Kunstkolonialen レビュー 399

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Eg har handla på Kunstkolonialen i mange år og kjøper dei aller flest klærne mine der. Alt om klærne blir godt forklart i videoer og bilder og dersom eg har spørsmål er det bare å sende ei meldin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nettbutikk med folk. Her kan du komme innom i Kristiansand (etter avtale), og du kan bestille på nett. Du kan se klærne på ekte folk, som du får opplyst målene på, slik at du kan vurdere i forhold... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alltid så interessant å se på sendingene deres, men jeg har ikke kjøpt noe enda, for prisene er ofte litt for høye for min slunkne lommebok. Men nå venter jeg spent på en tif- tiffi Colett som jeg har... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店

当該企業による記述

Gode klær til voksne damer!! Det er hva du finner på Kunstkolonialen. Vi er nettbutikken hvor der er folk og enten du treffer Trine, Janne eller Natali så hjelper vi deg etter beste evne. Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger, det er på den måten vi blir best!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Topp!

Flott vare, rask levering og hyggelig service

2026年3月25日

Kunstkolonialen からの回答

Fantastisk å høre! 💫 Tusen takk for stjernene, Lill Anita🥰 Mvh Natali på Kunstkolonialen

5つ星のうち5の評価

Fine klær og veldig godt forklart med…

Fine klær og veldig godt forklart med str det jeg har kjøpt har passet bra 😊🤩

2026年3月25日

Kunstkolonialen からの回答

Åå, så godt å høre, Karin! 🩷Er virkelig ikke alltid lett med nettbutikk og størrelser, fordi vi alle har så forskjellige kropper! Derfor synes vi det er viktig å måle alle plagg, så det blir minst mulig returer🥰 Takk for stjernene ✨ Mvh Natalii på Kunstkolonialen

5つ星のうち5の評価

Liker konseptet og presentasjon med…

Liker konseptet og presentasjon med Trine- stilige, behagelige,kule klær for voksne damer

Kunstkolonialen からの回答

Ja, Trine er et stilikon og stjerna vår✨ Nettbutikken hadde ikke vært den samme uten henne🩷 Takk for fin tilbakemelding og 5 stjerner💫 Mvh Natali på Kunstkolonialen

5つ星のうち5の評価

Kunstkolonialen har klær for den voksne…

Kunstkolonialen har klær for den voksne damer

Kunstkolonialen からの回答

Ja, for å ikke sprenge nettbutikken med FOR MYE varer, så har vi valgt å spisse oss til den aldersgruppen; de voksne damene🥰 Man kan ikke gjøre alle til lags🩷 Takk for tilbakemeldingen og for stjernene, Jorunn✨ Mvh Natali på Kunstkolonialen

Smil og velvilje

Hyggelig prat, smil og velvilje fra ende til annen da jeg for en gangs skyld måtte ringe til Kunstkolonialen.

Kunstkolonialen からの回答

Tusen takk, Bodil!✨Så bra at du ringte! Vi er glad i å svare på spørsmål og komme med råd til kundene våre🩷 Janne er kjempe hyggelig å prate med🥰 Takk for stjernene 💫Mvh Natali på Kunstkolonialen

Kvalitetsklær til voksne damer

Kunstkolonialen har et godt utvalg av fine moteklær i god kvalitet, for voksne damer. God og personlig service og koselig fredags live med mange gode tips om både klær og annet. Anbefales!

Kunstkolonialen からの回答

Nydelig omtale❤️ Tusen takk for 5 stjerner og fine ord, Bergljot🥰 Vi gjør vårt beste for at det skal være en god opplevelse å handle i nettbutikken vår❤️ Ønsker deg en fin dag videre😊✨

5つ星のうち5の評価

Storfornøyd med alt jeg har kjøpt fra…

Storfornøyd med alt jeg har kjøpt fra dere.Rask levering og den lille håndskrevne hilsen og twisten er kjempekoselig.
Dere er unike der.🌺🌺
Klærne er av god kvalitet…ingen ting å klage på.🤩🤩

Kunstkolonialen からの回答

Fantastisk å høre at du er fornøyd, Marit!😍 Tusen takk for 5 stjerner, og for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig anmeldelse om kunstkolonialen! Det setter vi stor pris på❤️ Ønsker deg en nydelig dag videre🥰 Mvh Natali på Kunstkolonialen ✨

5つ星のうち4の評価

God kvalitet på alle varer og rask…

God kvalitet på alle varer og rask levering.

Kunstkolonialen からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Ellinor❤️ Vi vil også gjerne høre hvis det er noe vi kan bli bedre på! Håper du blir fornøyd med Lina-buksa 😊 Mvh Natali på Kunstkolonialen ✨

5つ星のうち5の評価

Hyggelig å handle m dere

Hyggelig å handle m dere, god inspirasjon fra Trine og ikke minst flott tøy. Var superfornøyd med kjole 7045 ?? og underkjole nå sist❤️❤️Aud

2025年11月24日

Kunstkolonialen からの回答

Tusen takk, Aud!✨ Så koselig å lese at du er fornøyd ❤️ 7045 ullkjole er jo helt vidunderlig! Håper du får stor glede av den, og bruker den i mange år! Den er jo perfekt nå til jul🥰
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til oss!
Mvh Natali på Kunstkolonialen 🌸

5つ星のうち5の評価

Første gang jeg handler fra…

Første gang jeg handler fra Kunstkolonialen, men det er vel den raskeste leveringen jeg har opplevd!
Varene er bra og alt virker veldig ordentlig - kommer nok til å handle fra dem senere igjen :)

2025年10月31日
自発的なレビュー

Kunstkolonialen からの回答

Fantastisk å høre, Jane Synøve! ♥️ Koselig å høre at du fikk et godt førsteinntrykk 🥰 Tusen takk for stjernene✨
Mvh Natali på Kunstkolonialen

5つ星のうち5の評価

Gode klær og dyktig ansatte

Har handler der flere ganger og like fornøyd hver gang. God kundeservice og oppfølging hvis du trenger det. Mye fine klær og lett å bli fristet, spesielt når jeg har sett på livesendingene til Trine og det de andre ansatte viser fram. Min oppfattelse er at de er ærlige om produktene de selger. Hyggelig med håndskrevet hilsen og twist når en får pakkene.

2025年10月6日
自発的なレビュー

Kunstkolonialen からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Anne Lise🥰 Og takk for 5 stjerner fra deg! 😍✨Håper du blir fornøyd med det du har bestilt! Mvh Natali på Kunstkolonialen ♥️

Seriøs nettbutikk med kvalitetsvarer

Nettbutikk med flotte kvalitetsvarer. Mulighet for personlig hjelp og veiledning om en har spørsmål.
Inspirerende videosendinger med presentasjon av nyheter og informasjon om varene.

2025年9月24日

Kunstkolonialen からの回答

Så koselig å lese at du er fornøyd med klærne og servicen vår! 💚
Vi prøver alltid å være tilgjengelige og hjelpsomme – og blir ekstra glade når det merkes🥰
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til oss!
Mvh Natali på Kunstkolonialen 🌸

Rask levering