen “det kan godt vÊre det pÃ¥ siden” FØJ det virkede som om de var bevidste om det
 hvor de efterfÞlgende sagde de havde skiftet det ud og vi sÃ¥ ku fÃ¥ nogen nye stykker
 men ku ikke fÃ¥ mere ned efter den oplevelse!

Vi informere om både majs og Êrter er helt frosne og efter noget tid kommer en fra kÞkkenet og skifter majsene ud.. meget af maden virkede til at vÊre frosne varer der bare lige var lavet..

Endvidere tager vi fat i to tallerkner der var fyldt med madrester under
 fÞj sÃ¥ klamt.

Til sidst kommer tjenerne og spÞrg om vi kunne tÊnke os noget varmt at drikke, pÃ¥ husets regning
 men ingen af os havde lyst til noget varmt, da vi havde mistet alt appetit og havde det sÃ¥ varmt!

Da vi skulle betale spÞrg vi om der ikke er noget kompensation, hvor vi får svaret nej det er der ikke.

Har aldrig oplevet noget så DÅRLIGT!!!!!
HOLD JER LANGT VÆK!

2022幎3月28日

En 1 stjernet ringe oplevelse

En 1 stjernet ringe oplevelse
 vi fÃ¥r fortalt at tjenerne lÞbende vil komme ned med nye bestilling kort, men det sÃ¥ man ikke skyggen af. Vi bestilte ogsÃ¥ vand da der er 100 grader i deres lokaler.. men det kom som sagt heller aldrig.

Super ringe service og vil anbefale man genovervejer sit besÞg inden man bestiller.

2022幎3月26日

Hvor skal man starte.

Hvor skal man starte.
Vi kommer ind og får en plads tÊt på udgangen hvor der er pÊnt koldt og hvor der trÊkker. Vi Beder om at få et andet bord men får at vide der ikke er nogen pladser. Alligevel er halvdelen af bordene tomme. Når vi endelig får fat i en anden tjener er der pludselig ledigt et andet sted.

Vi bestiller 3 stykker kÞd men fÃ¥r kun 2 pÃ¥ bordet. NÃ¥r vi efter 15 min spÞrger efter det tredje kÞd fÃ¥r vi at vide at kÞdet er udsolgt. Vi spÞrger pÊnt at det kunne man godt have informeret os, hvortil tjeneren siger “nu ved i det”. Magen til dÃ¥rlig betjening skal man lede lÊnge efter.

Jeg havde bestilt både drinks og bordflag på jeres online reservering men fik ingen af delene. Lidt Êrgerligt når det er en fÞdselsdags surprise.

Alt i alt en dårlig oplevelse. Der skal arbejdes lidt på kundeoplevelsen.

2022幎2月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス