レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kwalitaria Almeloplein Den Haag. Heerlijke salades, veel keuze en smaakvol. Of je nou vegetariër bent of niet, het maakt niks uit het ruime assortiment dekt de lading. Wordt warm bezorgd door een vrie... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ik probeer al een tijd lang iets bij Kwalitaria te bestellen, maar sinds enkele weken werkt de betaling niet meer. Zowel op de website, als via de app, alsook via mobiel krijgen we iedere keer foutm... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Wat een verschil, Kwalitaria Hesseplaars Rotterdam. Vanaf de opening een mooie schone zaak geweest. Onlangs veranderd van eigenaar, het ziet er niet uit. Smerige tafels, vuile vloer en ramen. Per... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス
  2. 軜食堂

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Beste gast, Houd er rekening mee dat reviews zijn van alle Kwalitaria-vestigingen. Indien u een laag beoordeelde review ziet is deze slechts van één vestiging en niet van allen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 83ä»¶

レビュヌを曞く

Wat een bagger zaak!

Wat een bagger zaak.

Inmiddels twee keer besteld bij Kwalitaria Barendrecht en twee keer verschrikkelijk. Eerste keer kwam alles koud en geplet aan. Toen gebeld met de winkel en zij gaven aan dat dat niet hoort en een ongelukje was.

Vandaag dus maar weer opnieuw besteld. Komt alles (voor 6 mensen) aan in 1 tasje. Je raadt het al: weer geplet. Jammer dat ik hier geen foto’s toe kan voegen. De vleeskroket zat bij de vegetarische snacks. De kroket was opengegaan omdat er zo’n vier andere dingen bovenop stonden. Alles dus onder het vlees en oneetbaar voor vegetariërs. Bamihap was ook helemaal kapot. Patat was nagenoeg allemaal geplet en koud. Patat die bovenop stond en dus niet geplet was, was slap en niet lekker (oud). Lijkt wel alsof de bezorger eerst zes andere adressen af is geweest, wat ook de staat van de bestelling (alles inclusief tas was geplet) én de smaak verklaart. En daar betaal je dan ook nog bezorgkosten voor. Belachelijk!

Wij kopen hier niks meer. Vandaag weer bijna €100 verspild aan eten dat zo goed als allemaal de vuilnisbak in is gegaan. Moest ik alsnog de keuken in om ander eten te maken.

2025幎3月21日

Zaterdag 15 maart 2025 eten en

Zaterdag 15 maart 2025 eten en milkshakes besteld bij kwalitaria vromade Bodegraven. De milkshakes zijn door de gootsteen beland want ze hebben gewoon milkshakes gegeven die niet te drinken waren en niet besteld waren. De machine was volgens hun kapot maar toch leveren en de rekening geven. Sommige maaltijden zaten er niet bij maar ook afgerekend. Het eten wat niet geleverd was hebben ze uiteindelijk wel bezorgd. Al dagen bezig om ons milkshake geld terug te krijgen. Ook stond er een milkshake op die 99 euro was. Natuurlijk hebben we die niet besteld maar kom op hoe moeilijk is het om ff te checken of alles wel correct is. Om een lang verhaal kort te maken dit is de tweede keer dat wij besteld hebben bij hun en de tweede keer dat het om te huilen was. Ik raad zeker aan wil je daar bestellen? Ga daar eten of haal het. De bezorg service is letterlijk WAARDELOOS.

2025幎3月15日

Koude service

Bedacht om een lekkere hamburger en wrap te bestellen voor mijzelf en lekkers voor vrouw en kind. De laatste twee kregen dat ook, maar ik een koude hamburger en ijskoude wrap. Gemeld en nieuw gekregen: ook koud en verlept. Zucht... Kwalitaria? Nooit meer....

2025幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

Dubbel betalen voor bezorging? Echt niet oké!

Normaal gesproken ben ik best tevreden over Kwalitaria Houten. Het eten is prima, de bezorging meestal op tijd (oké, soms wat later, maar dat begrijp ik). Maar wat me echt tegenstaat, is het prijsverschil tussen afhalen en bezorgen.

Naast de bezorgkosten zelf, betaal je voor de gerechten ook nog eens een flinke toeslag als je ze laat bezorgen. Dat vind ik echt dubbelop. Waarom zou ik extra betalen voor mijn friet en burger, alleen omdat ik ze thuis wil laten bezorgen? Het is toch niet zo dat de kok er extra ingrediënten in stopt of dat de bezorger ze persoonlijk komt voeren?

Dit voelt gewoon als een manier om extra geld te verdienen over de rug van de klant. Ik snap dat bezorgen geld kost, maar dit is echt te gortig. Jammer, want het eten is verder prima. Maar hierdoor ga ik toch twee keer nadenken voordat ik weer bestel.

2025幎2月7日
5぀星のうち2の評䟡

2 patat en een kroket besteld

2 patat en een kroket besteld. In de snackbar opgegeten. Zat abnormaal veel kleine en harde stukjes friet bij de patat. Aan medewerkster laten zien. Kon een nieuwe bak friet krijgen. Van aanbod geen gebruik gemaakt. Had ook een kroket gesnackt. Heb geen geld terug gevraagd, moet van medewerkter zelf komen. Heb er een foto van gemaakt. Kan deze niet bijvoegen. Was bij Kwalitaria in Emmercompascuum.

2025幎3月1日

Hebben weer prima gegeten

Hebben weer prima gegeten. De teriyaki salade is erg lekker. The Bull hamburger is ook gewoon goed. Nu ook affligem van de tap, zo nice de chardonnay is ook niet vies. Gewoon een goede tent.

2025幎2月28日
5぀星のうち3の評䟡

Kwalitaria IJsselkade Roomburg

Kwalitaria IJsselkade Roomburg. Je moet hier checken of ze alles wat je hebt besteld (en betaald) erbij doen, dat gaat bij drukte nog wel eens mis. Als je ze dan belt om dat door te geven krijg je te horen dat ze proberen het volgende keer goed te doen... Jammer voor de klant dus. Verder wel prima snacks!

2025幎2月21日

Kwalitaria reko

Kwalitaria reko. Betrokken werknemers. Alles wordt goed gecontroleerd voor je het mee krijgt. Alles was heel lekker en we gaan zeker meer bestellen.
Eindelijk lekker eten. De mensen doen echt hun best om de klant tevreden te stellen. Ga zo door. Jullie zijn toppers

2025幎1月31日

Kwalitaria Hoogerheide gezellig?

Kwalitaria Hoogerheide gezellig?
Gisteren gegeten, wat n tegenvaller
Frikandellen niet te eten, erg zout.
Personeel was met elkaar bezig klanten waren kennelijk niet interessant.
Werd niet gevraagd of t smaakte, werd ook niets gezegd toen we weggingen. Kostte toch bijna €26, was niet lekker en super ongezellig!!

2025幎1月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス