企業が回答しました
Det gikk kjapt, men. Samtidig vil jeg bemerke at jeg var litt i tvil om seriøsitet, ettersom det var liten informasjon om dere som firma i ordrebekreftelsen og i mailen om at bestillingen er på vei. D... もっと見る
企業が回答しました
Greit å handle med Klarna. Fikk varene raskt og hadde gode priser på de varene jeg kjøpte. Skulle ønske de hadde mye større utvalg av Golden Open akrylmaling. Fire farger holder ikke.
企業が回答しました
Bestilte to tuber akvvarellfarger. De var fantastisk, vibrante og kraftige. Quinacquirin gold and turquise cobolt. Thiel. De kom innen to dager i PostNord, i boks, rett rundt hjørnet der jeg bor. Flot... もっと見る
企業が回答しました
Vi spesialiserer oss på kunstnermaterialer av høy kvalitet - fra premium maling til staffelier og håndlagde pensler. Bli inspirert i vårt nettgalleri og finn alt du trenger for din kunstneriske reise hos oss.
Nordalveien 101, 3406, Tranby, ノルウェー
God service og veldig hyggelige priser. Kommer alltid tilbake.
De var veldig informative med priser og utvalg på ønskede produkter. Maling fra Amsterdam, veldig fornøyd, ikke prøvd tidligere.
Anbefales.
Bra utstyr, bra service, veldig bra innpakning, varene ble levert av butikk til PostNord samme dag som bestilling
Veldig oversiktlig og informativ og utvidet beskrivelse av Michael harding produktene. Den beste nettsiden jeg har funnet når det gjelder info av hvert produkt.varene kom hurtig godt pakket.
Veldig god service! De strakk seg langt for at jeg skulle få varen før jul, og jeg er veldig fornøyd med både levering og med staffeliet.
Bestillingen min ble raskt håndtert og kom fort frem. Fornøyd med varene mine.
Veldig fornøyd! Fikk produktene overraskende fort. Bestilte blindrammer, og de var av kjempe kvalitet!
Solid innpakning, tegneblokkene jeg bestilte kom perfekte frem. Jeg satte også veldig pris på de ekstra vareprøvene og brosjyrene som fulgte med i pakken. Jeg kommer definitivt til å bestille mer kunst utstyr herifra!
Rask levering. Tibakemelding når lager er tomme for produkter og tilbake på lager.
Rask levering. Det tok bare et par dager før pakken kom. Akvarelltubene var lagt i papirbokser og pakket inn i et beskyttende papirnett som jeg satte veldig pris på ettersom dette er dyre varer av ekstremt høy kvalitet.
Det er en fryd å handle med Kunst og Utstyr AS. De har virkelig god innsikt og kunnskap, kan formidle det godt videre og tilpasse deretter. Så hyggelige og imøtekommende mennesker skal du lete lenge etter. Godt vareutvalg og gode priser, effektive og bra. Det er også en del varer der det ikke er enkelt å få tak i ellers. Anbefales på det varmeste!

Kunst og utstyr AS からの回答
Staffeliet jeg kjøpte svarte til forventningene. Veldig fornøyd med så kjapp levering.
Rask og enkel handel. Utmerket kvalitet på varene.
Da lageret er i nærheten var det enkelt og hyggelig å hente varene. Stor tommel opp 👍

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。