レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Beste siden for alt med TCG. Du kan merke at de bryr seg om kundene! Gode maks grenser for kjÞp, de prÞver virkelig Ã¥ holde prisene nede, selv om de kunne tjent mer. Gode til Ã¥ svare pÃ¥ mail. God pakk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sendte veldig raskt. Ble bestilt som en gave til et barn, og ba om at det ikke skulle sendes med info om pris i esken, de var sÃ¥ skjÞnne at de ogsÃ¥ pakket inn det jeg kjÞpte sÃ¥ det ble en presang. Utr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En super butikk med mange valg, har prÞvd normal, hurtig, og over natten sending helt opp til Kirkenes, alt funket supert! Hadde problemer med over natten levering (snÞkaos og sÃ¥nt) men da var det bar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har besÞkt Poku hvert Ã¥r i fire Ã¥r nÃ¥ og det har alltid hvert en fantastisk opplevelse! De som jobber der er svert hyggelige og de har stort utvalg med kule ting man ikke kan fÃ¥ tak i noe annet sted i... もっず芋る

䌁業情報

5. ミニチュア専門店
  6. トレヌディング カヌド専門店

Poku.no に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Poku.no tilbyr et bredt utvalg autentiske og lisensierte popkultur-produkter, herunder Pokémonkort, Magic: the Gathering, Final Fantasy, Flesh & Blood, Warhammer, Nintendo, bamser, samlefigurer (som Nendoroid og Pop Up Parade) og brettspill. I tillegg finner du et utvalg digg snacks og drikke fra Japan og USA, tegnesaker fra Sakura, Posca, Copic. Vi tilbyr også lÞpende abonnement for nye TCG-lanseringer og har Norges eneste (så vidt vi vet) online Refill Service for alle Copic-tusjer.

Siden 2016 har vi jobbet hardt for å kunne tilby en flott nettbutikk, ryddige forhold, tilgjengelig og responsiv service, med fantastiske betalingsmåter og stor frihet ved levering av varer. Det viktigste for oss er at du kan handle på egne premisser.

I 2018 satset vi enda mer og omgjorde foretaket til aksjeselskap og i 2020 åpnet vår fysiske butikk; Poku Spill og Hobby på Lillehammer.

Vi er stolte over å levere unike og kvalitetsrike varer med lynrask levering fra lager og butikk i Lillehammer, Norge.

Ved å handle hos oss stÞtter du en liten og uavhengig bedrift som fokuserer på å berike Norge med nisjeprodukter og tjenester også i perioder det kanskje ikke helt er blant popularitets- og trendtoppene.

Er det noe du savner? Ta kontakt med oss, så gjÞr vi vårt beste for å hjelpe med å skaffe akkurat dine favorittgreier.

Handle hos Poku

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Beste siden for alt med TCG

Beste siden for alt med TCG. Du kan merke at de bryr seg om kundene! Gode maks grenser for kjÞp, de prÞver virkelig å holde prisene nede, selv om de kunne tjent mer. Gode til å svare på mail. God pakking av varer. Rask levering. Kan virkelig ikke finne noe å klage på her!

2026幎2月23日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Sendte raskt og ekstra service

Sendte veldig raskt. Ble bestilt som en gave til et barn, og ba om at det ikke skulle sendes med info om pris i esken, de var så skjÞnne at de også pakket inn det jeg kjÞpte så det ble en presang. Utrolig fornÞyd og takknemlig for at de hjalp med å gi en liten overraskelse til en tÞff jente som har vÊrt gjennom mye.

2025幎5月15日

Poku.no からの回答

SÃ¥ utrolig hyggelig Ã¥ hÞre - og takk for at du deler erfaringen din ☺ HÃ¥per presangen falt i smak! Det er alltid Ã¥lreit om vi kan bidra til Ã¥ spre litt lykke 🥰 Velkommen tilbake! Vennlig hilsen oss i Poku

5぀星のうち5の評䟡

Alltid hyggelig å handle her!

Alltid hyggelig å handle her, både på nett og i butikk.

2025幎4月28日

Poku.no からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det setter vi utrolig stor pris pÃ¥. Du er alltid velkommen ☺ Vennlig hilsen oss i Poku

Rask og hyggelig

Rask og hyggelig!
Pakken kom raskt fram med en hyggelig hilsen:-)

2025幎5月2日

Poku.no からの回答

SÃ¥ godt Ã¥ hÞre! Tusen takk for at du tok deg tid til Ã¥ dele erfaringen din. HÃ¥per vi ser deg innom igjen snart ☺ Vennlig hilsen oss i Poku

5぀星のうち5の評䟡

Varene kom fort og trygt til meg

Varene kom fort og trygt til meg. Jeg er spesielt fornÞyd med gratis levering over 1000 kr.

2025幎5月2日

Poku.no からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding og vurdering! Alltid digg å kunne spare litt på frakten 😃 Velkommen tilbake! Vennlig hilsen oss i Poku

5぀星のうち5の評䟡

Very fast delivery and I got a warm

Very fast delivery and I got a warm "thank you" inside the package as well so thank you also!

-Paul

2025幎4月8日

Poku.no からの回答

Wonderful! We're so happy to hear that. Thanks for taking the time to share your experience 😃 Hope to see you around our parts of the internet again soon. / Team Poku

5぀星のうち4の評䟡

MÃ¥tte hente egen pakke 35 km unna

MÃ¥tte hente egen pakke 35 km unna. Feil ved levering 3 ganger

2025幎4月10日

Poku.no からの回答

Leit å hÞre at pakken kommer feil! Her er det transporteren som må ta ansvar ettersom de som velger standard hentested basert på postnummer. Med mindre du har spesifikt valgt noe annet ved bestilling.
Ta gjerne kontakt om det skulle skje igjen sÃ¥ fÃ¥r vi eventuelt videresendt pakken til et hentested litt nÊrmere ☺
Vennlig hilsen oss i Poku

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス