Jeg har netop handlet med Kunstnergruppen for fÞrste gang, en absolut positiv oplevelse. Min online handel bestod af et antal dÃ¥ser hobby maling og ditto fortynder. Varernes priser er sÊrdeles konkur... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget hurtig klargÞring af de bestilte varer, sÃ¥ jeg hurtigt kunne hente dem. OvenikÞbet en del billigere, nÃ¥r det bestilles over nettet. Stort udvalg af Maimeri farver. OgsÃ¥ de farver, jeg har haf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fandt dem pÃ¥ Google, hÃ¥bede de var okay, og har vÊret Sà glad overrasket hvor godt kvaliteten er, indpakningen, kommunikation og fragten. De sender store lÊrreder flot pakket ind, endda med "hank" lav... ãã£ãšèŠã
KÞbte et staffeli( m hjul Atelier JBF ), og kvaliteten af produktet oversteg langt min forventning. Hver eneste stykke trÊ var desuden pakket ind i poser, og markeret med numre sÃ¥ det var en leg at f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har de bedste kunstartikler, til lave priser!
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- kunstnershoppen.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super fin service
Super fin service, hurtig levering og alt var i orden!
Fremragende service og produkt.
Jeg er tilfreds.
Som altid
Som altid hurtig levering og rimelige priser. Handler en del her og gÞr det gerne :)
Perfekt indpakket
Perfekt indpakket, Hurtig ekspedition og levering.
Godt som altid
Som altid: Stort udvalg, fine priser og hurtig levering.
Jeg ville gerne sige god service, men jeg har aldrig har haft brug for den, bliver det svÊrt... Det kan selvfÞlgelig ogsÃ¥ vÊre tegn pÃ¥ god service ð
Har handlet der fÞr og kommer selvfÞlgelig også til det igen
Fandt hjemmesiden via google
Fandt hjemmesiden via google. Nemt at finde den vare jeg skulle bruge til en gave. Meget hurtig levering.
Super hurtig levering:-)
FINE VARER TIL TIDEN
FINE VARER TIL TIDEN. HURTIG EKSPEDITION.
SÊrdeles fine varer og hurtig ekspedition. Vil handle der fremover. Hjemmesiden er nem at redigere pÃ¥, og bestille. Priser helt i top. GODT GÃ
ET!
Overskueligt at bestille hurtig leverance
Det er overskueligt og enkelt at bestille online og leverancen ankommer kort tid efter.
Meget fin oplevelse at handle hos jer
Meget fin oplevelse at handle hos jer, både levetingsservicen og kvaliteten af produkterne er I top.
Det olie farver jeg har kÞbt
Det olie farver jeg har kÞbt, viser sig bedste kvalitet på market. Billeder skiner og lyser i mÞrket! Jeg har malet mine bedste billeder!!!!! Tusind tak.
God oplevelse
God oplevelse. Bestilt, betalt og modtaget som lovet.
alt super og meget hurtig
Alt fungerer.
Alt fungerer, lige fra man har bestilt til modtagelse.
Modtog
Modtog, som altid, varerne 1 til 2 dage efter bestilling, hvilket jeg vÊrdsÊtter.
Hurtig og effektiv håndtering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹