Fantastisk køreskole – BE-kortet er i hus! Så kom BE-kørekortet i hus i dag! Kystens Køreskole har leveret en god service hele vejen igennem. Teorien var letforståelig, og kørelektionerne var båd... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Alle i kystens køreskole har været så søde, hjælpsomme og dygtige! Koordinering af diverse forberedelse og alt hvad der er at huske undervejs, har været uden problemer fordi Majbritt har hjulpet hele... もっと見る
Havde et super godt forløb hos Kystens Køreskole. Teoritimerne blev godt forklaret af Jakob og Max er en super god kørelærer! Kan stort anbefale Kystens Køreskole!
Jeg kan kun anbefale Kystens Køreskole. Alt har været i den fineste orden og der er stor fleksibilitet omkring tider og aftaler.
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk Køreskole
Fantastisk Køreskole. Der er styr på det hele fra start til slut. Jeg kørte med kørelæreren Daniel.
Rigtig god Køreskole
Virkelig god køreskole. Kørte med kørerlæreren Daniel, som er en fantastisk kørelærer😊😎
Hvis der var flere stjerner havde…
Hvis der var flere stjerner havde Kystens Køreskole fået det! Top professionelt fra start til slut. Mine bedste anbefalinger til Kystens Køreskole 😉
Fem stjerner med pil opad !
Mange tak og stor ros til Kystens Køreskole for et effektivt og positivt forløb, og fremragende service og hjælp fra Maj-Britt. Fem stjerner med pil opad herfra !
Virkelig tilfreds med mit turbo MC…
Virkelig tilfreds med mit turbo MC forløb hos kystens køreskole!
Jacob var super flink og med os hele vejen.
Forløbet med teori var virkelig kedeligt, men sådan er det jo når man har kørekort i forveje.
Jacob lærte os hvad vi skulle, og der var styr på tingende fra start til slut!
Prøverne kom hurtigt, om det var held, det ved jeg ikke. Men jeg havde mc kortet på under to måneder!
Virkelig virkelig tilfreds!
Fremragende køreskole
I foråret tog jeg MC kort med Jacob som kørelærer.
Jeg giver 5 stjerner herfra med pil opad.
Det var en ualmindeligt god oplevelse fra dag 1.
Jacob er virkelig en dygtig kørelærer. Samtidig meget sympatisk, rolig og lun.
Det er en fornøjelse at tale med Maj-Britt på kontoret.
Hun har styr på det hele. F.eks. gik der ikke mere end en halv time efter bestået teoriprøve, så var der bestilt køreprøve.
De største anbefalinger til Kystens Køreskole.
Fremragende køreskole
Jeg har taget kørekort til bil og har igennem hele mit forløb haft en fremragende oplevelse, både til teori og i praksis. Jeg havde Daniel som kørelærer og det har været en ekstrem god oplevelse igennem hele forløbet. Man ser frem til næste køretimer, ikke blot fordi at de er af god kvalitet men også fordi han fik gjordt alle timerne sjove og underholdende
Fantastisk køreskole og lærer
Fantastisk køreskole både lærer mæssigt, men også service på køreskolens kontor.
Jeg kørte med kørelærer Daniel og glædet mig altid til køretimerne. Både fordi det var sjovt at køre, men også fordi Daniel både var en god kørelærer og et godt selvskab.
Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg takket være de gode lærere.
Varm anbefaling til kystens køreskole.
(Jeg gik i Ålsgårde)
God undervisning og god administativ…
God undervisning og god administativ styring. Kan varmt anbefale Kysten Køreskole :-)
Bedste køreskole i hele Danmark
Bedste køreskole i hele Danmark! Måske verdenen ! Jeg kom fra en tidligere skole hvor jeg havde dumpet 2 gange både i teori og køreprøve. Men efter blot et par dages kørsel med læren Daniel, bestod jeg min køreprøve perfekt ! Må også sige at selve servicen i personale på kontoret er den bedste jeg har hørt! Der bliver hjulpet så meget som muligt og de gør ALT for at give dig dit kort plus en god oplevelse ! Jeg glemmer aldrig denne skole og jeg takker dem meget for mit kort!
Jeg anbefaler Kystens Køreskole!
Jeg vil helt klart anbefale Kystens Køreskole! Jeg har haft den bedste oplevelse og kommet ud på den anden side med mit kørekort, takket være Kystens Køreskole. Teoriundervisningen, køretimerne og den administrative side har alt sammen fungeret suverænt, og jeg gled dermed gennem forløbet på ingen tid, selvom det er en tid under Corona.
Anbefaling af Kystens Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Kystens Køreskole, (Ålsgårde) hvor jeg har haft et rigtig godt forløb. Kørelæreren Jakob er meget sympatisk, punktlig, lynhurtig og god til at lære fra sig - endda under de meget svære arbejdsbetingelser, som kørelærerne har haft siden genåbningen i april 2021. Det til trods gennemførte jeg forløbet på normeret tid.
Der er altid styr på papirer og køretider, og kommunikationen med både kørerlærer og kontoret (Maj-Britt) er hurtig og effektiv.
Lektionsplan og undervisningsvideoer kunne godt trænge til en opdatering til noget mere tidssvarende (men det kan de formentlig på alle køreskoler), ligesom et større fokus på sikkerhed kunne være et forslag til forbedring (bl.a. den meget udbredte brug af håndholdte mobiltelefoner under kørsel).
Jeg har haft en rigtig godt forløb hos…
Jeg har haft en rigtig godt forløb hos Kystens køreskole, Corona-nedlukninger til trods. Varmeste anbefaling herfra af både kørelærer Jacob, og øvrige ansatte. Jacob har en rolig facon og en tålmodighed af en anden verden. Jeg havde rigtig meget "angst" imod at skulle lære at køre bil, men det forsvandt som dug for solen i selskab med Jacob. Jeg følte mig meget tryg hele vejen igennem forløbet og kan varmt anbefale køreskolen til andre :)
God oplevelse hele vejen rundt
God oplevelse hele vejen rundt, havde kortet efter lidt over en måned så intet at klage over der!
5 stjerner herfra.
Fem stjerner hele vejen
Fem stjerner hele vejen. Mai-Britt er super effektiv til admin, og Jakob er fantastisk som kørelærer. Alt bliver gennemgået i god ro og orden, og med en fantastisk tålmodighed.
Jeg er yderst tilfreds med forløbet og kan anbefale Kystens køreskole på det varmeste.....
Jeg har taget både bil kørekort og MC…
Jeg har taget både bil kørekort og MC kørekort hos Jacob, og kan ikke andet end at anbefale det!
Super godt forløb, hele vejen igennem!
5 STJERNER her fra!
Fantastisk forløb
Har kun kørt med Jakob, og kan kun sige at jeg har aldrig i mit liv mødt et så tålmodigt menneske som ham.
Han er fantastisk og køre med, og giver en rum til at udvikle sig, som bilist.
Hvis du laver fejl hos Jakob bliver du aldrig råbt af, og han taler altid roligt til en.
10/10
Fantastisk forløb!
Fantastisk teoriforløb, fantastisk køreundervisning, alt i alt fantastisk forløb!
Brug ikke Jan Rino Larsen hvis du har…
Brug ikke Jan Rino Larsen hvis du har bare den mindste smule angstudfordringer!
Havde et meget grimt forløb hvori jeg måtte skifte til en anden køreskole. Jan skulle have penge i kassen og fik fortalt at han var god til folk med angst.
Det var ikke nogen udfordring for mig at køre bilen, men Jan blev ved at kritisere mig og stille mig giftige spørgsmål om når jeg lavede en gearskiftefejl, hvorfor jeg dog gjorde det. Det var jo ikke til at svare på, andet end at det var en fejl - han blev ved at køre på mig. Meget meget ubehageligt! Man tvinges til med irritation og ligegyldighed trods nervøsistet, at sætte igang en af de første gange på vej, op af en trafikeret, stejl vej. .... Ligeledes fik man slesk ubehagelige kommentarer om hvor korte ens shorts var...........
Synes jeg lige man skal vide inden man sætter sig ind i en bil med dette menneske alene som ung pige. :)
Dygtige, professionelle og hjælpsomme
Dygtige, professionelle og hjælpsomme! Majbritt (adm.) svarer hurtigt og har styr på alting. Jan (kørelærer) er rolig, opmuntrende og (om)hyggelig.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。