Jeg har netop handlet med Kunstnergruppen for fÞrste gang, en absolut positiv oplevelse. Min online handel bestod af et antal dÃ¥ser hobby maling og ditto fortynder. Varernes priser er sÊrdeles konkur... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget hurtig klargÞring af de bestilte varer, sÃ¥ jeg hurtigt kunne hente dem. OvenikÞbet en del billigere, nÃ¥r det bestilles over nettet. Stort udvalg af Maimeri farver. OgsÃ¥ de farver, jeg har haf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fandt dem pÃ¥ Google, hÃ¥bede de var okay, og har vÊret Sà glad overrasket hvor godt kvaliteten er, indpakningen, kommunikation og fragten. De sender store lÊrreder flot pakket ind, endda med "hank" lav... ãã£ãšèŠã
KÞbte et staffeli( m hjul Atelier JBF ), og kvaliteten af produktet oversteg langt min forventning. Hver eneste stykke trÊ var desuden pakket ind i poser, og markeret med numre sÃ¥ det var en leg at f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har de bedste kunstartikler, til lave priser!
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- kunstnershoppen.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig expedition gode varer og alt iâŠ
Hurtig expedition gode varer og alt i orden.
Har kÞbt hos dem tidligere hov alt også var i porden borteset fra at der var vare der manglede, kontaktede dem og fik så en ny tilsent.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. God pris ift. andre. KÞbte et sÊt promarkere på webshoppen. Handler der gerne igen.
Bo Larsen, HjÞrring
Dejlig nem bestilling og hurtigâŠ
Dejlig nem bestilling og hurtig levering.
Derudover er det også dejligt med farve-paletten når man skal bestille.
Hurtig forsendelse af maling
Hurtig forsendelse af maling, og jeg fik en fin gratis kuglepen med i pakken, super service og billig.
Vare var som forventetð
Nem bestilling, varen var som forventetð, de bestilte vare kom hurtigt, sÃ¥ helt sikkert et sted jeg handler igen.ð
Supergod service og hurtig levering
Supergod service og hurtig levering
Perfekt ð
Perfekt ð
Jeg kÞbte Derwent coloursoft 72 farveblyanter til en virkelig god pris. Den ene af de 72 farveblyanter havde en produktionsfejl. Efter henvendelse til kundeservice sendte de mig en ny af denne blyant. Hurtig og venlig betjening.
Gode priser og udvalg
Gode priser og udvalg. Dertil var leveringen også hurtig.
Super effektiv handel til fornuftigâŠ
Super effektiv handel til fornuftig pris og hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale!
AfbrÞd kÞbetâŠ
Altså jeg er blevet bedt om at anmelde et kÞb, jeg ikke gennemfÞrte. BelÞbet i MobilePay var 72 kr. end det, jeg havde handlet for. Jeg har heller ikke tilmeldt mig et nyhedsbrev, men kan se, at jeg er på en abonnementliste.
Super godt sted at handle
Super godt sted at handle, lÊkre sager hurtig ekspedition og levering.
All stars
âïžâïžâïžâïžâïž
Super kundeservice
Super kundeservice, hurtig og effektivðð¿

Webshoppen virker i chrome
Webshoppen virker ikke i Firefox men da jeg skiftede til Chrome fungerede det ok. Modtog varerne nogle dage efter.

Fine varer
Fine varer, hurtigt sendt - handler der gerne igen

Levering til tiden
Levering til tiden. Et bundstykke til det kÞbte staffeli havde en fabriksfejl, og et nyt blev straks leveret til vores hjemmeadresse.
Forretningen kan bestemt anbefales.

Gode varer
Gode varer, også mÊrker der ikke er helt almindelige i Danmark.
Hurtig ekspedition.
Handler gerne her igen.

Helt uden problemer
Helt uden problemer, at bestille fra kunstnershoppen.
Eneste grund til kun 4 stjerne er jeres valg af transport. Med postnord bliver frygten for om og hvornår pakken kommer frem, bare for stor.
IÞvrigt fik jeg ingen informationer om pakken fÞr 8 dage efter bestilling. Der fik jeg på samme dag, info om at den var på vej, og at nu ku jeg hente den.

Kunstnershoppen ããã®åç
Fik det jeg havde bestilt indenfor enâŠ
Fik det jeg havde bestilt indenfor en rimelig periode ð

Kunstnershoppen ããã®åç
Super hurtig levering og pakken varâŠ
Super hurtig levering og pakken var rigtig forsvarligt pakket ind så jeg fÞler mig tryg ved at få sendt pakker hjem herfra :)

Kunstnershoppen ããã®åç
Det var nemt at kÞbe gavekortet

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ