Vandaag nog eens een keer bij kwalitaria gaan eten was bijna jaar geleden. Het is ook mijn laatste keer dat ik hier kom. Bestelling gedaan ik kip gyros mijn vriendin boerenfrit met kip. De boeren f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kwalitaria Almeloplein Den Haag. Heerlijke salades, veel keuze en smaakvol. Of je nou vegetariër bent of niet, het maakt niks uit het ruime assortiment dekt de lading. Wordt warm bezorgd door een vrie... ãã£ãšèŠã
Ik probeer al een tijd lang iets bij Kwalitaria te bestellen, maar sinds enkele weken werkt de betaling niet meer. Zowel op de website, als via de app, alsook via mobiel krijgen we iedere keer foutm... ãã£ãšèŠã
Wat een verschil, Kwalitaria Hesseplaars Rotterdam. Vanaf de opening een mooie schone zaak geweest. Onlangs veranderd van eigenaar, het ziet er niet uit. Smerige tafels, vuile vloer en ramen. Per... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Beste gast, Houd er rekening mee dat reviews zijn van alle Kwalitaria-vestigingen. Indien u een laag beoordeelde review ziet is deze slechts van één vestiging en niet van allen.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vind waardeloos actie die ze nu hebbenâŠ
Vind waardeloos actie die ze nu hebben 1 plus 1 gratis blijkt het allen online te kunnen niet waar ze zelf aan het werk de mensen wat is dat voor iets en staat ook niet op de site dat allen online is
Kwalitaria Huizen krenterige snackbar
Kwalitaria Huizen, een krenterige snackbar, geen enkel benul van klantenservice. Eerst reageren ze niet op mijn eerdere klacht (geen uien, geen paprika in de salade) en na lange tijd kreeg ik een kortingsbon. Dat had echt alles goed kunnen maken. Maar wat doet Kwalitaria Huizen bij mijn volgende bestelling: ze laten de uien en de paprika deze keer uit de salade, maar de bak was amper voor de helft gevuld. Dachten ze op deze manier de kortingsbon terug te verdienen? Ik bestel hier al jaren en vroeger deden ze dan in plaats van uien en paprika wat extra sla en mais in de bak. Geen enkel benul hoe ze een klant moeten houden. Dit was dan ook mijn laatste bestelling. Dure, klantonvriendelijke snackbar.
Heerlijk eten en keurig op tijd.
Vele malen besteld bij kwalitaria TerâŠ
Vele malen besteld bij kwalitaria Ter Apel. In het begin was er wel wat vergeten maar na een belletje werd het nog snel na bezorgd. Vriendelijk personeel
Mooi op tijd
Besteld en netjes op tijd bezorgd . Ook de bezorger supervriendelijk . En uiteraard de eigenaar chris als je naar de zaak gaat ondanks hij druk is toch even een praatje met je gaat maken . En dan het eten één woord heerlijk !!
Dankjewel weer een tot de volgende keer
Top kwaliteit
Top kwaliteit, een goede prijs en eenvoudig te bestellen. Een gezond 2025!
Berzadigd buikje
Kwaliteit goed, communicatie techniekem goed op orde, goede service, diep en breed assortimemt, variatie vanuit chefkok
Laat maar
Nou, ging even snel een patatje halen op het Rond in Houten, zeg er duidelijk bij; goed doorbakken graag. Krijg ik bijna witte, totaal niet doorgebroken patat en was echt niet te eten. 5 patatjes op en de rest weer ingeleverd, ze boden dan ook niet aan je geld terug te geven. 4,50 voor een patatje, krijg je zo een groot bord, maar goed, beter normaal portie en goede patat dan dit, alsof je in Amerika bent.
Review
Het eten was goed.
Vond alleen dat de âleidinggevendeâ op een rare manier omging met het personeel.
Een dame had een foutje gemaakt bij een andere bestelling, de tijd dat ik heb moeten wachten op mn eten heb ik kunnen meegenieten over haar fout. En dat t absoluut niet oke was.
Dit hoort na mijn weten te blijven binnen het personeel. En zouden wij niet moeten kunnen meegenieten van haar âfoutâ
Werd er zelf ongemakkelijk van. Dus 1 x en nooit meer
Claim de deal?????
Ken jij dat ook, als vast klant van Kwalitaria ontvang je korting dealsâŠâŠ. 2+1 gratis. Nu bestellen wij 1 keer per week friet en vier snacks bij Kwalitaria. Wordt altijd keurig bezorgd hoor. Nu dachten wij deze week eens van de korting deal gebruik te maken. 2 snacks +1 gratis + een vierde snack en de friet. Ja, maar dan kom je niet aan het minimale bestelbedrag, dus dan bezorgen we niet. Moet je er een vijfde snack bij bestellen ð€·ðŒââïž Wij hebben daar helemaal geen zin in. Dus Kwalitaria, ik meld me wel af voor de nieuwsbrieven en deals.
Kwalitaria Culemborg Vluchtheuvel.
Vriendelijk en professioneel klantenservice. Ik had friet met fried chickenfilet strips. Het was heel lekker. Een uitgebreid assortiment. Heel fijn dat er een afhaal service is.
Ben geweest bij kwalitaria op de laanâŠ
Ben geweest bij kwalitaria op de laan van meerdervoort
Bestel een raspatat mayonaise en een broodje frikadel mayonaise om mee te nemen
Bestelling was klaar en de medewerker geeft mij een tasje met de Bestelling
Ga met de auto richting huis
En dacht pak even een stukje patat
Heb ik een gewoon stukje patat in mijn hand ipv raspatat stop met de auto kijk in het andere zakje zit daar een broodje frikadel speciaal in
Dus 2 dingen die ik helemaal niet heb besteld
Ik terug en zeg tegen de medewerker ik heb snacks die ik niet heb besteld
Zegt hij tegen mij dat een andere klant mijn bestelling heeft gepakt
Maar ik stond alleen aan de toonbank en voor de rest niemand en hij zelf het tasje met de bestelling aan mij gegeven dit zij ik tegen hem
Toen zij hij dat ik !! Moest opletten dat hij de goede bestelling in het tasje doet
Volgens mij moet hij wat anders gaan doen
Totaal niet geschikt voor een snackbar!!!
Ga er nooit meer heen
Kwalitaria Haarlem Cronje
Kwalitaria Haarlem Cronje, gevraagd of ze patat stoofvlees hadden. Jazeker, âextra groot loaded Friesâ noemden ze het.
Thuis aangekomen zo een zilveren bakje nog niet voor de helft vol, met wel 1 schep stoofvlees. Had ook in een standaard bakje gepast.
Daar betaal je dan â¬10 per stuk voor - 1x nooit meer!
Smaak van het stoofvlees was wel goed.
Erbarmelijk niveau
Kwaletaria Culemborg (winkelcentrum Parijsch)
Bedroevend slechte kwaliteit kip-sateh.
Drie miezerige stokjes werden door de vriendelijke medewerkster vol overgave omgetoverd tot gortdroge misbaksels. Met behulp van een stuk ijzer werden de stukjes kip op de bakplaat geperst.
Achter de counter veel gerommel en geklungel door een mannelijke medewerker die het allemaal niet zoveel kon schelen.
EUR 12,00 voor bovengenoemde mislukking met een troosteloos bakje met wat tomaat en komkommer.
Op mijn verzoek: geen frites.
Ter illustratie: vandaag bij Kings Palace (Culemborg):
vier stokjes overheerlijke garnalen spiesjes, een hele fijne kom soep en 10 knapperige mini-loempia's voor EUR 20,50.
De volgende keer weet ik wel waar ik niet meer naar toe ga.
Ik heb 30 minuten in de kou staanâŠ
Ik heb 30 minuten in de kou staan wachten in de pauze van mijn werk om het aan te nemen. Na 10x bellen kreeg ik die toko eindelijk te pakken. Men gaf aan dat de bestelling geleverd was op een totaal ander adres. Nooit wat bestellen hier!!!!!
Heerlijk eten en snel bezorgd besteâŠ
Heerlijk eten en snel bezorgd beste snackbar van capelle!
Culemborg
wat is er gebeurd het is van 5 sterren naar 1 ster gegaan de frikandel xxl is door het midden en je krijgt de speciaal in een bekertje
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã